Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 789
  • 354
  •   1
Отговори
# 150
Да бе май всички сме го пили тоя дуфастон
то като се замисля и аз май гледах останал по кутиите с лекарствата
помня че в маска за коса мислех да го пъхам че да го употребя ама така и не се наканих
та ще видя до кога му е срока и ако искаш да го ползваш - твой е
скоро харизах неотворена опаковка Клостилбегит - за овулация - представете си след един неуспешен курс и мнооооого сълзи пак щях да го пия и само чаках да ми дойде а то се оказах бременна и без него Laughing голям кеффффффффффффф
и само като си помисля че сега спирала ще слагам - направо не е за вярване - две години са си направо 24 месеца рев и подсмърчане.... ама това е за друга тема май

# 151
Добре дошла на Уиш!

Не се тревожи и аз съм била на твоя хал.  Почивай си, мисли позитивно (трудна работа е знам) и всичко ще се оправи. Георгиев е страхотен лекар.

# 152
Благодаря ви за топлото посрещане и за милите думи.  newsm51
Благодаря и за дуфастона, но аз не мога да излизам още. Просто ми прилошава непрекъснато и трябва да полегна (или да прегърна гърнето)!
Кървенето (да чукна на дърво) вече го няма. Дано след няколко дни доктора види, че всичко е наред. Много се страхувам! Simple Smile
Радвам се, че ви има!

# 153
Здравейте и от мен аз от одавна чета тези форуми,но днес открих този подфорум за бургаските мами.Аз съм бъдеща мама термина ми е за 07.01.07г. Искам да ви попитам мачи ме едно ужасно бяло течение от една седмица и много се притеснявам да не е опасно за беб4о? А и незнам дали промивки са позволени чак другата седмица ще ходя при моята докторка 
/  Дорийска /. Някоя от вас имала ли е такав проблем  Cry . благодаря ви предварително

# 154
  Здравейте бъдещи и настоящи майчета!! Както вече ви писах ние за момента се подвизаваме в Плевен, но живот и здраве като поотрасне бебчо си идваме в Бургас.  Hug
  Пикадили ли е този магазин, който строяха малко по-надолу от Mac Drive-a? Значи вече е готов. А какво става със строежа на големия търговски център до Альошата? Да не са отворили и него вече  Laughing или ще е другото десетилетие!!
  Исках да ви питам, от любопитство ми е интересно, дали цените на памперсите са еднакви в Плевен и Бургас. Аз купувам Памперс тройка за 0,32 и Либеро мини за 0,27.

# 155
  • Бургас
Здравейте и от мен аз от одавна чета тези форуми,но днес открих този подфорум за бургаските мами.Аз съм бъдеща мама термина ми е за 07.01.07г. Искам да ви попитам мачи ме едно ужасно бяло течение от една седмица и много се притеснявам да не е опасно за беб4о? А и незнам дали промивки са позволени чак другата седмица ще ходя при моята докторка 
/  Дорийска /. Някоя от вас имала ли е такав проблем  Cry . благодаря ви предварително

Тити, никакви промивки  Naughty (имам предвид вътрешни) Нищо опасно за бебето няма, останалото лекарката ще ти го обясни. Не се притеснявай!

# 156
   А какво става със строежа на големия търговски център до Альошата? Да не са отворили и него вече  Laughing или ще е другото десетилетие!!

Отворен е отдавна.  Laughing

# 157
аз ък мисля че за МОЛ-а става дума не за Триата
него ще го доживеят внуците живот и здраве Mr. Green

# 158
за ТРИА-та ли става въпрос  newsm78     едва ли? Naughty
по-скоро пота за строежа на др търговски центъра....дето беше жабуняка едно време  Laughing ,до стария БСУ  Peace
той още май не е почнат  Thinking

# 159
  • Бургас
И аз за МОЛ мисля, че пита - ами ще стане незнайно кога. Памперси ползвам аз на Либеро, но Миди, Мини не помня колко ги взимах.
Тити, бяло течение е нормално да имаш, общо взето свиквай оправия няма. Докторката ще ти каже какво да го правиш.
Да бе май всички сме го пили тоя дуфастон
Брей, само аз ли пих Утрогестан? Mr. Green
Цачи, и аз не мога да повярвам, че след 6 години мъки да забременея, сега ще треперя дали ще ми дойде, че трябва и да се пазим  ooooh!

# 160
 Точно за жабуняка ми е думата  smile3521
 А, за Трията аз отдавна си мисля как ще може да се превземе с детска количка  newsm78 с тез ескалатори - има два магазина за дестки нещица, в които много се заплесвах като бременна.
 Кажете същите ли са цените на пампите на бройка?

# 161
  • Бургас
А, за Трията аз отдавна си мисля как ще може да се превземе с детска количка  newsm78 с тез ескалатори

Трията има и асансьори, точно до тоалетните се намират.

# 162
  • у нас

[/quote]

Не си само ти, и аз го минах Rolling Eyes #Crazy

# 163
Цачи, и аз не мога да повярвам, че след 6 години мъки да забременея, сега ще треперя дали ще ми дойде, че трябва и да се пазим  ooooh!
а и аз го опрасках тоя илач даже и от него имам остатъци
а тва за пазенето - ми наистина е смешно
треперя тука кат няква тийнейджърка Joy

# 164
 Тити твоят проблем е супер разпространен - не се притеснявай, най-вероятно ще ти изпишат Гино Певарил глобули или Клотримазол, но имат временен ефект.  Confused То с това чудо борбата е "безмилостна"   Mr. Green
 Вътрешни промивки - не!! Бих ти препоръчала Триклобактер - това е течност, която се ползва като интимен сапун, безвредна е за тебе, помага и защитава от бактерии, не изсушава лигавицата. В опътването пише, че се разрежда и в коритото на бебето вместо калиевия перманганат, но моя ми свърши и не съм къпала бебето с него.
  Днес закачихме музикалната играчка над леглото на бебо, но той много много не й обръща внимание още  Simple Smile  Кога започват да ги заглеждат тези неща?
 Либеро миди при нас на бройка е 0,37.

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 20:24 от 6nolka

Общи условия

Активация на акаунт