Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 776
  • 354
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас / Славейков
Добро утро.Само за срещи говорим я дайте направо да се видим днес в парка в 18ч.на кафе лагуна има и детски кът или на някое друго ако искате чакам предложения.А който не дойде ще го търсим впарка Laughing Laughing Laughing

# 106
Аз също съм ЗА ве4ерна среща. Айде по-сериозно, мола ви са.  Simple Smile

и аз съм за вечерна, че през деня съм на работа. Вери, в кой край на Бургас живееш?
От Славейковския край съм аз.  Laughing

а, ми ти си унаше село  Laughing аз живея в бл. 88 /новата кооперация на Мастерс между 23 и 24 бл./ ако излизате по разходки след 18.30, хайде да се запознаем   friendship

# 107
Добро утро.Само за срещи говорим я дайте направо да се видим днес в парка в 18ч.на кафе лагуна има и детски кът или на някое друго ако искате чакам предложения.А който не дойде ще го търсим впарка Laughing Laughing Laughing
кое е кафе Лагуна?

# 108
Привет на всички мами отново аз  по често ви чета отколкото да пиша Simple Smile
tedka*за хлапето направи му чай от изсушени кори на нар,веднага ще я пресече,изпитана рецепта Peace
Момичета да ви питам къде през деня се събирате с количките ние  с моето  хлапе сме вече големи за такива срещи ,но братовчедка ми от скоро живее в Славейков и няма много познати тук,тя има една малка принцеса на 4 мес.но и е скучно да обикаля сама с количката ,а аз не всеки път мога да и правя компания ,защото работя на смени Confused

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 09:06 от Rachoni

# 109
  • burgas
Здравейте!
Аз рядко се включвам ама като имам време ви чета.
 Тедка относно разтройството сега има много болни деца със същите симптоми.  Върлува някакъв вирус по въздушно капков път, така че се съмнявам да ви дадат направление за изследване. Корички от нар не знам каде ще намериш, но моята щерка го прекара това преди 2год. и освен прахчета и давах чай от джоджен.
Оправи се за около седмица, много упорит вирус е този дано да се оправи по скоро малката.

# 110
да ви издам!
тършувах из отчетните теми и вижтееееееееееееее
Narina има бебеееееееееееееее
на 20 юли е родила Пламена, 3,300кг, 51см,

да й е жива и здрава девойката!  bouquet
ей много се радвам на момиченцата че ни са кът като гледам по срещите наборите сме повече момченца
тъй ми трябва да има момичета да има синчето кой да сваля като порастне Mr. Green

# 111
  • Бургас
Здравейте!
Поздрави на Narina и на galiq_82! Целувки на малките хубавици!
Аз благодаря на всички, които откликнаха на молбата ми! Може би най-добрата стратегия е до декември да изпробвам някои от педиатрите и тогава да реша. При педи повече не смятам да ходя! Няма да ви казвам името й, защото за 5 години от тази лекарка съм видяла повече добро отколкото лошо и не целя да я очерням. Но гафът този път е голям, опасявам се че не-даването направления е на път да й стане навик, а и изгубено доверие трудно се печели отново.
Танина, мисля че не е необходимо да прекъсваш кърменето, но в Кърмаческия ще ти отговорят по-аргументирано. А щом имаш дори малки съмнения за здравословен проблем е най-добре веднага да се обърнеш към доверен лекар, дори и само за да си спокойна!

# 112
  • Бургас / Славейков
Честито бебче на narinaда и е живо и здраво и много да я слуша.

# 113
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МН ЩАСТЛИВА! САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ и по-леки колики!
                                                                 а кой ще дойде утре на Патиланско царство в 10-11ч?  newsm78

# 114
аз съм там Peace

# 115
 Здравейте мами!  bouquet Много ми домъчня за Бургас и затова реших да надникна в бургаската темичка. Обзело ме е едно носталгично морско настроение ...  sport027  grinning039 Това лято ще прескочим моренцето и биричката на плажа  Confused  Но пък си имаме сладко малко бебче! Ние живеем в Славейков 67 блок, на консултации ходих при Вълкадинова, но за раждането бях категорична, че ще раждам в Плевен (аз съм плевенчанка) - то такива страхотии се носеха за бургаското родилно, щом и Вълкадинова ми каза да бягам от тук! Та всичко мина ОК, вече 2 месеца сме плевенчани, но ни липсва Бургас и ни се иска да се връщаме вече.  travel
 Когато ми остане малко повече свободно време в интензивния бебешки денонощ ще прегледам какво сте писали за бургаските педиатри   costumed050 , че нямам никаква информация.
 Поздрави от мен и от бебе Марти !  baby_neutral

# 116
За Бенетон- знам, 4е има намаление и във Варна, така 4е защо не и тук.
За срещата следобед къде е това Лагуна?
ellyst, блоковете нищо не ми говорят, защото по принцип не съм от тук и съм за малко  Laughing  Laughing , но това не е важно. Нямам нищо против да се запознаем.  Hug
За утре- ще дойда.

# 117
За съжаление в събота няма да мога да дойда на срещичка,че мойто мъж тази седмица почива в събота.Ама за неделя ако има желаещи,да пишат къде и кога WinkНай-добре ще е ако е в Изгрев или Славейков Mr. Green
Днес имаме годишнина от годежа(2 години),черпя ви всички beer
Тъй че да ви се похваля,довечера ще излизаме newsm68
Е няма да е точно 1dating,че без дзверо не мърдаме,ама...

# 118
Ако някой уточни кое е кафе Лагуна, довечера в 18.30 съм там с щерката. Peace

# 119
И аз не го знам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт