Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 723
  • 354
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Здравейте!
От много време нямам възможност да влизам в темата. Дъщеричката ми никак не е добре. Почти всеки ден ходим при личната лекарка на преглед, но на нея така и не й се откъсна от сърцето поне едно направление за рентген и днес след като реших, че трябва да взема нещата в свои ръце и направих всевъзможни изследвания на свои разноски разбрахме, че малката е с бронхит, лимфаденит и бактериална инфекция в гърлото и носа. Грешката ми е, че съм много търпелива и цели пет седмици се оставих педиатърката да ми замазва очите.
Моля ви, зная, че често сте дискутирали въпроса, но просто няма кога да прегледам всички бургаски теми, препоръчайте ми кадърен педиатър!

# 91
Тедка, гледам че Синара ти е отговорила за кухнята - 4000лв. Нашта излезе около 2500лв с уредите, а ако мъж ти е сръчен има и по-евтин вариант, примерно да ви нарежат плоскоти, а вие да сглобявате. Ще трябва да я снимам и да я кача да ти покажа. Аз съм доволна. Имам си печка с плот керамичен, с фурна с перка вътре, хладилниче и пералня, и дълбока мивка  Wink

абе и мъжо и баща ми са сръчни,но всичко опира до финансите...
аз си имам хладилник,и пералня,и миялна,аспиратор и мивка...само печката ми е стара бракма-Раховска
та искам нова с керамичен плот...казаха ми 4е са към 500лв
а относно кухнята Laurelin ме посъветва да е с българско  ПДЧ -евтино и качествено било.
и се надявам вграждането да излезе към 1000лв. (плоскостите ние да си ги сглобяваме)+500-600лв(пе4ка) = 1600лв всичко

дали ще стигнат   bouquet

# 92
  • Бургас
Лелее, raika коя е тази педиатърка, тя е за убиване направо. Аз ходя при Димитрова, чувала съм хубави неща за Калудова, ама май и двете не работят със ЗК.
И ние сефтосахме Пикадили- то. Много ми хареса, но дребната се рзкриви и неможах да огледам всичко. Мъжо каза, че имало много хубав кът за бебешки неща, но още не бил отворен. Пуснаха ме с количката без проблем.
Ji и на мен ми се ходи пеша до центъра, но още кърмя на 3 часа, а нещо съм срамлива да кърмя навън та затова си обикалям тук - сутрин Изгрев, следобед Славейков.
Какво стана със срещата? - Аз вечер без малката не мога.

# 93
Здравейте момичета!

Искам да попитам има ли бременни мами от Бургас.Можем и ние да си направим някоя срещичка.На мен утре ми е последния работен ден и след това излизам в болнични. Simple Smile

# 94
raika, Ji беше писала за един педиатър. От вси4ко про4етено за Бургаските педиатри май той е най-свестен засега.

Ето тук постинга й относно него:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=100274.msg1907395#msg1907395

Да се оправя бързо дъщери4ката ти.   bouquet

# 95
Райка, пребий я тази педиатърка #2gunfire
освен това ще ви издам една тайна за направления за деца
педиатъра се явява GP на детето
той има ограничени - не е ясно колко - направления
ако ви каже че са свършили има начин да си получите своето - за деца - демек от GP за педиатър са неограничени и може винаги да ви прати при свой колега - от там вече като специалист за другия не е проблем да пусне направление за всякакъв доктор или изследвания. Сега проблема идва от там че повечето педита не се имат един с друг ама все ще се намери някой да свърши услугата.
А и да не забравя иска се една упорита майка да си знае правата и на не мърда от кабинета докато не си получи своето!
Здравейте момичета!

Искам да попитам има ли бременни мами от Бургас.Можем и ние да си направим някоя срещичка.На мен утре ми е последния работен ден и след това излизам в болнични. Simple Smile
и бременни си имаме но не се делим на срещите - добре дошли са от коремчовци до ученици на срещите
редовно се срещаме в събота към 10 в морската - на патиланско царство - от гъбката в дясно
заповядай!
хора, купих едно спално чувалче лятно синичко на Дени ама той точно  1 вечер спа с него и се омота целия та и аз го харизвам
ако някой иска да пише на лични
айде цалифки Hug
Вери, Карараев доколкото знам не записва пациенти
аз исках на местя дребното при него но не успях

# 96
още една питанка имама - някой да не се вижда дописан от новите в началото - имам странното чувство че някой го забравих но май не беше от тая тема а нямам време да търся - та да замоля да си признае кой беше.
ако има нещо за допълване по списъци, теми, връзки и каквото друго се сетите пишете на лични че 1, съм забляна и 2, почвам работа и не знам колко ще смогвам да чета

# 97
Момичета, аз пък искам да ви питам за майстори, че ни предстои ремонт? Има ли някои от вас доволни от майстор който ви е слагал паркет и всичко покрай него! Т.е на нас ни се налага да пренареждаме паркет, та питам освен за майстори и за цени избщо как вървят тарифите?
Питам също и за алпинисти за външна изолация? От коя фирма сте доволни? Препоръчайте, но ме запознайте и там с цените, please!!!
Както и за външни щори, мислим да си сложим?!!!

