Пътят на честта - Тема 8

• 36 689
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Берлин
А Бона в Събуди се ще дефилира. Малииии...като размята тая плитка У ефирУ рано-рано....
Сега като пиша- ми много косища развяха : то Бона, то Гроздана, то ЖакитУ... фетиши ли, що ли

# 346
  • Sofia
Утре в "Говори с Ива" ще е Бона татула Sunglasses

# 347
  • Берлин
Нова ме късат от смях - все някой с някого говори

# 348
Много ми е странно как може да не знаят далие има втори сезон или не-то или е приключена историята или е с отворен край или..аз нещо не разбирам.
А и как втори сезон без Киро? Каке му измислят заместник?

# 349
Явно се е светнала, че трябва да си поизмие лицето, щото ангажименти йок! Как да ги харесвам, като съм го гледала този само няколко пъти и като му чуя встъпителните слова, все едно на форум на нобеловите лауреати е... спирам да го слушам или превключвам.

# 350
https://www.bgradio.bg/show/bez-kalorii-s-lora/intervyu-sys-stse … lena-fuchedzhieva Сега го изслушах цялото интервю и директно си казва,че със образа на Киро не са се получили нещата.

# 351
  • Sofia
Да го сменят с друг ,този да плаща неустойки и да си ходи Angry

# 352
Утре в съботния сутрешен блок ли има рубрика МонДьо? Защото гостенка ще му е Марияна...
Вече е в следобедния блок рубриката му.
В събота или в неделя?

# 353
  • София
Мон Дьо вече е в неделя следобед.

# 354
Уфффф и какво толкова има да и гледаме на тая Марияна? Ниско интелигентна и противен фейс

# 355
  • Велико Търново
Много ми е странно как може да не знаят далие има втори сезон или не-то или е приключена историята или е с отворен край или..аз нещо не разбирам.
Всичко е въпрос на рейтинг. От телевизията кажат ли, че рейтингът не е достатъчен, ако ще и сто сюжетни линии да са останали недовършени, все тая. Ако обаче си поръчат втори сезон, даже и най-приключената история ще трябва да я продължат.
Пък Киро че го няма... колко му е да измислят един-двама злодеи.

# 356
  • Варна
Искам да има втори сезон. Да има какво да се гледа все пак.
Предлагам сюжетната линия да се завърти така:
Киро да има смъртен враг, от когото го е страх, който е бил някъде си укривйки се. Този враг Х да се появи ненадейно и да види смерката на Кирчо точно в деня на свадбата му с ЖакитУ. И от там нататък да става каквото ще, поне този сухар да изчезне.

# 357
  • тук, на мястото си
Има начини как да гътнат Киро. То и без това от епизод 5, да не казвам 2, стана ясно че образа на Християнина не е доизмислен. Винаги могат да вкарат някой друг, но при  тези отрицателни коментари няма смисъл от втори сезон.

# 358
  • Там,където се събуждам щастлива.
Има начини как да гътнат Киро. То и без това от епизод 5, да не казвам 2, стана ясно че образа на Християнина не е доизмислен. Винаги могат да вкарат някой друг, но при  тези отрицателни коментари няма смисъл от втори сезон.

В линка от предаването се обяснява какво е станало с образа му. Вярвам, че е станало така, защото изведнъж стана промяна в начина на представяне на героя. Че сценаристката е комунистическо чедо : е. Че е била облагодетелствана:е. Нещата, които казва в интервюто, обаче, са много верни.

# 359
Като ги казва е добре,но  да ги превъплъти в смислени диалози,а не игра на думи,безсмислени диалози за пълнеж.За мене сценарият има някакъв замисъл,но изпълнението е посредствено.

Общи условия

Активация на акаунт