Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 783
  • 354
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
За какво се пият тези добавки.Не ми е много ясно  Thinking

Рени
, погледни отдолу на съобщението. Там съм записала някой неща относно хранителните добавки. Но тъй като темата е много голяма, просто не съм в състояние сега да кача всичко. Всеки месец тук идва лектор от София или хомеопат също от столицата. Който изявява желание е поканен да присъства и да се запознае по- подробно. newsm10
На бебо може да му даваш още от първия месец  Misc Baby Bottle  ylinfant При бременните preggoсъщо е голям ефектът, и двете - за бебо и при бременните са изпитани  newsm10 Със съпруга ми  ги пием  от 4 години, и бебо ги пие.
През цялата бременност съм ги пила, без да знаят лекарите. И едиствено само те ми помогнаха. Нито дуфастон, нито утрогестан, прогестерон и незнам още колко купища лекарства купихме и нищо.
Повече информация лично, защото като гледам колко съм изписала, направо е цяла лекция  newsm47 newsm47

Айде лека седмица на всички newsm10

Рени бях сложила информация тук, но администраторите забраниха
ще се видим лично и ще ти обясня

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 11:03 от sinara

# 181
  • Бургас / Славейков
Добро утро и аз имах течение и Вълкадинова ми бе изписала гино дактарин глобули на мен ми помогнаха.Таня 79 не се притеснявай на мен ми дойде чак 5 месеца след като родих а и ти кърмиш така че е нормално.Е лежи си по гръб все пак .Е това е за сега от нас.

# 182
Привет и от мен следуикендно Hug От днес започва последната ми работна седмица, после излзам в 45-дневния болничен. за протокола да отбележа- в петък , въпреки че преваля, се пльоснах на Ла Луна с тайната надежда да се появи някоя мама... но уви Sad В събота ходихме на вилата и се размазахме от спане и ядене на раци, миди, скариди  и прочее собственоръчно/т.е. собственомъжово Simple Smile/ уловени морски благини.  Поразтоварих се малко, щото в четвъртък бях на ултразвук и доктора ми  каза, че главата на бебето била като за 35 седмица, а всичко останало - 32... Малко се поуплаших дали е нормално, но пък той не изглеждаше особено притеснен. "Радвай се"- ми се смее-"че няма да го раждаш нормално, с таз голяма глава..." Пък на мен не ми е смешно Sad

Чудя се, дали ще успея да се запиша за някоя от срещите преди да  съм родила - все нещо изскача и проваля плановете ми.  А дано  Grinning

п.п. привет на новодошлите момичета  bouquet

# 183
мисля днес да се разхождам в парка на Славейков. Около 10.30 ще се въртя край големия паметник, дето не знам на кого е. Количеката ни е тъмносива, със синьо чадърче, аз ще бъда с оранжев потник и раирани гащи Simple Smile

# 184
Привет на всички отново и аз бързам да се похваля днес ми е последна работна смяна  нощна естествено и аз излизам в отпускааааааа Joy Flutterе но за разлика от всички ви само за 1 месец но много се радвам че ще е през лятото,а от 10 заминававе с хлапето за Велинград  на почивка ех че кеф Whistling Flutter Party Simple Smile айде успешна  нова седмица на всички мами и много усмивки от мен Grinning

# 185
Привет на всички, добре дошли на новите мами  bouquet
Ние уикенда имахме гости (свекъра и свекървата) и нямах време за форума, ама гледам доста сте изписали.
Ellyst, ако знаех, че ще има някоя мама на кафето след този дъжд, щях и аз да дойда, на нас ни е близо, а тити, за парка късно видях, иначе щях да дойда с малката и без туй сега излизаме самички че мойта дружка отиде извън града , ако някой иска следобяд след 16-00 да се видим в парка на Славейков.
Хубав ден на всички.