На мен Пикадили ми хареса. Като се има предвид, че той всъщност сега ми се явява най-близкия хипермаркет.

# 98
цачи,ady я няма в списъка......
иначе за срещичката в събота ....ще гледам да дойдем  Peace

# 99
  • вкъщи
и мен ме няма,аз пиша рядко но чета всеки ден.
на райка препоръчвам нашата педиатърка стоянова от четвърта поликлиника.никога не съм имала проблеми с направленията,обажда се вкъщи да пита как е детето ми,когато е болно.и изписва антибиотик само в краен случай.на много майки съм я препоръчвала и всички са доволни от нея.
знае ли някой дали има намалиние в бенетон?в софия имало детски дрехи на много добри цени,ако има и в бургас свиркайте да слизам към центъра.айде лека нощ на всички

# 100
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравей kiti2002.Aз съм една от бременеещите майки от Бургас,живея в М.Рудник.Малко ми е трудно слизането в центъра,но ако искаш пиши ми на личния да се уговорим за срещичка.

# 101
Привет мамчета и бъдещи мамчета Wink
Ама бая сте изписали не ми стига времето да чета, та неразбрах кога и къде е срещата в Славейко и ако може да е с децата, че мойта дундичка няма на кой да я оставя.

# 102
Ехооооооо  Shocked Днес аз ще се таласъмеяяяя  Whistling

Баси, не мога да заспя. Сега пък като прочетох и Райка какво е писала, утре направо отивам на Калудова да ни прегледа и двамата с Ричона. Уж бяхме що годе добре, ама след днешната разходка дето я направихме и мен така ме втресе, и носа ми се запуши пак, и сливиците ме заболяха и ушите и изобщооо  #Crazy И никой не ми каза дали да не спра да го кърмя бебчо при положение, че вече цяла седмица съм болна  Confused
Райка вие при коя докторка сте и имахте ли температура  Rolling Eyes? Христо засега не е вдигнал темп, че и аз затова си трая и чакам да ни мине. Ама аз вече 4-ти ден карам с 37.

Тедка ето, снимах мойта кухничка  Mr. Green Това дървеното, което го виждаш по нея ни струва 1000лв като в това се включва и поставянето. В смисъл извикахме го човека, пита само в какъв цвят, видя ни чертежите, допълни тук там как според него ще стане по-добре и така. Уредите излязоха 1 500. Общо всичко 2 500.

http://ww.snimka.bg/photo.php?photo_id=973643

Хм  newsm78 незнам защо не ми се получава направо да я покажа картинката, ама карай, няма значение.

Заем последно бях чула, че е изгодно от пощенска банка. Тя е на спирката на тролея до старата поща. Пада се на ъгъла с черни стъкла. Аспиратора струваше май около 120лв, обаче за да се пробие дупката в стената, откъдето излиза тръбата с въздуха май взимахме една машина дето се плаща 50лв на час  Money

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 02:56 от Танина

# 103
добро утро,мамита  Hug
днес съм станала в 5ч да сменям осран памперс...аман вече с тва разтройство.... Confused
в 5:20 прах боди,нощница и чаршаф...едва гледах,ма няма начин.... Crazy
в чудо се видях вече....ХИДРАСЕК,ЕНТЕРОЛ,пюре от шипки,каша МИЛУПА,чай от живовлек,оризова вода,сок от моркови...и всичко което се сетите съм давала ,но ефект никакъв, вече една седмица плътно....направо стомахчето и се е свило на топка...плаче като ака....явно и дупето я боли вече....но все като идем при педи...ни изписва прахчета  #2gunfire
незнам какво изследане трябва да се пусне ,че да се разбере от какво е това разтройство и къде  newsm78
ако знаете...моля пишете  Praynig  ,явно на своя глава ще действаме....лекарите са свидливи откъм направления  #Cussing out

лек и успешен ден   bouquet

# 104
Танина,мн ми харесва кухнята ти....
и аз мойта си я представям нещо такова,по-семпла...без мн натурии и изчанчении  Laughing
най-ми хареса печката ти....колко парички е и на газ ли е newsm78
шкафчетата от ПДЧ ли са? само плоскости ли си поръчахте или направо цели шкафове? Thinking
а относно заема...се шегувах.  Mr. Green имаме заделени пари за меден месец...ма май няма да се ходи #Cussing out ,та се надявах поне хубава кухня да си направя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт