Отговори
# 180
Ох, ето ме и мен Wink
План - графика ми днес не се наруши
Юнак N 1. Къпане - после хапване, малко игра да слезе храна, откъс от филма Пинокио, затопляне на млекце, гУш и бум в леглото  Hug
Юнак N 2. Къпане - масаж, цица - мекица  Mr. Green бибата и хър - хър в кошарата... Hug
Юнак N 3. Салатка, ракийка - сега отивам да сложа тараторчето с наденичка и бирачка....ама за него ни гУшкане, нито цица Naughty

Дидка, радвам се, чЕ и на теб ти харесват залезите..и на мен са ми любими  Hug Ще взема да ти спретна едни вечЕрни снимки и да ти изпратя...имам си много от тук, все хубави и романтични  Hug

О, ще ти бъда много благодарна  bouquet  bouquet  bouquet...Много ми харесваше да гледам изгревите или залезите като сме били на море - като се запознах с МироТо все ми се чудеше как стоя и чакам ли чакам.... Joy
В такъв момент - макар и за кратко спираш да мислиш и ми бе толкова приятно усещането.
НАдявам се някой ден отново да го направя Peace

Къде е Джорджи newsm78

# 181
Нани, направи ли нещо интересно снощи newsm78

# 182
Хай, моми4ета-коки4ета!
Тук едно пролетно време се е отворилооооооо, не смея да се зарадвам направо ... 4е то си е зима още, ама за тези дни е гот! Слън4ице напи4а и е много приятно. В4ера взех Томи от градината, разходихме се на плажа и 4ак тогава го прибрах, но все по плажа, по плажа ... та до нас. Ние сме наблизо до океана.

Боби, евала, голяма си свежарка. Всеки път ти се радвам на снимките! Пу, да не са ти уроки!   bouquet Ина4е,  аз не искам да повдигам пак здравословни теми  Embarassed, но като си попитала, ще ти кажа ... ушите са ОК, антибиотика в4ера свърши, но от понеделник има гадна кашлица!  Confused Може ли да има връзка?  newsm78

Амейски, то4но така! Към то4ния 4овек си се обърнала за помощ на тема готварски рецепти и рамки... Дидката е спец и в двете области, и каквато е добри4ка, няма на4ин да не помогне. Рецепта можеш и от готварския да си избереш. За снимка на ястието дружно можем да се поровим в нета, а рамката предлагам да е нещо, доближаващо се до нашите битови каренца /онези покрив4ици, дето и Дидка има такава, виждала съм по снимките/ или пък нещо друго типи4но Българско ... ако има такава възможност де.  Ха-ха, на теория вси4ко е много лесно  Mr. Green

Кате, каква е тази "бабешка тема", за която говориш?!   newsm78 А ваканцията на бандитите колко време е?

Звездице, радвам се 4е сте прекарали страхотно рождения ден.  Heart Eyes Рожденика уж нещо неразположен, ама на виж - всяко зло за добро!   bouquet

Мариякара, хубаво е 4е се сещаш 3всеки ден да ни се "от4етеш". Така поне ще знаем, 4е не се ли явиш, зна4и си имаме ново лъв4е!   bouquet

Ели, направо си я представих Бадемката как "пуска погледи" на юнаците и се наглася за целувки  Mr. Green Flutter А на въпроса за гаджетата - нямаме. Имаше една Мими, дето го награбваше яко, като бяха по-малки, сега само си играят, като се съберат. Кротнаха се, а и те са в друг квартал ве4е, та по-рядко се виждат. Последния път, като се видяха, тя прошепнала на майка си: "мамо, Томи много пораснал" и една такава леко се смути, та не го награби ... растат децата, захитряват.  Heart Eyes

# 183
Хей, Тали, толкова ти се израдвах, като те видях, 4е си влизала да пишеш!   bouquet Как сте? Как е положението? А с децата и близките 4увате ли се редовно?

Ели, а ти отде знаеш 4е "няма луди опашки от гаджета" пред вратата на Бобсънка?  newsm78 Може пък да има!  Flutter Heart Eyes Логи4но е, при такава свежа физика и това излъ4ване!

Цитат
Юнак N 3. Салатка, ракийка - сега отивам да сложа тараторчето с наденичка и бирачка....ама за него ни гУшкане, нито цица

Е, Дидка, горкото ти мом4е!!!  Confused

# 184
Майка, как сте вие Wink
Оправи ли се сладкия ТомаситО newsm78 да го нагушкаш от мен и лек ден ви желая  Hug от мен лека, че наближава 12 ooooh!

Джорджи, виж какъв интересен сайт   намерих - може нещичко да ти е от полза - има готино обзавеждане...а и на някой друг може да помогне Wink

# 185
Добро утро, слънчЕвки  Hug

КАлида,   bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes Hug

МайчЕ, колко време го пихте АБ? И каква е каШлицата? по кое време? темп. има ли? а нослето тече ли? като ми отговориШ може и да ми проблене неЩо...но си мисля, чЕ след аугментин за 7 10 дни, при уШна инфекция, каШлица не би трябвало да се появи. Може да е неЩо новичКо  Tired Я ми разкажи по подробно.

КАрилиус, благодаря  Hug  bouquet А вие колко време Ще сте си в БГ? Много ти е хубаво аватарчЕто  Heart Eyes Hug

Дидка, и при този график, и при толкова мъже наоколо, аз все хубава, нужна и желана Щях да се чуствам  Hug FlutterНАправо си те предтсавям как ШетаШ из къЩи  Hug А за залезите...Ще ти спретна неЩичКо   bouquet

Ели, а твоята Бадемка, с този поглед дето го е наследила от теб (много ми приличА на теб, ама има неЩо и от МАртин...освен цвета, де  Sunglasses Wink), е абсолютна чАровница  Hug То не гадже, ами гаджета Ще имате и вие на опаШка.

А пък бяхте питали за гаджетата на дребчовците...нали ви казвах Гоговата история: за едно от момичЕнцата в градината казва, чЕ е най красивото на света, обачЕ ако се налагало да се жени (това никога не е спрягано в къЩи, не знам откъде му е доШло в главата  Grinning...) Щял да го направи не с нея ("заЩото тя е толкова красивя, чЕ всичКи Ще я харесват") ами с най добрата му приятелка, която му ходи по гайдата и му е приятел в игрите (точни думи: "заЩото с нея си играем най хубаво и се разбираме")  Hug ама тези приказки Ще са докато среЩнем МАкдирокови...  Hugтогава, предполагам, сърцето му Ще принадлежи само на една  Flutter

за да не припадате от глад, докато наШата прекрасна Звездичка излезе изпод завивките  Heart Eyes, предлагам ви чАй и кафенце, със сладки с орехи. Има и плодове  Flutter

Heart EyesHug  bouquet Hug  bouquet Heart Eyes

# 186
  • в шоки-land
добро утро на всички малки и големи Hug Heart Eyes

Дидката, ти като предлагаш рамки на Майка, ще дадеш ли едно рамо Hug.... на свадба сме на 1.9.2006 година и новото фемили иска да си направи готварска книга....та в поканите пише да се направи една страничка с рецепта и снимка на любимото ястие от Родината...например - шопска салата или кюфтета или нещо друго...ама на мен не ми идва никаква идейка....та ако те споходи някаква идейка да се опитаме да спретнем нещо Praynig...

Оки, ще помисля  Thinking а за кога ти трябва, да знам колко бързо да мисля newsm78
...имаш в предвид - картичка, която да има снимка на шопска салата, кебапчета и една чаша вино - а другата страна да има рецепта ли newsm78

може и да не е картичка, но точно това имам предвид  Hug Heart Eyes...предполагам, че ще си направят книга формат 4 с всички рецепти и ще я отпечатат...а3 се опитах да тьрся, но нямам БГ клавиатура и не ми и3ли3а почти нищо пре3 превеждащите програми  Confused, 3ащото се получава една голяма-една малка буква, а така никой не пише....до 15 август трябва да я пратим по нета.....

# 187
привет банда
само влизам да кажа че си свалих супер програмка за рамки   bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116577.msg2128332#msg2128332

# 188
Добро утро изгладнели , момичета,

И малко плодово изкушение..

Лек слънчев, емоционален и много усмихнат четвъртък ви желая!

