Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 765
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
и мойта ходеше на ясла в звънче.трудно свикна ,но после ходеше с удоволствие.и сега съжалявам че я отписах толкова рано.защото ще навърши 3 г септември.но яслата ни е много далеч.
 за вината на директорката съм съгласна.не ми се занимава с жалби и тем подобни,просто защото детето ми от септември ще е при други госпожи.
Марианка ти ли си? Аз съм Таня. Като гледам постовете ти и на щерката името все си мисля, че си ми братовчедка  Laughing и за нашето Теди става дума  newsm78

# 226
  • Бургас
Ми да това е на другия братовчед съпругата.
ХА казах ли ви, че ви нападаме семейно  hahaha

# 227
  • Бургас
Я вече по същество. Да ви кажа за лабораторията с/у Космос. Правихме гърлен секрет и резултатите показаха бактерия, която я няма. Тоест некоректни бяха. Пускахме и кръвна картина, за да разберем със сигурност дали са грешни и точно това се оказа. Да не говорим, че бяхме с талон направление и ни взеха пари като за частна услуга. Аз да кажа и защо ме няма. Имаме си вуйчо  Hug. Малкия пощурява от радост като е с него. Такава игра правят, че не е истина. Само като го види и почва да пищи от радост. И няма време за форум.

# 228
Sesana, честит ви вуйчо  Laughing
За лабораторията с/у Космос- преди месец на мъжа ми му правихме изследване на холестерола, и според резултата трябваше да съм млада вдовица  #Cussing out
С нетърпение чакам да сподели някой за читава лаборатория.

# 229
Аз съм хвърлила око на една лаборатория в центъра. Мисля, 4е улицата " цар Симеон " се води. На ъгъла до нея има скъп магазин за обувки и чанти. Гледах онзи ден имаше хора, майки с деца също. Днес като минавам от там ще се позаинтересувам пове4е.

# 230
  • у нас
Лабораториите в поликлиника Бургас срещу хотел Космос и на Републиканска - Цар Симеон са едни и същи, т.е персонала се върти, а собственика е един. Така е и с М.Рудник и още 6-7 лаборатории.

# 231

В здравния справочник има една тема за лаборатории, там прочетох следното:

Чета поредната такава история и се питам не до кога ще има лаборатории ,които да грешат,а до кога ще има хора,които да се доверяват на частните лаборатории?
Грешки винаги стават,все пак работят хора там,но в частните лаборатории не е важно какъв резултат ще ти дадат,а колко пари ще ти вземат.Там никой не пуска контроли на апаратите,защото са скъпи и собственика трябва да си извади парите от джоба,докато в една болница всяка сутрин преди започване на рзбота се прави( казвам ви го от мои лични наблюдения като човек работил и в частна,а сега в държавна лаборатория).Аз никога не бих се изследвала там,а пък за детето си да не говорим.И при положение,че си плащате не разбирам къде е смисъла да е на частно,когато ако стане такава грешка няма на кой да се оплачеш,защото шефа обикновенно току-що е излязъл,а в б-ците,никой не смее да допуска такива грешки,защото там са наистина хора ,които осъзнават сериозността на професията,с която са се захванали.
Момичета,не се доверявайте така лесно и не си правете експерименти за сметка на вашето или на децата ви здраве.
Историята на Lioness ме втрещи,радвам се ,че детенцето и е добре и се надявам,че всички ще се замисляме преди да тръгнем да се изследваме,на кой трябва да се има доверие"

А аз ходя само в тази с/у Космос, щото е чистичко, приятно, цивилизовано едно такова... Ще взема да пробвам и в Окръжна, макар че там само мисълта да сляза в онова гнусно подземие ме изпълва с потрес.

# 232
Еми зна4и съм ви дала никакво инфо, сори.
По ДКЦ-тата и там ли са 4астни лаборатории?
Само в Окръжна ли е държавна?

