Пътят на честта - Тема 8

• 36 656
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
А мен ме е яд на мен си,че продължавам да гледам
Айде, айде, не остана. Flutter
Утре Мариянка ще готви в Черешката.

# 466
Освен това,че Лора прочете истината за майка си.
О! Пак съм го пробляла това. Може ли накратичко!? 🙏

ПП. Прочетох, мерси. Ми не мога да го гледам от начало до край това нещо... Все пропускам елементи.

# 467
Леле представяте ли си наистина да го оставят с отворен финал?Ама аз както гледам ,то не с отворен,а със зеещ финал ще е,защото не виждам как за три серии ще напаснат всичко.И ние си гледаме, гледаме и накрая-едно голямо нищо.Защото на мен ми е интересно как ще свърши,все имам чувството,че края няма да е много щастлив(ако има край😁)

# 468
Голяма боза, голямо джуркане, голям сбиротак стана накрая!

# 469
Мария с екстеншъни ли е? Отврат коса, Кера и Анелия ряпа да ядат по коса, честно!

# 470
Голям манЖорляк, много въпроси и само един отговор. Защо?

Колко 3 серии ли останаха, те трябва по 2 часа да са, че да разплетат всичките черва дето ги навързаха. Това с отвореният край е голяма глупост, да не ни я пробутват предлагам. При сериали с отворен край остава някаква бегла загадка, или намек за бъдещи серии. Тук няма и една довършена линия, какъв отворен край, той си е направо недовършен сериала.

# 471

...с Плачков. Промото е обещаващо - Плачков я поправя с троснат тон, че не се казва "четах", а "четох". И още за нещо ѝ се изрепчи.

# 472
Тая, пък, какво иска от Кера, защо вършее там, където не трябва?? Защо не говори така на ЖакитУ и на бъдещия си зет?? Адски дразнещ епизод беше - то не беше Злобата от Царево, не беше Анелия, не беше Мария...

# 473
Оооох ег***и епизода. Блендера, баш баямити Кръстник, сам да си отваря вратата и излиза на видимо в двора си. Заплахата за ЖакитУ така и не я провери преди да даде Диаманта. Къде е - що е, не му беше ясно. ?!?!???? Размяната беше пълна Пародия.
Лекарят се бил притеснявал за Начо, но спешно да го вземе в болницата или поне за изследвания - Ко? Не!
Анелия - отврат. Кера направо взе, че ми хареса.
Най-сладко ми беше момченцето на Калата как се самообвинява за развода. Душичка.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 01:07 от HappyRSmile

# 474
Е тя нали категорично напусна, а то какво се оказа, че тая работа не била като оная ...

Кирето и Кънчо в мастършеф, а то беше на конкуренцията. Значи в адовата кухня тогава Simple Smile Това беше логика от Хвани богат/космат - първо режеш едни 40 грама (разбрах от друга тема, че било много актуално в момента), послед облизваш/избърсваш да не изцапаш и накрая подписваш, макар и с другата ръка ... Все пак много реалистична сцена и се притеснявам дали наистина не отрязаха пръстите на актьора. Дойде ми малко в повече, но ако е анонс за повече екшън в сезон 2, лошо няма.

Сега видях, че Бонибонка има икона в къщата си Simple Smile Даже се и кръсти чат пат ... А хотелът все пак имаше турист - Начо Simple Smile

Кирето нали имаше тиха аларма бе ??? Отвлекли Жаки и Киро се на*ра. Поредна творческа импотентност, която ще бъде замазана с кръв и трупове. Добавяме и Мара Марусьова, която изведнъж стана по-противна и от снаха си ... И Страхо-гения, какъв оксиморон само.

Сега пък другото куку Лора взе, че откри много важна информация, която сигурно ще къта до средата на сезон 2 ...

Кирето жертва на ало ало мафията и в практически фалит след постановката на мадам раста Simple Smile Безценно като за реклама на мастъркард ... Така е, безпаричието скапва всичко.

Кера как пък сънува, че Кънчо убива шмекера държейки пистолет с отрязани пръсти ... Тази по-добра от ходжата ще дойде. А шмекера или се телепортира, или Кера тайно гепи татула на свекъро и халюцинира тотално от любОФФ ... Бонка-вещицата как не го уби с тези конски дози и науката не може да обясни. А Митето тъп като г*з, но на мама умника Simple Smile

Айде и Нела се надруса като за световно. Тази бабата от Царево сити с татула голяма пачка направи. Не ги разбирам такива патки. Тази поне си е осребрила пу*ката и вместо да си вземе парите от развода и да си намери по-свестен любовник, решила да трови нервите на мъжа си на всяка цена. Сезон 2 се очертава много женски и Кирето ще е най-малкия проблем на шмекера ... Нела е тайното дете на Бонка, което ще трови живота на Кера, страдайки от контра-магията на ходжата. Селянка обижда селянка на селянка Simple Smile Керчето много ми хареса как деликатно й завъртя вентилатора и онази дори не се усети. Единствената готина сцена дотук.

Нела обаче е КОЙ за канадските медиите, които веднага смениха статията от уволнена с конфиденциално напукане ... Кифли обсъждат селянка, звучи като модернизирана версия на реклама на секстелефон от 90-те години ...

Поканата от Кирето беше второто най-интересно в епизода. Педофило иска да лющи млада върба, но още не знае, че тя е по-проклета от леля си Simple Smile А биби явно е построил магистралата, защото Маруся оборотната в една вечер беше при Кера и при Бонка. Много интересно как се сдоби с тази информация за отрицателно време? Май е галила макарите на Найденов ...

Гледах уикенда малко вносни продукции и се убедих, че нашите никога няма да ги доближат камо ли да ги  стигнат или поне аз няма да го доживея ... Въпиюща некадърност на всички нива и за ЧНГ трябва да си бия спешно камшика от кочината, преди да съм се зомбирал тотално от татула наречен РБ. Все пак се надявам последните 2 епизода да са по-гледаеми, че днес само ме разсейваха с простотии, еФтин смях/драма, пошла научна фантастика и тотална сюжетна дупка както обикновено

# 475
Единствената завършена линия е очната на Мария!

# 476

...с Плачков. Промото е обещаващо - Плачков я поправя с троснат тон, че не се казва "четах", а "четох". И още за нещо ѝ се изрепчи.

Той хубаво я поправя, но на негово място аз не бих яла нещо, приготвено от нея. 😄
Може да е взела от Бонкините рецепти...

# 477
  • Берлин
Единствената завършена линия е очната на Мария!
Много добро!

# 478
Таз боза пресладка
Как я гледам като патка
Хубу, де, понявгаж тъй се случва
И идеята в сърцето те улучва
Ала изпълнението "Майко мила"
Те кара да се чудиш що си се родила
Свидетел ти да си на творческо безсилие
И гавра с зрител без усилие.
Отново нищо се не случи
Краят иде, а развитие не се получи
Киро уж месото ряза
А пък пръстите на друг отряза
И Орнела Смути отнейде изпълзя
Уж за мъж си да мъсти и тя
Ала всичко било е за пари
Дай-дръж, диаманта ми върни
Жакито хабер си няма
За Кировата страшна драма
И как заради любовта голяма
Без скъпото бижу остана
Маруся Калояновата мама
И тя живее в своя драма
С Анелия се съюзи против сина си
И загуби тя съня си
Кера пък не спира да сънува
Как Кало я целува, а Оги я ревнува
Тез пък нейните мъже
Все някой иска да ги тури на въже
Единия го в гората затриха
Другия с пистолет го убиха
Упс, чакай, тва последното е сън
Айде светло е навън
Споко жив е той жив е, Керке, Калояна
Многото мина, малкото остана
Ей го Начо полуде
Бона в лудницата ще го заведе
И хотела ще спаси
Парички къта тя за старини
И Анелия и тя не лъже хич
Брани своя мъж кат пич
Ала пича му не дреме
Само Кера иска той да вземе
А децата, а жената, холдинг молдинг, туй онуй
Кой му пука, туй е филм
Оги и половин състав актьорски
Сал от приказките хорски
Се припомня, че са били
И че нейде май са ги убили
Ала истина ли беше ил лъжа
Или случи се във нечий сън това
Казва ли ти някой братко мой
Нищо, че зрителя надава вой
И че иска да узнае той
Що е гледал филм сътворен след запой
В който изтреняваща главица
Вкарва сюжета в измислена матрица
И финала зее като празна яма
В който смисъл няма.
И да щете и да не
Туй е положението, Фуча се кълне,
Че всичко от себе си е дала
Но най доброто от сценария е тя проспала
И пропуснала е да го впише тя на лист хартия
Зрителите?! Ко! Не! Мани ги ти тия
Те са злобни, завистливи
Думите им са кирливи
И затуй напук на всички вас
Грандиозният финал ще бъде пас!
О, не, пълен Фарс! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 10:05 от Джаста Праста

# 479
Ахахахаха събудихте ме чудeсно! Отварям очи, един форум за закуска и почнах от десерта този път! 😆🌺

Общи условия

Активация на акаунт