Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 748
  • 354
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас / Славейков
Здравейте гледам  голяма активност има тази сутрин в нашата темичка.Много теми сте подхванали та да питам и аз за градината в славейков до кухнята която е10 блок .Какви са ви впечатленията ,защото аз моята дъщеря мисля да е давам другия септември на ясла.А за лаборатория и аз ходих втази до космос но откак се роди малката ходя вЗорница защото там става много бързо и няма много хора намира се в една кооперация точно до маг доналдс.Изследванията също стават за 1 час.

# 241
  • Бургас
А за градини аз за сега съм се спряла на две. Едната е в Изгрев в парка до Велека. Малка е и е доста спретната. Там работи една роднина на майка ми, но и базата им е чудесна. Другата е на Оборище май. ДО Йорито. Също ми допада много. Общо взето гледам базата и възпитателите и хич не ме интересува дали е до нас. ЗА сега са тези двете пък ще видим до Септември какво ще измисля.

# 242
За съжаление аз трябва да се съобразявам с това яслата да е до нас Sad ,и като четох изказванията за разни госпожи още повече започнах да се притеснявам.Подала съм молба за ясла за септември и ми е голяма мъка как ще свикне шматчица.Със сигурност голям рев ще е!!!Че както никой освен мен не я е гледал,даже за 2 часа(ама буквално говоря).Дано случим на женички в яслата,че големи ядове ще берат с мен Twisted Evil
Сега като се замислих май яслата се казваше "Звънче",и се успокоявам с писанията на ellyst.Ама не съм много сигурна,че още не се ориентирам в Славейков Embarassed

# 243
А някой има ли впечатления от детската градина в "Зорница"? Предстои ни смяна на местоживеенето и тя ще ми е много удобна ако реша да дам малката на ясла.

# 244
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Здравейте момичета доста сте изписали.Не мога да смогна да ви чета.Искам да ви попитам някой знаели къде се е преместил магазин Тони този който преди време беше зад Интера на ъгъла до фото Гея  Rolling Eyes Rolling Eyes ?Разбрах,че се е преместил горе под стоматологията в първата пресечка Thinking.Преди 2 дена хукнах да го търся ,но и от там се е изместил newsm12 smile3506 .Питах продавачките от съседните магазини знаят ли къде се е преместил,но и те не знаят.Дори бележка не са оставили.Изобщо преместил ли се  е някъде този магазин или са го закрили??!! smile3506 smile3506.
Да ви се похваля вчера ходих във Варна на 3D в Майчин дом и видях бебеока.Момиченце е и е много сладка, newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 даже запис ми направиха.Като чели знаеше че я гледаме от сега позира малката newsm03.Чувството е невероятно да видиш малкото същество как сладко се гуши в коремчето на мама.Не спирам да мисля за нея и все ми е пред очите .Нямам търпение да си я на гушкам newsm76 Two Hearts

# 245
сигурна ли си че на правилното място си питала?
аз мисля че си беше там преди 2 дни някъде
пък и доколкото знам те се преместиха за постоянно защото долу им беше тясно
виж на картата на първа страница къде точно се намира
аз ще минавам пак тия дни и ще пиша ако видя нещо

# 246
  • Бургас
О Цачи ти се събуди Tired
Тони го преместиха в уличката до стоматологията.

# 247
tsachi, кажи коя ви е педито, че като прочетох в другата тема за това, че  не си вдига тел-а Confused, да знам да я избягвам Naughty

# 248
  • Бургас
Давайте телефони, тя ще звънне, ако си прицени, ще си стиснат ръцете Wink  bouquet

за Сарафово се сещам че имаме познати но ти си прецени с тия самолети............
ако искаш да дам ГСМ-то казвай

Да в Поморие, баба ми имат къща и дават стаи, на 100 метра от морето.
Живеят на ул. Струма 5 в квартала.

