Пътят на честта - Тема 8

• 36 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тя къщата на Киро е някакъв музей,няма никакъв уют,цвят. Единственото,което ми харесва там е пространството и огромната статуя на булдог. 😂
Дават анонс. Анелия ще се върне. “Развод няма да има!” 🙄
Този булдог на мен ми е като кон в средата на хола Simple Smile
Сега видях анонса. Начо видя, че Бонка бърка нещо. Ама чакайте сега, тя нали по тъмно беше в кухнята и си светеше с фенерчето. В анонса Начо я видя на сутринта. Ба****  това сипване значи...

# 121
  • София /Абсурдистан
И на мен лудостта на Бона ми идва в повече. Да си изяде тя бъркоча и да се приключва.

# 122
Тя къщата на Киро е някакъв музей,няма никакъв уют,цвят. Единственото,което ми харесва там е пространството и огромната статуя на булдог. 😂
Дават анонс. Анелия ще се върне. “Развод няма да има!” 🙄
Този булдог на мен ми е като кон в средата на хола Simple Smile
Сега видях анонса. Начо видя, че Бонка бърка нещо. Ама чакайте сега, тя нали по тъмно беше в кухнята и си светеше с фенерчето. В анонса Начо я видя на сутринта. Ба****  това сипване значи...
Сигурно първо го е забърквала, пък на сутринта го е подготвяла за сервиране.

# 123
Мисля, че Начо ще изяде отровата или ще има други опити за покушение, защото по време на една кратка реклама на филма преди време (между други предавания), имаше само 1 кадър с бяла светлина, в която Кера вижда Начо и сцената изглеждаше като нереална.

# 124
Направо ме приспаха с тази сцена, въпреки че всеки момент очаквах Нела да хахлуе и да развали работата. Шмекера се е напомпал спрямо под прикритие, но там по-добре ги клатеше.

Ех тоя Найденов и после се чудим защо има цаци, паци ди тераси, геши и други съмнителни фигури по високите етажи на властта ...

Много работа, а цял сезон един клиент на видяхме. Измислиха някакви бежанци, но и тях не видяхме. Ако се стигне до продажба, Кирето да го взима, докато купи другите земи и да вземе Бонка за чистачка. 230 000 евро, то без пари.

Кънчо добре е поработил все пак щом от 4 класьора с доказателства остана само една по-дебела папка.

Мери ли, Маруся ли там каква беше, трябва да си замине с Кирето, който ако ще го погребват като фараон да вкарат и Жаки за компания.

Бонбонка хубаво сипа "пипера" в меда, но дали само Начо ще си подслади живота? Ами ако първи е Митето?

Лъска, лъска пистолерото и накрая дебилна сцена с пишман тарици, застраховки, ала бала ...

Кера и шмекера са симпатични като се усмихват и като го играят влюбени, иначе са гола вода.

ПС: случайно попаднах на един френски сериал - Невинна (6 х 52 минути), в който много стегнато и динамично също се разказва за честта на една майка без да се разтягат локуми 50+ серии. Не съм гледал турски сериали и нямам идея за художественото им съдържание, но нашите "таланти" явно копират дължината им, а за пълнеж слагат каквото им падне и си мислят, че са голямата работа. Да, в началото работеше добре със Стъклен дом и 7чр, но вече е банално и досадно

# 125
Татул на Георги Караславов в съвременна вариация.То бива плагиатстване ,ама откъде ли не взе тази Фучка.

# 126
  • Варна
Всички ми идват нанагорнище на мен. Тези две умрели скумрии Жаки и Маруся само дремят на бара и кършат пръсти, говорят баааааавнннооооо и протяяяяжжжннооо, чак се уморих да ги слушам!
Жаклин в първите серии не говореше толкова лигаво, тогава беше в другата крайност, намахана, с един махленски остър език, сега кво е това лигавене, очаквам да се разтече по стола, докато говори. Още по-дразнещо от преди.
Направо се потресох какво имаше в писмата, Симеон верно ли не направи нищо, за да изобличи Киро?
Постоянните разговори от разстояние между двамата лудо Флюбени Жаки и Киро вече действително бодат очите.
Реакцията на Мария при съобщението от собствения ѝ син, че искат да го убият е неадекватна. Има ли майка, която да приеме с насмешка подобно съобщение?
Димитър тъкмо ми хареса как реагира на Бонка и се оака с реакцията си към Начо. Изобщо тоя персонаж ми е като страдащ от биполярно разстройство.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 10:02 от Месечинка виторога

# 127
  • София

Труден е за снимане, затова. Ако сюжетът изрично не задължава ползването му трудно ще видите преобладаващо бяло в кадър.
Труден за снимане за нашите момци Wink

# 128
Не става дума за умения. Белият цвят силно намалява възможностите за добро художествено осветление.

# 129
На българските сериали белият цвят сигурно силно пречи и на озвучаването Joy
Ученическото ухажване на K&K  взе ,че ми хареса Thinking - ето , казах нещо хубаво Grinning

# 130
  • Sofia
Колко месеца минаха от убийството на Оги,2-3?
Голяма чест има Кера,няма що...

# 131
Никога не сме имали школа произвеждаща кадри по запис и обработка на звук. Учим се в движение. Дори да искаш да учиш звук и режисура на звука няма къде. На терен се се записва приличен звук (в повечето случаи), но в постпродукцията нещата се объркват жестоко. Звуковият дизайн е скъпо удоволствие от което продуцентите пестят.

# 132
  • София
Режисьорите се учат, актьорите се учат, сценаристите се учат, монтажистите се учат, звукарите се учат.... само дето няма кой да ги научи. В НАТФИЗ тези дето учат за актьори думата кино е мръсна дума. Знам го от препатили студенти. Единствен Ламбо е водил свои студенти по снимачни площадки и не им е пречил да участват във филми. Дори миналата седмица детето на една приятелка е имало много сериозен скандал с преподавателят му, за щото трябвало да отсъства 2 дни заради снимки. Дълга и много тегава е тази тема, но съм сигурна, че просто няма кой да преподава на студентите.
А за белият цвят - има си техника за снимане на бяло, но в нея участва и осветлението, както и добрата оптика Wink

# 133
Има добри актьори за кино, звукари, монтажисти и актьори. Но струват пари. По същия начин по който да не изпържиш бялото в кадър понякога струва допълнително пари. Тва е положението.

# 134
Като цяло мисля, че филма е на високо ниво, може би след Под Прикритие, не съм виждала по - запленяващ филм, в който не може да предполагаш какво ще се случи. Само ме е яд, че на Ивайло Захариев му дават такива ключови и главни роли, според мен той се е школосал за театъра и не е за филмовата индустрия ... изкуствен ми е, както в тази роля, така и в Под Прикритие ... Иначе филмчето е топ!

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 11:56 от g.petkova.lv

Общи условия

Активация на акаунт