# 186
  • Бургас
Здравейте и от мен.
То от мойта ревла време за нищо не остава или корема ще ни боли или ще акаме ама сами е мн страшно и мама трябва да помага абе бебешка работа какво да ги правиш.
Сега да се похваля хосихме на 1 консултация и за 1 месец сме качили 1400 и 4см, а що се отнася до педиатър аз от моята съм много доволна чете си жената за новите лекарства одобрява новите методи за отглеждане ( по късното захранване например) и  е мн отзивчива казва се д-р Ганчева кабинета и е зад механо техникума в една нова кооперация отдолу има лаборатория.

А сега и да ви се оплача онзи ден моя загубен май взел кошницата - люлка сложил я върху една табуретка, а вътре бебка разбира се и как я дръпнал ли бутнал и бебка на земята то рев то чудо аз като видях се разтреперих и се разревах и аз, а после и скандалче си спретнахме и сега сме сърдити, ама какво да ги правиш мъже ще утрепе дедтето за едното чудо.

Ако правите срещичка по центъра и аз ще гледам да дофтасам.

Целувки и лек ден

# 187
  • Бургас / Славейков
Хм Тити ние сутринта бяхме втози парк както и всяка сутрин само че долу до басеина на пързалката или до кафенцето и утре сме там с жълта количка маг ингланд сме.Ума следобед и ние ще излизаме вславейковския парк към 5 и половина щеше ми се да заведа малката да гледа камилите визгревския парк ама може и да идем на лалуна да пием кафе мисля че като те видя впарка ще те позная .Един път мисля че бяхме близо до теб и още едно момиче но тъкмо те видяхме и вие си тръгнахте.

# 188
Хей,pupelina,пиши ако идвате при камилите.Ако се оправи времето,де WinkА иначе и ние тия дни ще сме в Славейковския парк,ама следобед.Това сме ние с Алекс,обещавам да сме по облечени LaughingА това ни е количката,няма как да не се забележи.Тъй-че викайте ако ни видите,че съм недоскив Embarassed

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 14:14 от teodorastamova

# 189
Като казахте камили, та да ви разкажа: Снощи водих Стеди на цирк "Монте Карло". Беше страхотно! На фона на окаяните палатки с два-три клоуна, пет гълъба и пудели, които гостуват в Бс през последните години, този цирк ме върна в спомените за доброто старо време... Имаше дресура на тигри, китайски акробати, жени-каучук,  български акробати/мнооого добри Peace/, балет, задължителните гълъби и котки, два /жалки, но пък ентусиазирани/ клоуна, страхотно озвучаване, Колелото на смъртта / Peace Peace/,  пуканки за 3 лв/ #Cussing out/, захарен памук за 2 лева/ #Cussing out/, сергии с напитки, сладолед, прилична тоалетна, любезни каки дето ти взимат билета и те водят до мястото ти, понита- езда 5 лв, снимка- още толкова / #Cussing out/... Абе цивилизована работа, макар че ми излезе солено /около 40 лв с билетите/ . Та така. Камилите и щраусите явно са в друга програма, в тази не участваха  Grinning

# 190
Ей, Пупелина, ще направя всичко възможно да дойда 17-30 на лалуната, ако нашия тати не е решил да ме изкарва из центъра, ама ако ме видиш се обади или ми кажи как да те позная.И моля те другия път като ме видиш да се обадиш yes

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 15:47 от uma

# 191
  • Бургас / Славейков
Ума ако искаш да се чакаме някъде из парка където ти е удобно.Теодора Стамова все се каня да ти кажа че сдъщеря ти сме родени на една дата и месец.Ох все като се наканим да се видим и вали  .                                                                                                       

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 16:26 от pupelina

# 192
Ще ходим да си купим АМ от пазара(към 17-00ч) и после сме в парка ще гледаме да сме на пейките точно пред билата а ако искаш направо в кафето както кажеш.Ще бъда заедно с едно момиче.

# 193
Теодора Стамова все се каня да ти кажа че сдъщеря ти сме родени на една дата.
Чудесно!!!Друго си е да имаш заря на рождения ден,нали Wink!

# 194
  • Бургас / Славейков
Добре ще ви чакам там Ума само да не завали тя моята маймуна вече се събуди рано рано така че може да я обличам и да отлитаме.Забравих да пиша че на пейките ще бъда та ако завали да вляза в билата.

Общи условия

Активация на акаунт