Пътят на честта - Тема 8

• 36 635
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Калоян ще е дете на Бонка, което тя е дала за осиновяване докато Начо е бил в казармата (по онова време тя е била 2-3 години). Joy

# 586
- Имате ли внук?
- Да, имам.
- Тогава ще ви кажа всичко!
(поредният малоумен диалог!)
Точно това изби рибата, да. Най-най-най-добрият диалог на сериала! Стори ми се дори, че ми се причува - но не! И други са го чули и - О! - било е истина.
Значи: ако Мара нямаше внук, абсурд да й каже. Но след като има.... ОК. Всичко си изпя.
Лелеееей! SatisfiedSweat SmileJoy
Изкефи ме обаче как Маруся веднага се усети кой на кого е вадил пистолет.
Странното за образа й е, че все я даваха широкоскроена, даваше им морални напътствия досега, балансираше. А тази ожесточена омраза срещу Кера... Брейййй!
Змията Анелия в лицето й прави сметки как ще прилапа половината Холдинг при развода, а Маруся за скорошна крехка връзка на Калата се запритеснявала...

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 01:54 от HappyRSmile

# 587
ЧетОх (да не ми се кара Плачков) интервю с Фуч, в което казва, че заедно с другата са поканени от Маги, а формата 50+ епизода е зададен от Нова и било много трудно да ги измислят тези епизоди. Видимо форматът на ОЖ не работи, но явно не се търси качество, а зомбиране на масите.

Попаднах и на малко актуални снимки на Царево сити, че тези от дрона в сериала нещо не ме грабнаха - https://lupa.bg/news/fotoreportazh-v-lupabg-dvoen-praznik-v-care … ya_35134news.html

За десерт позяпах Черешката заради възрастния господин, който събуди любопитството ми, че не го бях чувал досега. Видно от кадрите и според маршрута на А107, М. П. живее по-скоро в кв. Карпузица отколкото в Бояна. За любителите на сензации и новини стана ясно, че са сгодени с Веско, но забравих кога е сватбата. Веско си беше почти 1 към 1 Кирето с голямата разлика, че говореше доста по-отчетливо и приятно, но явно пред камера нещо не му се получава. М. П. толкова влюбено го гледаше, че 100% се подмокри, а може и да е свършила няколко пъти извън кадър. Нещо си е тунинговала брадичката и на някои кадри беше много зле. Иначе сигурно е готина, но не мерси, халал да му е на Веско.

Сега да видим днешното представление или опит за творчество както му казват сем. Плачкови:

Явно трябва да зачислим и митничарите към милиционерите по отношение на липсата на интелектуален багаж. Това тая Мара Марусиева ли, която стреля с патлак и за една бройка да утепа Кирето?! Всички ли мутреси са толкова нагли и прости едновременно?!

Предполагам, че кулинарните сцени на Кирето са по желание на Плачков. За пореден път си призна, че е педофил с коментара за Лора спрямо Жаки.

Нела е ясна, но Маруся много пропадна като образ. Както споменах и преди, това че е кръчмарка няма да й оправи сметката накрая ... Също така барчето пустее напоследък след изчезването на Симеон и Шеки трайно се загуби. Демек бизнесо не върви, но Мара има по-важна работа да спасява холдинга и неверната си снаха ...

Голям лаф моабет и вече имаме първи официален гост на хотела. Явно къмпинга е много зле за такава "изтъчена" дама като Маруся. А Кера официално взе занаята на ходжата Simple Smile Гнусно е хотелчето щом Мара нищо не хапна или се уплаши да не я отрови бонбонка Simple Smile

Начо голям късметлия на тия години след такова падане. Сега ще го мъчат с домашно лечение и току виж този път успеят да го ликвидират ... Най-забавното е че се катери до някакво прозорче при положение, че в стаята до леглото има бая прозорец, но да го отдадем на татула. Имаме вече и първия бежанец, който обаче няма да бъде настанен в хотела Simple Smile

Голяма простотия, поне да имаше малко женски бой за фон, но не като онази смешка между Жаки и Стела. Тъпо, но сезон 2 се очертава семейни войни, така че по-добре да гледаме предаването със същото име, че в него поне има образователен елемент.

