Рени, погледни отдолу на съобщението. Там съм записала някой неща относно хранителните добавки. Но тъй като темата е много голяма, просто не съм в състояние сега да кача всичко. Всеки месец тук идва лектор от София или хомеопат също от столицата. Който изявява желание е поканен да присъства и да се запознае по- подробно.

На бебо може да му даваш още от първия месец
При бременните
също е голям ефектът, и двете - за бебо и при бременните са изпитани
Със съпруга ми ги пием от 4 години, и бебо ги пие.През цялата бременност съм ги пила, без да знаят лекарите. И едиствено само те ми помогнаха. Нито дуфастон, нито утрогестан, прогестерон и незнам още колко купища лекарства купихме и нищо.
Повече информация лично, защото като гледам колко съм изписала, направо е цяла лекция

Айде лека седмица на всички

Рени бях сложила информация тук, но администраторите забраниха
ще се видим лично и ще ти обясня
От днес започва последната ми работна седмица, после излзам в 45-дневния болничен. за протокола да отбележа- в петък , въпреки че преваля, се пльоснах на Ла Луна с тайната надежда да се появи някоя мама... но уви
В събота ходихме на вилата и се размазахме от спане и ядене на раци, миди, скариди и прочее собственоръчно/т.е. собственомъжово
/ уловени морски благини. Поразтоварих се малко, щото в четвъртък бях на ултразвук и доктора ми каза, че главата на бебето била като за 35 седмица, а всичко останало - 32... Малко се поуплаших дали е нормално, но пък той не изглеждаше особено притеснен. "Радвай се"- ми се смее-"че няма да го раждаш нормално, с таз голяма глава..." Пък на мен не ми е смешно 
е но за разлика от всички ви само за 1 месец но много се радвам че ще е през лятото,а от 10 заминававе с хлапето за Велинград на почивка ех че кеф
А иначе и ние тия дни ще сме в Славейковския парк,ама следобед.Това сме
/, балет, задължителните гълъби и котки, два /жалки, но пък ентусиазирани/ клоуна, страхотно озвучаване, Колелото на смъртта /
/, захарен памук за 2 лева/