Пътят на честта - Тема 8

• 36 685
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Силвия и Ивайло, ако не се лъжа, и в постановка участват заедно. Не им е лесно на тези ревнивите. То пък и кого ревнуват? Нито Ивайло, нито Веселин имат славата на плейбои.

# 376
Силвия и Ивайло, ако не се лъжа, и в постановка участват заедно. Не им е лесно на тези ревнивите. То пък и кого ревнуват? Нито Ивайло, нито Веселин имат славата на плейбои.

Участват, но там няма целуване и има и ролята им не е любовна.

# 377
  • тук, на мястото си
То тука в Пътя пък само цИлуФки и ЛибоФ. Grinning

# 378
То тука в Пътя пък само цИлуФки и ЛибоФ. Grinning

ЦилуФки като в детската градина Grinning

# 379
И аз не пиша в темата, но чета! Това е най-забавната тема, която съм чела през последно време във форума, като за това допринесоха и плачково-мариянкините драми! Joy

Статия за Силвия Петкова в 24 часа, цитат:

Силвия влиза в главната роля в “Пътят на честта” след дълъг и тежък кастинг. От самото начало се знае, че любимият ѝ - режисьорът Зоран Петровски, ще е зад кадър. За да няма конфликт на интереси, тя решава да заснеме видеото си за прослушването тайно от него. “Той вече беше поканен да бъде един от петимата режисьори на сериала, когато мен ме поканиха на кастинг. И исках да съм с чиста съвест, че не е намесена личната ни история в явяването ми на прослушването”, разказва тя. Месец след като изпраща видеото, от екипа ѝ се обаждат, за да ѝ кажат, че е одобрена и ще се яви на още един кръг. А там е досущ като на кандидатстудентските изпити в НАТФИЗ - трябва да изиграе монолога си пред 10 човека, докато я снима една камера. Но явно и там се справя много добре, след като именно тя е избрана да изиграе драматичната роля на Кера в “Пътят на честта”.

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7975270

# 380
ахахаха 😁

мен на нейно място, ще ме е срам да ги разтягам такива...
трай си там, не е нужно да се обясняваш.

# 381
".......И исках да съм с чиста съвест, че не е намесена личната ни история в явяването ми на прослушването”, разказва тя. Месец след като изпраща видеото, от екипа ѝ се обаждат, за да ѝ кажат, че е одобрена и ще се яви на още един кръг. А там е досущ като на кандидатстудентските изпити в НАТФИЗ - трябва да изиграе монолога си пред 10 човека, докато я снима една камера. Но явно и там се справя много добре, след като именно тя е избрана да изиграе драматичната роля на Кера в “Пътят на честта”....."

Направо се задушавам от смях Joy  Тази ../плаваща птица/ май не е съвсем на център . То бива-бива , ама чак толкова да си лишен от лична  самопреценка .. Тези  "творци"  доста са се отлепили от реалния живот и живеят с доста надценено самочувствие .
Добре ,че темата е свежа , това е единственото интересно нещо около този сериал .
Бих  се включила в тази компания и в друга тема !

# 382
Имам чувството, че хората на изкуството си живеят в собствен свят - ревност, интриги, его... Кой къде канят, кой му е фризьор, гримьор, детето му къде учи...

# 383
Не знам какъв живот живеят, но е глупаво съпругът ти да е актьор, да го наемат за различни роли и ти да го саботираш нарочно. Той те храни с тези пари, теб и децата ти. Мариана като я гледам няма много участия, кариерата и е в застои и разчитат доста на парите на Плачков. но кой ще го наеме след тези нейни панаири?

# 384
Ееее, току що каза, че мислят за емиграция в Нова Гвинея 😂😂😂. Не я слуша главата хич тая жена. Сега ще вземат някое хонорарче от Черешката. Сигурна съм, че и Веселин ще участва. Ще попее в някоя кръчма за НГ и ...айдееее ще се разлюбят

# 385
Ееее, току що каза, че мислят за емиграция в Нова Гвинея 😂😂😂.
Там, защото тя ще се впише лесно 😁

# 386
Тази седмица нямаше анонс за финалните епизоди.

# 387
Нещо друго смешно каза ли? Joy

# 388
Не тя ревнува Плачков, а той  нея!

# 389
Нещо друго смешно каза ли? Joy
Не. Каза,че детето на Веселин живее в Англия с майка си, а нейното искало да ходи в Италия.Тия деца що ли бягат от тях?😁 В Нова Гвинея ще си направели бар на плажа😁. Щели да си бъдат двамата. Ама малкото къде ще е...

Общи условия

Активация на акаунт