Пътят на честта - Тема 8

• 36 701
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Берлин
Това и още една реплика снощи ми се стори като копирана оттук.

# 256
Ууу, дайте да не се взимаме толкова насериозно! Grin
Иначе Халваджиян има чувство за хумор и мога да допусна, че закачливо вмъква нещо като един вид "поздрав" към хумористичния ни хейт-разбор, но едва ли.

# 257
Относно дали ни четат тук . Направи ми впечатление, Люба като носеше чашата с кафе на Кера и и каза Супер Люба ..нещо си Не помня точната реплика...м8же би е взаимствано от Супер Кера.
Абсолютно! Същото си помислих и аз!

# 258
  • Варна
Аз пък точно тука не намирам проблем.
тя нали си е с образованието и с опита в специалността.
Проблемът е, че счетоводител на цял холдинг не се избира просто така, първата не/полупозната, която се яви Crazy За това се иска и доста голям опит, не просто образование и опит със семейно хотелче до морето.

# 259
Аз не познавам бизнесемен, който да издържи Тренерката-грозна, злобна, неуравновесена; Та тя Кера си е красива, умна, мила и неповторима в сравнение  с нея; А вие я попиляхте -косата не била добре, кожата състарена, сбръчкана, тоалетите грозни .... на фона на Анелия е ТОП!
Маруся задълба където не и работата;
Бонка надмина и най-смелите ми очаквания;Мислех,че шаманът е върха на сладоледа, но татула ме довърши;
Аз даже се чудя сценаристката била ли е в кондиция , когато е сътворявала идеините линии като цяло?!

# 260
Аз пък точно тука не намирам проблем.
тя нали си е с образованието и с опита в специалността.
Проблемът е, че счетоводител на цял холдинг не се избира просто така, първата не/полупозната, която се яви Crazy За това се иска и доста голям опит, не просто образование и опит със семейно хотелче до морето.
Ааааа, сега схванах...разбирам.

Ами значи просто са превъртели на бързи обороти обучението й , както с бременността на Симона . 😎

# 261
Косата на Кера снощи беше по-добре обаче, признайте!

# 262
  • София
Начо облажи с меда и след тези две шишенца с татул май и в Пирогов няма да могат да го спасят.
Кера от трън та на ГЛОК(за пистолети иде реч) с тъщите
Маруся с тази ехидна усмивчица когато Киро и каза, че ще и става зет, много ме съмнява. За Кера се разпени, а за онзи неин любимец не знам какво ще сътвори до края на сериала.
Анелия и тя мина в групата на психарите и май ще измести някой от морската линия.
Така или иначе останаха 4 епизода и поне се надявам да са по-динамични и интересни.

# 263
За тези четири епизода как ще завърши филмът след наслагване на толкова сюжетни линии ?Това според мен и Фучката не знае.Сценарият е написан абсолютно като дипломна работа на студент.Всяко хрумване написано като на чернова.А развръзката няма и да дойде.

# 264
Фуча да се беше информирала малко за татула...
"Всичките части на татула са силно отровни. В по-големи дози приемането му е дори смъртоносно. Най-опасни са семенцата – 10 бройки е смъртоносната доза. В по-малки дози обаче предизвиква халюцинации – заради алкалоиди, които съдържа. Съдържа алкалоиди, които водят до халюцинации, когато дребни количества от татул се сваряват на чай, ядат или пушат. "

С тея 100 грама прах, дето ръгна в меда, Начо щеше да се гътне от първата лъжица.

# 265
  • Пловдив
Стана ми мъчно за Начо толкова е добър ,а тази Бонка ще му изпие кръвта .
Хареса ми Калоян как се държа с майка си .
Онова малкото за  Лора става въпрос , за пореден път ме изнерви .
Анелия не я коментирам .

# 266
  • Варна
Ами той пък знае с кого си има работа, какви са тези глупости в очите и да я провокира, ми решил си нещо, направѝ го, като не можеш да живееш с нея просто се изнесѝ, не ѝ стой в ръцете. Изобщо в тоя сериал лирическите герои нямат грам чувство за самосъхранение.

# 267
  • София
Фуча да се беше информирала малко за татула...
"Всичките части на татула са силно отровни. В по-големи дози приемането му е дори смъртоносно. Най-опасни са семенцата – 10 бройки е смъртоносната доза. В по-малки дози обаче предизвиква халюцинации – заради алкалоиди, които съдържа. Съдържа алкалоиди, които водят до халюцинации, когато дребни количества от татул се сваряват на чай, ядат или пушат. "

С тея 100 грама прах, дето ръгна в меда, Начо щеше да се гътне от първата лъжица.
Ехааааа, ми той до сега да беше гушнал букета 100 пъти, но според мен залагат,
че си е сложил само една лъжичка мед и в нея е попаднало съвсем малко от татула.

# 268
Не зная доколко е реалистично или не, но на мен пак ми е много гадно за Начо и тормоза от Бонита - този Шейтан озлобен. Като го даваха как бере душа и как се опитва да й избяга, а тя го трови и продължава, сърцето ми се къса.
Аз и на анимации мога да плача - така че, наистина, мн ми е гадно, дори да не е реалистично изпипано.
Бррр.... Disappointed RelievedDisappointedDisappointedDisappointed

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 16:29 от HappyRSmile

# 269
  • Варна
Гадно, направо извратено мислене на сценаристите, страшно противни сцени. Аз затва гледам силно по диагонал, т.е. къде гледам, къде дремя, после попълвам пропуските, четейки темата.

Общи условия

Активация на акаунт