ПС: темата с осиновяванията е много сериозен проблем, тъй като у нас почти нищо не се знае по темата, а когато се знае, съдът казва, че е конфиденциална информация, когато някой от младоженците реши да направи справка преди церемонията. Та кой знае колко братя и сестри са се консумирали и т.н. Така че няма лошо да зачепкат темата, но не и по начина, който сте описали по-долу. Мернах някъде между редовете, че Истанбулската конвенция се трансформирала в директива и още догодина ще трябва да се транспонира май се казваше в българското законодателство. Не помня доколко беше достоверен източника, но сапунката може да се окаже пророческа след години

# 588
Мариана винаги е имала такава брадичка, просто е напълняла, лицето и е по-широко и брадичката изглежда по-остра
https://i.pik.bg/news/633/660_b7447579d497079686fbae48144e0d51.jpg
http://jenata-vchas.net/wp-content/uploads/2019/03/screenshot92257-600x300.jpg
https://cache2.24chasa.bg/Images/Cache/276/Image_7734276_126.jpg

# 589
- Имате ли внук?
- Да, имам.
- Тогава ще ви кажа всичко!
(поредният малоумен диалог!)
Бонка как гледа Марчето, все едно ще я яде! 😂 При тоя поглед щях да се замисля дали да спя там.
Точно това изби рибата, да. Най-най-най-добрият диалог на сериала! Стори ми се дори, че ми се причува - но не! И други да го чули и - О! - било е истина.
Значи, ако Мара нямаше внук, абсурд да й каже. Но след като има.... ОК. Всичко си изпя.
Лелеееей! SatisfiedSweat SmileJoy
Изкефи ме обаче как Маруся веднага се усети кой на кого е вадил пистолет.
Странното за образа й е, че все я даваха широкоскроена, даваше им морални напътствия досега, балансираше. А тази ожесточена омраза срещу Кера... Брейййй!
Змията Анелия в лицето й прави сметки как ще прилапа половината Холдинг при развода, а Маруся за скорошна крехка връзка на Калата се запритеснявала...
Именно! Това ме дразни в последните няколко епизода, че тотално измениха героинята на Марето!

# 590
Ако е бременна Силвия Петкова асуурд да има сезон 2, мъжа й няма да й даде да се снима

# 591
Няма проблем! Да си бременее на спокойствие и да не ни занимава повече с некъдърността си.

# 592
Кера е дъщеря на Маргото. Друг вариант няма.

# 593
Коя е Маргото?

# 594
Психоложката изиграна от Параскева Джукелова.

# 595
Кера е дъщеря на Симеон, а майката може да е всяка.

# 596
  • София
Еее, не става!
То така излиза, че дядо й й е чел приказки в интерната

# 597
Готов съм да се обзаложа, че е точно така.

# 598
Еее, не става!
То така излиза, че дядо й й е чел приказки в интерната

Даже се получава много интересно ако е така. Пу, дано! Това ще ми хареса. Изведнъж ще стане много привлекателна снаха, по-добра от уволнена социопатка.

Искам да кажа нещо за Фучеджиева и се моля да се опитате да ме разберете. Без грам опит за сраднение между двете произведения, но да съдим за менталното състояние на сценаристката на "Пътя на честта" е все едно да повдигнем разследване срещу Томас Харис след написването на "Мълчанието на агнетата" Simple Smile

# 599
Искам да кажа нещо за Фучеджиева и се моля да се опитате да ме разберете. Без грам опит за сраднение между двете произведения, но да съдим за менталното състояние на сценаристката на "Пътя на честта" е все едно да повдигнем разследване срещу Томас Харис след написването на "Мълчанието на агнетата" Simple Smile
А ние сигурни ли сме в менталното здраве на Томас Харис? Wink

Общи условия

Активация на акаунт