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 10:24 от zwezdi4ka

# 189
Забравих  Hug  bouquet Hug  bouquet ..-   та ви гушвам и цуквам тук!

Ние с моя... и днес сме в къщи...Ми снощи като си замина фамилията (около 22) newsm44....познайте айде пак в градината и така до 2...и моя се изказа"мен май още ме боли корема,....а ти не си ли в отпуска-1-2 дена? newsm78" smile3532

И ето днес пак се успах за сутришната закуска Crazy Hug

Така че и днес ме пишете отнесена от вихъра.... Mr. Green  love001 Hug

bouquet

# 190
Добриютро мацки  Hug

Малкия БТР днес стана в 6:00 и тъкмо се прибираме от разходката Sunglasses

Звезди браво на вас, айде и днес да изкарате един романти4но "болни4ен" ден Heart Eyes

Мамо Б сега до 24 август сме в БГ, после от 24авг до 9септ сме в Амстердам и после от 9септ до 9окт пак в БГ. Та на 10окт за по-дълго се местим в А'дам Hug
То тя наща е гъз път да види ама като аз пусто искам в БГ , мъжът иска в А'дам.....

Дидолинка и аз в4ера ги свалих програмките за рамки, сладки са ама само пробни версии за 15 и 30 дена, а не мога да намеря крак за тях...

Амей-4е а какви рецепти примерно ти харесват - аз оби4ам да си играя с картинки ама пусто ми е забранено в кухнята да се мотам много , 4е настава погром Embarassed

# 191
  • Italia
Бонжур и от мен  Hug

Звезди,веднага се нахвърлям на закуската  Blush Много тенкс   bouquet Вие с твоя 4овек неЩо много романти4но го давате Heart Eyes Wink

Мам4е Б ти си едно мило,усмихнато,сърде4но и 4аровно слън4ево моми4е  Hug  bouquet
На моменти ми се струва ,4е си сестрата а не мам4ето на Гого  Wink Сигурно си много Щастлива,4е скоро си идва при теб и Ще си го гуШкаШ на воля  Blush

Майка,големи сте образи с мама Б.  Wink Зна4и Ще трябва да  запретвам ръкави,м ?  Twisted Evil

НИе затова сега се колебаем между Томи и Гоги  Heart Eyes

Няма какво да се колебаете. Боби ти каза какво е решението - да спретнете една малка сладка сестри4ка, 4аровна като Джулката!  Flutter Blush  bouquet

Дидонке,ама ти си страШна.  Hug  Как само се оправяШ и с тримата ти Юнаци.  Party Ама нали си ми 101 та войводка и Ще трябва да те слуШат няма как  Wink Peace

Тали, твоите де4ковци докога Ще са в Бг при баба и дядо ?

Карилиус,вие кога Ще поемате обратно към Холандско с Алекс4е ?

Амей4оооо,ние си 4акаме търпеливо снимките от ЦЮрихското рандеву  Whistling Flutter Wink

Калиди4ка,кафето с Шефката мина добре ( смея ли да кажа друго  Twisted Evil ) Mr. Green

Лек и ведър ден ви желая моми4ета   bouquet Hug

# 192
Върнах се  Laughing  Да не би да сте ме забравили, а?  Wink  Влизам само набързо да се от4ета, днес няма да имам време да пиша, дано дове4ера, ако не утре. Ние сме добре но гроги. И понеже няма да сваря да про4ета вси4ко пропуснато, бихте ли ми раzкаzвали на кратко какво се е слу4ило с вас междувременно?  Flutter  Дано сте живи и здрави с де4ицата. Мариякара роди ли???

# 193
хей, Татянка, добре си се завърнала  Hug Hug Hug
липсваШе ни, и не сме те забравили  Heart Eyes
имаме нови попъления в редиците, болничКите оздравяват, МариаКара оЩе е тук, очАкваЩа лъвчЕто  Hug
Понеже и мен ме нямаШе за малко, и други Ще се включАт да разказват  Hug

ДА не ни забравяШ сега, чу ли??  и разкажи за вас (новата снимка на малката принцеса е много сладурска и Щастлива  Heart Eyes)

bouquet  bouquet  bouquet

# 194
Zdrasti Tatjanka, Dobre se zavyrnala! Mariakara oshte ne e rodila 8)Chakame da se zahladi vremeto!
Haide organiziraite se i chakame razkazi!

Общи условия

Активация на акаунт