Едиственото условие е, стаята да има самостоятелна баня и тоалетна Thinking

# 249
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Сигурна съм,че е бях на правилното място tsachi защото продавачката от първия магазин в кооперацията за обувки ми е позната и говорих с нея.Съмнявам се да е станала грешка до колкото ми обясни и тя става дума за същия магазин,но и тя не знае къде са се изместили.Тя беше също така изненадана от бързото им изнасяне

# 250
ако някой не е разбрал тука може да прочетете какво преживях снощи
а злополучната докторица е Апостолова от 3 поликлиника

# 251
  • Бургас
Сега нека отново ви похваля нашата педиатърка. Може би е за 101 път ама нищо. Отидох при нея на късмет и не сбърках.  Последното беше с нашата кашлица и зачервеното гърло почти 6 дни. Вместо да изпише антибиотик още на 1 ден. Го изчака вика ни на контролни прегледи, пусна му секрет и антибиограма направихме. След като намериха бактерия, а тя видя, че детето е здраво пуснахме ПКК, за да видим дали са коректни изследванията. Та за пореден пък съм щастлива, че съм попаднала на нея. Иначе със старото педи сме имали като вашите премеждия Цачи. Не си вдигаше телефона и викахме линейка.

# 252
  • Бургас
Здравейте!
Цял следобед нямам Интернет, а сега вече малката трябва да става, ще трябва да съм максимално кратка и конкретна.
За лабораториите - в една от старите теми ви писах за Лина срещу Космос - получих резултати за урина без изобщо тя да е изследвана (бурканчето си стоеше в тоалетната до последно). Имаме ли в справочника черна тема за лабораториите? Ако не - давайте да започнем една #Cussing out
За ОДЗ 2 в Зорница - синът ми е там. Както каза една мама - една-две лоши учителки не правят градината лоша, но... да не ви се налага в тази градина да разчитате на съдействие от директорката Twisted Evil Тя си защитава първо персонала, а после ще помисли за вас. Имайки предвид, че нашата история все пак приключи благополучно няма да задълбавам.
Цачи, смяната на личен лекар извън регламентираните месеци никак не е трудна. Аз днес си оправях документите в РЗОК - хората са супер любезни и отзивчиви. Не прави моята грешка да даваш на педиатъра ви втори шанс!

# 253
  • Бургас
Аз съм доволна от лабораторията на Републиканска - тя също е Лина, като тази срещу Космос. Винаги са много любезни и внимателни. Не знам дали се въртят, но срещу Космос все едни дръпнати бяха. Хареса ми и че мога да си проверявам резултатите по Интернет.
Финети, на Триа-та бях към 11-11:30 и аз мислех да се оплача, но нали знаеш - шефа все го няма. Брей, много гадно това за раничката, как ти я видяха?
Как така ще бият децата по градините  Shocked, те къде си мислят, че се намират? Аз лично бих писала де що може жалби и бих се разправяла до край - какво значи оставало и малко до пенсия, ми дай да я оставим да бие на поразия. Какво ли ни чака и нас?!
alex126 честита ти мома. Преживяването наистина е невероятно - и на мен все това ми беше в главата. При кой доктор ходи?
Цачи, радвам се, че малчо вече е добре. На тая докторица убиването и е малко  #2gunfire. Евала на Бърза помощ, имало значи и хора сред докторите.

# 254
аз пък съм много доволна от лабораторията до отрезвителния...не я знам как се казва,намира се в една къща,на 1 етаж.  Peace

за педиатрите и аз не съм много доволна от нашата,но като попаднах на нейната колежка,установих,4е има и по-некадърни от моята  #Cussing out

днес към 11:30ч бяхме с бяса и братов4едката на патиланско царство....има едно малко батут4е там,еййй голямо ска4ане падна,с рев изкарахме братов4едките от него...неискат да си ходят  Crazy

а да ви питам..... 2 дена имах едно кафяво те4енийце,не беше мн,но цапаше  Rolling Eyes
не е цикъл,понеже ми свърши на 14.07. ,т.е преди 2 седм..... та се 4удя кво е туй нещо  newsm78
ве4е нямам ,ма ме е страх да ида на гинеколог,4е да не се окаже нещо лошо  #Crazy
а за капак снощи сънувах,4е една приятелка ми е казала,4е това се появява,когато си направил спонтанен аборт  #Crazy  мн ме е страх!  Confused  помагайте  Cry

Общи условия

Активация на акаунт