Пътят на честта - Тема 8

• 36 555
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Харесаха ми еротичните сцени. Кирето реже краци 😂

# 91
Само си представете Киро в тая сценка... Мариянка щеше да се метне от покрива на НДК от бяс, като преди това изтрепе половината продукция.

# 92
Любовните сцени в този сериал са горещи колкото сладолед на Антарктида. Жаки и Киро с тяхната любов от разстояние, а Кера и Кало по-сковани от сноп дърва.

# 93
  • Берлин
Като изключа колко грозна беше Кера,любовната им сцена беше нечовешка еротика с романтика и още нещо-няма кой да ги мине по страст...в сериала. Браво,Калааааа
И на всичкото отдолу тази серия днес не ми е скучна.

# 94
Уффф тази драма с развода ми идва в повече...едва ли не му трябва разрешение да се раздели с жена си

# 95
Опа, писъмцата. Ми то няма никакво инфо в тия писма.

Ох, Emi_55, толкова е сладко това кученце, че се върнах 10 пъти да ти прочета поста заради него! Искам и аз таковка. Relaxed

# 96
Ооооф , да ви кажа честно Бонка ми идва малко нанагорнище вече 🤦🏻♀

# 97
Ха-ха Бонка като остарее...все едно е в първа младост.

# 98
  • Mediterraneo
Всички ми идват нанагорнище на мен. Тези две умрели скумрии Жаки и Маруся само дремят на бара и кършат пръсти, говорят баааааавнннооооо и протяяяяжжжннооо, чак се уморих да ги слушам!

# 99
Всички ми идват нанагорнище на мен. Тези две умрели скумрии Жаки и Маруся само дремят на бара и кършат пръсти, говорят баааааавнннооооо и протяяяяжжжннооо, чак се уморих да ги слушам!
Ехоооооо , прекаляваааааш 😂😂😂
Няма такава лигня 🤦🏻♀ Мен верно ме тресат хормоните яко, ама ...
ако Бона наистина тръшне Начето ще счупя тоз телевизор 😡

# 100
Сега Бонка трябва нещо да се обърка и сама да опъне татула.

# 101
Ей противно на всичко Кера и Кало са ми някак сладки 🙈😂😂

# 102
Хайде сега Киро се обажда иззад дивана...как си общува с годеницата. Двете дървета са по-романтични.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 23:23 от Нина*

# 103
Сцената е пълна пародия! 😂 Кирчо да отиде направо в другата стая и по уоки-токи да си говорят. Как въобще са допуснали да гледа Жаки по нощничка не знам...

# 104
Ох, много издребнявам, ама на диамантения бос чаршафите са му икейски.😆 Толкова ли не можаха един изчистен бял сет да вземат като ще симулират стандарт.

Calabaza, туйто кученце точно е гугълско, ама в нас си имам реалната версия с 20 кг отгоре. Физиономиите, обаче са същите.😁

Общи условия

Активация на акаунт