Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 784
  • 354
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Утрешната среща в центъра ще я пропусна - няма кой да ни докара. Но ако се заформи нещо Изгревско - Славейковско сме там.
Честита дъщеричка на Narina! Да и е жива и здрава и много послушна!
Честита годишнина и на  teodorastamova ! Още мнооого години да сте заедно![/color]

# 136
Теди честита годишнина и от мен!
Честито и на всички рожденичета и родили наскоро мами! Да сте здрави всички и весели!

Аз продължавам да питам , момичета за доволни от майстор по паркета? Има ли доволни между вас, за да ми препоръчате някой, че сме на зор?
И за външна изолация също?
Предварително ви благодаря!

# 137
Хей,да не би да сте заспали?  Ха благодаря за пожеланията Hug
Още веднъж - ако има желаещи за среща в неделя да свиркат!!!
Sneji20, как е работата?Аз питах вече ,ама пак ще питам .И си чакам отговора Laughing

# 138
  • у нас
Аз продължавам да питам , момичета за доволни от майстор по паркета? Има ли доволни между вас, за да ми препоръчате някой, че сме на зор?
И за външна изолация също?

Здравей, sneji 20, Grinning

относно паркет- майстора, който ни слага на нас работи бързо и хубаво, но ни е поставял ламиниран паркет. До колкото си спомням от преди ти питаше за естествен паркет, нали? Ако искаш ми пиши на лични да ти дам телефона му да му се обадите и да питате дали поставя и такъв паркет.
За изолацията скоро правихме. Момчето се казва Венци, също работят бързо и хубавоЦените са както при всички алпинисти 30-35-40 лв. Пиши ми и ще ти дам телефоните, защото сега е късно и не ми се търсят

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 00:44 от sinara

# 139
  • у нас
Навярно ние утре ще пропуснем срещата

# 140
  • Бургас
 същите се предлагат и по специализираните бебешки магазини.Аби повечето са евтини марки, има и малко играчки Чичко, цените им са по-високи от тези по останалите магазини.Това видях аз, ама бяхме за малко.Освен това където и да отидеш ти се лепва по някой консултант и няма отърване, "вижте това, вижте онова", може би и защото в магазина почти нямаше клиенти....Добре че поне успяхме да се върнем преди да завали.Май вечерната разходка ще ни се размине.
 О, Теодора, честита ви годишнина!!![/b]
Ами това не  е Пикадили а Хиполенд,това а за консултантите това ни е работата когато ни кажат че само гледат се махаме магазина е голям и ние сме там за да помагаме а не да изнудваме някой.А за евтините марки нали трябва да има от всичко за всеки сега чакаме стоки и от по скъпите доставчици но повечето хора търсят достъпни стоки.
Въпреки че нямаме нищо общо с Пикадили мога да кажа че магазина е супер много ми напомня за магазините в Англия и сега само от там смятам да пазарувам

# 141
май май днеска няма да има среща.....
та остава за утре  Peace
желаещи? newsm78

уговорихме се с Цачи в 11:30ч на спирката на НХК,ако някой иска да идва да бутаме коли4ки заедно Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 10:26 от tedka*

# 142
Въпреки че нямаме нищо общо с Пикадили мога да кажа че магазина е супер много ми напомня за магазините в Англия и сега само от там смятам да пазарувам
Да, права си. Може би и за това толкова много ми хареса, когато стъпих във Варненското Пикадили. При положение, 4е в София има ве4е 1000 вериги, то някак си ме впе4атли.

На срещата няма да идвам, Маги има температура, не е мн висока, но се 4удя засега с излизането.

# 143
Ох,чета малко по диагонала че нямам много free time.  #Puppy dog
тити аз също съм при Георгиева. Какви са ти впечатленията? Кой друг беше при нея  newsm78

# 144
Ренито, Георгиева ни е временен избор и мисля, че заради това малко ни претупва/да не кажа много/. Поне фонтанелката може да погледне или гърлото. Ноо, нашият картон е в София и тя малко се издразни от това. Бяхме точно 3 минути при нея - нямам време да си създам впечатление. А детето ми, да чукна на дърво, е здраво и се развива прекрасно, тъй че не мога да искам нещо повече от Георгиева.

А за срещата - трябва нещо да се смени концепцията на тези срещи. Може би събота сутрин не е много подходящо време за повечето мами? Днес щях да дойда, но в последния момент отворих форума, погледнах какво е писала тедка и се отказах - запраших надругаде.

# 145
Здравейте от мен. Присъединявам се към вас малко късно, но чак сега видях този подфорум. То големи притеснения бяха голямо чудо и не съм имала време да се позагледам и тук. Аз съм бъдеща мама, ходя при Георгиев и термина ми е определен за 08.03. Сега "пазя леглото" заради кървене и пия дуфастон. Страх ме е ного от всичко, което ми се случва, защото ми е за първи път и не знам какво да правя. Още не съм уведомила личната си лекарка и не знам и там реда какъв е.
Малка лудница е в момента в главата ми, но иначе съм добър и усмихнат човек. надявам се да ме приемете сред вас.

# 146
Майстор за паркета от който сме доволни - Начко, 0889759351

# 147
А фаянсаджия?
Да не взема скъпо и да сте доволни?
Сериозно питам!

# 148
  • Бургас
 welcome на мама wish. Няма страшно ,пий си лекарствата  всичко ще бъде наред. Важното е да си спокойна. Пожелавам ти да изкараш една лека оттук нататък бременност.

# 149
  • у нас
Добре дошла на wish![/b][/i]

не се притеснявай, аз също бях на легло доста време и също отначало пих дуфастон. Обаче не можех да го понасям и го спрях. Мисля, че имам цяла опаковка годна до 2008-9 год. Ако ти трябва  ще ти го дам. Стискам ти палци по-бързо да се оправиш, защото съм го изпитала.

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 23:37 от sinara

Общи условия

Активация на акаунт