Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 789
  • 354
  •   1
Отговори
# 120
Ако някой уточни кое е кафе Лагуна, довечера в 18.30 съм там с щерката. Peace

амиииии  newsm78 това сигурно става въпрос за лалуната. До училището Антон Страшимиров. Т.е. между училището и САРА-та, ама по-близо до училището. Има пясъчник за децата, има и дървени пейки и маси (дървено е половината кафе), а другата половина е с масички и столчета. Има и някви растения засадени между масите  bowuu Wink

# 121
  • Бургас / Славейков
Ей та така ли се казвало сори ама аз го прочетох Лагуна та затова говоря де.Мисля че другото до него се казвашеКонтинентал ама незнам не ми се връзвайте вече.Та ще има ли някой там мисля че е подходящо.

# 122
Знам го  Peace там сме, как ще разконспирирам  обаче останалите форумски мами ?  Thinking

Аз съм бременна, с момиченце на 3-4 години. Ако чуете да викам СТЕДИИИИИИ, значи съм аз  Grinning

# 123
  • Бургас / Славейков
Добре значи и ние идваме само да не завали като миналият път че повечето мами не дойдоха.Ние ще дойдем към18.00 защото първо ще вземем изследванията от лабораторията сколичка маг ингланд сме в жълто и синьо и малката ще е качена на нея няма начин да не ни забележите.

# 124
Заваля. Ами сега? Thinking

# 125
  • Бургас / Славейков
Ще чакаме да спре.Дано.То заваля повече ами ще го оставим за друг път като не вали.

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 16:41 от pupelina

# 126
Ей,заваля CryТо не стига ,че едва ще се наканим да поизлезнем,пък то...Отиде ни черпането за годишнината!

# 127
  Днес и ние посетихме Пикадили.Нищо интересно или поне дето не сме виждали LaughingЗа мен това е Била номер две, или три Laughing Наистина, детския кът е доста голям, много неща има, но същите се предлагат и по специализираните бебешки магазини.Абе повечето са евтини марки, има и малко играчки Чико, цените им са по-високи от тези по останалите магазини.Това видях аз, ама бяхме за малко.Освен това където и да отидеш ти се лепва по някой консултант и няма отърване, "вижте това, вижте онова", може би и защото в магазина почти нямаше клиенти....Добре че поне успяхме да се върнем преди да завали.Май вечерната разходка ще ни се размине.
 Оооо, Теодора, честита ви годишнина!!![/b]

# 128
  Днес и ние посетихме Пикадили.Нищо интересно или поне дето не сме виждали LaughingЗа мен това е Била номер две, или три Laughing
За теб може и така да е, но за мен- не.  Simple Smile Има неща, които ги няма в Бургас, дори и в Метро. Например: замразените зеле4уци Магре, продуктите на Агрино, диети4ния щанд. Все неща, които търся и купувам.
Няма място за сравнение с Билите.

# 129
  Вери, направо ме развесели с тия зеленчуци, без да се сърдиш обаче.Е, щом ти си намерила интересни неща, браво.Аз обаче за тия неща и до кварталния няма да се мръдна да ги купя, камо ли да ходя по разни хипермаркети.Ама хора разни, това му е интересното на живота....
  И тук споделям собственото си мнение, не се заяждам, предупреждавам!

# 130
о, определно има някои врътки в Пикадили, които ги няма в Била и Метро. Китайски гъбки, някои видове чай, още повече паста, пресни подправки, различни от магданоз и копър, на екзотичните плодове има описания...
в Метро бях днес - все повече ми заприличва на склад, а персоналът много-много не си дава зор.

Ходихме днес на консултация при Георгиева - за три минути работа. Само му преслуша гърдите, дори гърлото не погледна. Той се противеше много на прегледа и тя заключи, че има прекрасен тонус  Mr. Green

# 131
  • Монреал
За днес се разтури срещата, ама за утре? Ще се събираме ли в събота, мами, за да знам да си правя сметката?
Теди, и аз съм чувала при разтройство да се дава отвара от гьозум (джоджен), можело и сух да е, вариш малко, прецеждаш и даваш като чайче (или правиш попара с него). Поне няма да навреди...

# 132
о, определно има някои врътки в Пикадили, които ги няма в Била и Метро. Китайски гъбки, някои видове чай, още повече паста, пресни подправки, различни от магданоз и копър, на екзотичните плодове има описания...
Да и това. Просто ме мързеше да изброявам. Има разнообразие дет в кварталния го няма.
Ина4е да, веселушка съм си.  Mr. Green

# 133
ми ко да кажа и аз сефтосах пикадилито
и моя малоУмен мъж си купи тъпата бира от там и после ми мрънкаше че му тежало...
харес ми оптиката на входа - имат намаление и си купих лещи на супер цена 3 бр за 15 лв - за справка по центъра са 2 бр за 20 и то с много ходене щото иначе са по повече Peace
за вътре - аз гледах кошарките - например преносима на Дисни - Хаук - беше по-скъпа отколкото в Тони до стоматологията - против комари има разни мазила на Чико - някой беше питал
мнооооооооого играчки - мъжо като се захласна по една маска на Дарт Вейдър - не мога да го откъсна - та говорела, та дишала абе ужас 99,90 кинта
то лапето като порастнело......... та уж за него Wink
храни има голямо разнообразие - синьо сирене хиляда вида
ми хареса ми ама не смятам ката ден да тичкам до там
ау и да! продавачите са големи лепки
по-скоро отблъскват хората така
таман се отървеш от някой мръднеш на друг щанд и друг ти се лепне
а имаше доста хора ама пак се лепят
за утре съм навита ама да не отида само аз?
да викнем Тедка-списъка и да ни почва
Теодора специални поздравления по случай годишнината - ние се омотахме покрай лапето и празнувахме седмица по-късно Mr. Green

# 134
тедка-списъка е тука....ма засега сме само аз и ти,май Rolling Eyes
та ако има желаещи...да  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт