Пътят на честта - Тема 8

• 36 604
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Калабазке Wink Hug

# 556
Ауууу, Марчето да не е майка на Кера?! У-жас! Как се стъписа като разбра, че Кера е осиновена!

# 557
Между тези двете струи повече любов, отколкото между Киро и Жаки!

# 558
Ауууу, Марчето да не е майка на Кера?! У-жас! Как се стъписа като разбра, че Кера е осиновена!

И аз така го разбрах 😵😱😁

# 559
Добрите да вземат да се размърдат вече, че отиде коня у реката...

# 560
Каква гадост още ще измислят, просто ума ми не го побира... Хичкок пасти да яде!

# 561
Ало, Фучи, счупен крак!
Аз съм без думи.

# 562
А Кера, ако е щерка на Маруся и Киро?! 😮🤔

# 563
Ееее, ти пък. Joy
Вече съм без коментар.

# 564
Тази Фучеджиева явно е дълбоко нещастен човек или завършен психопат. Как й ги ражда главата изобщо...

# 565
А Кера, ако е щерка на Маруся и Киро?! 😮🤔

Ама какъв Киро? Той не е ли колко нея? Даже по-възрастна ми изглежда тя.

Ако е на Мария обаче, ще стане като в Забранена любов. Братско - сестринска любов.😖

Захариев пелтечи като е ядосан. Едва завършва изречението.

Отнемане на детето от баба му и дядо му насилствено. 😂😂😂 Тия и нови закони ли са написали специално за сериала?

# 566
От къде да знам на колко е Киро! То в този... филм, всичко е възможно!
Направо съм... е така Astonished
И в две серии всичките тези каши ще се избистрят? Кой знае какви фантасмагории ще се случат. Ама и аз не съм в ред.. Долу хората празнуват, дядо Коледа им раздава подаръци, аз се качих тези глупости да гледам!

# 567
Леле, лееле... Май най-накрая ще си получат заслуженото тия дяволи..нямам търпение да утрешния епизод..
Че Бонка е жив дявол, така е.. Ама мислех, че поне Митко ще се вразуми, а то.. Взе че  върза баща си..

# 568
На Начо му разказаха играта... А Калоян от какъв зор ще й търси родителите ?!? Нова сюжетна линия, а утре е финалът уж.

# 569
И сега Киро ще отвлече Кера, щот Калоян не ще да са съдружници, ама Камен ще му е прехвърлил вече акциите.
Още имена с К има ли?

Общи условия

Активация на акаунт