# 233
  • вкъщи
sesana ами аз съм ами.значи вуйчото ви е тука.ами айде да се видим някой ден,че аз вашия вуйчо не съм го виждала от великден.какво му има на ванко,че му изследвате гърлен секрет.аз съм доволна от лабораторията на  военна болница.там струваше май 4 лв
да чукна на дърво ние откато посещаваме хомеопат почти не боледуваме,а преди ....знаеш че все бяхме болни

# 234
  • Бургас
Я да кажа аз колко се ядосах днес. Седнахме на кафето на Триа -та. 15 минути чакахме сервитьорката да благоволи да дойде да ни обслужи ама нъцки, мацката взема по една поръчка, влиза вътре и след 5 мин я носи и гледа тия маси дето са и по-близо до входа. Една жена на съседната маса и тя каза, че се чакало малко повечко.Принудих се да вляза вътре и да си поръчам от бара. Гледам една сервитьорка ръба кифла - тя била за вътре - където естествено няма никой. Бармана като разбра, че съм отвън  каза на сервитьорката, че съм влязла да поръчвам а тя "Еми какво да направя". Ядосах се аз и и казах, че хич да не ми вдига рамене, щото от 15 мин. я чакам, взех си кафетата и излязох. Че като се юрнаха после три сервитьорки навън да обслужват - можело значи. Е там винаги ли е така или аз не случих?
Я кажи към колко часа си била на Триа-та, че управителката на кафето и ресторанта ми е приятелка, и ще и кажа. Зимата и аз бях побесняла на една сервитьорка, дето ме караше бременна да си нося стол от фризьорския салон  #Cussing out, а имаше свободна маса, но била служебна. Като казах на шефката им, си отнесе глоба и после бяха много любезни.
Аз пък съм си доволна от д-р Ризова, ако не беше тя, сега моя салдур нямаше да го има, тя ми откри високото кръвно, и най-вероятно това е била причината за предния ми аборт, а прехвалената Лазарова веднъж не ми го премери, но това е друга тема. Искам да кажа, че за всеки е различно - един е доволен, друг не е.
Да ви се оплача днес най-сетне се наканих да отида на контролен преглед след раждането и имам раничка на шийката на матката, но трябва да изчакам да ми дойде менструация, защото още никаква я няма, а не кърмя вече един месец. След това ще правя изследвания и ще се лекувам. А за менструацията каза, че ако не дойде до месец, трябва да пия Примолут Нор. Дано да дойде, че вече ми е много напрегнато и изнервено.
Ох, стана много дълго, но отдавна не съм писала.

# 235
  • Бургас
С нетърпение чакам да сподели някой за читава лаборатория.

Моя приятелка, от скоро ходи в една нова лаборатория, с ново оборудване и е доволна Rolling Eyes Лабораторията се намира зад механотехникума, на ул. Демокрация (посока х-л Космос, първата до куриерски услуги АRIMEX, след нея има още една лаборатория).

# 236
Здравейте и от мен майчета newsm51 newsm51 newsm51

Незная вие как бяхте в началото с бебоците newsm30, но на мен изобщо не ми остава време за форума и много ми липсвате. Вече имаме колики и по цяла вечер плаче милата. Засега майка ми е тук и много ми помага, но скоро си отива и ще си скубя косата сама. Доки ни изписа Еспумизан, но нещо май не помага особено. Някой знае ли нещо по-добро от тях. Ще съм благодарна на всякакви предложения, защото не мога да я гледам как се гърчи милата smile3518

Подхванали сте темата за градинките, гадна работа още ни е далече, но явно е сложна работа да случиш на госпожи. Дано да имаме късмет newsm53

Tsachi каква работа бе как ще оставиш малкия сладур. Да го нацункаш от нас и хиляди благодарности от Дени за картичката newsm51

Тедка как сте вие Деби добре ли е. Радвам се, че скоро не си писала за болести   love001

Angeleyes къде се губиш, да не си пак във Варна newsm12 Много е сладко костюмчето, което си купила, наистина ще сме в комплект - живот и здраве.

Това е от мен засега целувки  на всички от нас    love001  love001  love001
 newsm51 newsm51 newsm51

# 237
  • Бургас
Момичета, дали някоя от вас ще може да ми помогне с някаква информация?

Моя братовчедка, ме помоли да й намеря квартира/хотел, самостоятелна стая до 30лв. за 5 нощувки, в Бургас или района - Созопол, Равда, Крайморие, Поморие.

Имате ли познати, които да дават частни квартири или да ме ориентирате към хотел?
Условието е, да е близко до морето за да не ползва транспорт.

# 238
за Сарафово се сещам че имаме познати но ти си прецени с тия самолети............
ако искаш да дам ГСМ-то казвай

# 239
Да в Поморие, баба ми имат къща и дават стаи, на 100 метра от морето.
Живеят на ул. Струма 5 в квартала.

Общи условия

Активация на акаунт