Пътят на честта - Тема 8

• 36 395
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Интересно ако задълбаят кои са родителите на Кера, дали ще изкочи нещо, ама това във втори сезон де.
Дали няма да излезнат някой бивш партиен функционер и млада студентка, сега съответно мастит бизнесмен и народна представителка, активистка на управляващата партия  Grinning

Със сигурност кои са родителите на Кера е важно за сюжета. Освен ако сценаристите не са тотално малоумни, каквито подозрения имам. Но щом Калоян тръгна да ги търси, това е важно. Пушктаа на стената, която до края трябва да гръмне - основен драматургичен закон.

Но иначе това с осиновяването, па истинските родатиле, па нам кво - латино-турска бозица.

# 647
  • Sofia
Кера имаше пророчески сън и според мен е дъщеря на ходжата Sunglasses

# 648
  • София
От снощния епизод разбрах само, че телепортацията е наследствено дарование (Маруся в Царево). Горкия Начо не искам да го коментирам, Кера започна да се държи адекватно на моменти най-после, да не повярваш! Още два дни хомопародия ни останаха Bowtie

# 649
Мда, този сериал и на “Stranger Things” заприличва. И за темата “Случи ми се нещо странно”. Отвсякъде по нещо и за всеки от сърце.
Жанрът е силно неопределен. Крими? Драма? Абсурд? Пародия? Фантастика? Комедия?!?

# 650
Утре  в 19 ч.  по новините ще включат на живо от мола и сигурно ако има да се обявява нещо, ще се каже. Ако ли не, евентуално на коледния концерт "Българската Коледа", който тази година ще излъчат по Нова.

# 651

Хахаха, сигурно затова не я хвана магията на Бонка.

# 652
Stranger things не съм гледала така, че продължавам да твърдя, че е вдъхновен от Хари Потър. 😁 Обясних как мисля Димитър е стигнал по първи петли в Царево, сега и с тези телепортациииии. Ходжата пък може едно време да е проклел родителите на Кера и за туй не я хваща нея, баш като Хари и Волдермор. Роулинг да си търси правата. 🧐

# 653
  • София
Сигурно съм единствената, но мисля, че Оги не е убит от Димитър, а от онзи негов приятел с бежанците - Страхил ли беше. Защото 1-2 пъти го даваха как се чуди какво точно е станало. А и май му беше кофти - той, че е подтискан е подтискан, ама имам усещането, че не го е убил той

# 654
Не си единствената. И аз мисля така. По време на убийството Димитър се беше запил в селската кръчма.

# 655
“Кой уби Оги?” ще е следващата Анкета. Освен очевидните Митю/Киро/Дичо/Бонка/приятеля от детството на Кера, Асен ли беше или Страхил - кого още да сложа?

# 656
Така и не стана ясно защо Бонка мрази Кера! Мисля си, че ще излезе някоя тъмна истина за нея, после ще се окаже грешка.., а ро все същото защото е била в дом!
Ехо, сценаристите гледах 7-8 епизода и явно нищо не съм изпуснала и да си кажа е жалко не можах да гледам, ще търся запис - интересно е било! Точно така, браво на Нова - време е за финала!!!

# 657
Значи Жако може да е с мутрата Киро, а Калоян не може да бъде с Кера. Не разбирам двойния стандарт на Маруся.

# 658
А, Калата използва GPS до Царево.
Мислех, че “Абра-Кадабра” стига 🤣.

# 659
Тук поне не беше телепортация до Царево! Laughing
Бонка сигурно мрази Кера, защото е смятала, че се е лепнала заради Оги за парите им. За това, че е осиновена, а за осиновените повечето хора все още смятат, че задължително са нечитави, поради обстоятелствата на появяването им на тоя свят.

Общи условия

Активация на акаунт