Пътят на честта - Тема 8

• 36 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Помните ли Фучеджиева като беше писала нещо от сорта на: "Когато актьорът трябва да гледа актрисата с любов, а той я гледа с дива омраза" дали не е било като са снимали милото и сърцераздирателно предложение за брак? Joy

# 331
На колко години е Галя Александрова?

# 332
  • Sofia
Около 63-65год

# 333
Изгледах и интервюто. Не ми хареса, абстрахирам се от ролята ѝ. Каза няколко неща, които не одобрявам. Т.е не мисля като нея.
Мисля също, че на тези години само народна певица, може да си носи косата така. Това я прави да изглежда доста ретро. Естествено, изборът е личен, но аз да кажа. Вида и допринася за усещането, че е сърдита и лоша жена. Идеална е за образа на Бонка, просто... е повече Бонка, отколкото Галя като я погледне човек и затова усещането е, че не играе роля, а самата тя е такава. Не се наемам да твърдя такова нещо, но вида ѝ извън роля, не трябва да прилича на екранния образ, а той прилича. При Гала каза, че е естествено руса, но всъщност, колкото и необичайно да е, защото на жените на тези години, в повечето случаи русото им стои по-добре, при нея е обратното - с тъмна коса е по-добре, но тази прическа не е за нея.
Да, на толкова години изглежда, но аз питах за точната ѝ възраст.

# 334
Здравейте. В paradise center ще се организира събитие, по случай финалният епизод на това велико пройзведение на изкуството Grin
 https://nova.bg/accents/view/2019/12/13/271691/%D0%BF%D1%8A%D1%8 … 1%80%D0%B0%D0%BD/

Дали ще си заслужава? Как мислите?

# 335
Определено не.

# 336
В какъв смисъл дали си заслужава?!

# 337
В момента по БГ радио - Милена Фучеджиева.
моля те, дай повече инфо. Аз го слушах до втората част и слязох от колата, а в офиса не мога да го слушам. Стана ми интересно - зачекна проблема с Киро, дали е продължила по темата? Трябваше да сподели дали ще има продължение ...
За съжаление и аз имах възможност само първата част да чуя, дано някой го е слушал цялото и сподели.

# 338
Утре в съботния сутрешен блок ли има рубрика МонДьо? Защото гостенка ще му е Марияна...

# 339
Добре,че няма да има втори сезон ,защото съвсем ще зацикли.Без това диалогът между героите е съвсем беден,повтарят се по  много пъти от сорта на това ,че къщата е прокълната на Станков или епитетите на свекървата към Керка и много други.Ще ми липсват точните и оригинални коментари.Надявам се ,че Фучката ще си вземе поука как да се пише сценари на филм,а не да мисли ,че българският зрител съвсем се е лумпенизирал и не е безкритичен.

# 340
  • Варна
Сигурно ли е, че няма да има втори сезон?
Официално обявено?

# 341
В интервюто по БГ радио М.Ф. каза,че и те все още не знаят дали ще има втори сезон.Съвсем скоро и те очаквали да разберат.Също така каза,че първоначално идеята била филма да се казва Жена на честта.Това,което е по отношение на Марияна/Веселин-без разбира се да споменава имена е -Тотална липса на възпитание от страна на някои хора,които са се взели за големи звезди.Хора,които не се съобразяват с екипа и се опитват да налагат мнение и правила,които объркват всичко.Според нея самите продуценти трябва да имат по-железни клаузи в договорите с актьорите и да има сериозни наказания.Също и,че много по-лесно би работила с по-млади и неизвестни актьори.

# 342
Утре в съботния сутрешен блок ли има рубрика МонДьо? Защото гостенка ще му е Марияна...
Вече е в следобедния блок рубриката му.

# 343
Благодаря! Анонс видях, та затова го споменавам. Не ставам в събота толкова рано за сутрешния, после не се свъртам, за да гледам телевизия... Ще е интересно да споделите какво ще си приказват. Ма той този Мондьо един мааазен, едни звезди сваля на гостите си когато съм мяркала някога нещо с него. Едни гръмки думи с такъв патос, че Драго Чая може да му диша праха само...

# 344
Ооо, аз много му харесвам интервютата.
Тая Мариянка нещо много често почна да се мярка.
И тя да се отърка в мъжа си в секундната му слава.

Общи условия

Активация на акаунт