Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 745
  • 354
  •   1
Отговори
# 255
 tsachi това е ужастно направо, разбра ли поне защо не е вдигала телефона си таз докторица?? Ето от такива работи ме е страх като се завърнем в Бургас, тук имаме добра и отзивчива педиатърка (айде да чукна на дърво - поне засега е такава) и мисля, че мога да разчитам на нея. Един път й звънях докато беше на юбилей и не си беше изключила тела!
 Ми и аз да си кажа колко съм недоволна от лабораториаята до Космос - за Лина говоря. Та там си правих изследванията докато бях бременна и един път на смяна беше тази едрата лаборантка, една много висока. Та като влизах я заварих да мие пода със стирката, беше с ръкавици - ми ОК викам си, дааа ама не!!!  #Cussing out Погледнах, че се запътва да ми взима кръв с тях, помислих си дали е пипала разни препарати и други гнусотии и мислех да й кажа, ама патица!  #Cussing out като видях иглата и... бе моя си е вината. Исках по-бързо да свършва. Но и това не е всичко, като понечи да ми залепи левкопласта си залепи и въпросната ръкавица, която както се сещате не се отлепи изобщо - скъса се и остана залепена на ръката ми  #Crazy то вече стана за смях ама тогава хич не ми беше смешно отлепи го, взе друг и него СЪЩО залепи на ръкавицата си, след което се ядоса, хвърли ръкавиците, хвърли и памучето, взе ново и ме залепи с голямо негодувание.  #2gunfire
  миии, какво да ви кажа до манталитет ли е, до какво, но нали тази професия си е призвание и хора, за които е досадно задължение не бива да я вършат - абе българско здравеОПАЗВАНЕ!!! трънки!!! Да не дава Господ да им попадаш в ръцете си казват хората вече!!!

# 256
ехоооо,каде сте всички  newsm78
днес цял ден се разписвате в темичката,а сега няма никой Crossing Arms
през 10мин проверявам дали някой не е писал нещо по моя проблем,но нъцки  Rolling Eyes
та,айдееее-пишете  Peace

# 257
ето, тедка, аз ще ти напиша. Страх не страх, тичай на гинеколог. По принцип такова зацапване може да се получи при имплантиране, сиреч забременяване. А може да придружава овулацията. Гледам, че си между два цикъла по средата.
Може и при раничка да се получи - не е страшно, ама трябва лекар да каже.
Късмет - дано няма повод за притеснение.

# 258
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
Tanya 79 ходих при Яков.Притеснявам се,че от самото начало момата е седалищно и ако не се обърне май ще се насоча да раждам там със секцио при него.Надявам се да реши да се обърне Praynig Praynig,че хич не ми се ще да ме режат

# 259
Ехо тедка тука сме и аз ще подкрепя тити най добре отиди на лекар да те види не искам да те плаша но е по добре да те види лекар и да ти каже от какво е Thinking
Аз въпреки че редовно си ходих на гинекологични прегледи  преди 2год ме оперираха в Сф от "рак на шийката на матката" но слава богу всичко е ок и аз съм жива и здрава и мога да се радвам на детето си ,няма да ви казвам какво преживях като ми поставиха тази диагноза тук в Бс,но си казах че до последно ще се боря и ще опитам от всичко  Flutter
А от днес вече съм отпускарче макар и за 1 месец много се радвам айде лека и мека на всички  Hug

# 260
  • Бургас
Тедка, и аз съм на мнение, че трябва да те види доктор. Дано да не е нещо сериозно.
alex126 поздравления за избора на доктор - и аз раждах при него, много е добър. Имаш време да се обърне бебето не се притеснявай. Племенницата ми се обърна в 35 г.с., а съм чувала и за такива, които се обръщат в последния момент.

# 261
Тедка, аз имах такова 4удо, но веднага след като родих, вла4их си го месеци. Една гинеколожка в Май4ин дом- Варна много хубаво ми обясни какво е, но аз забравих то4но. Пак е свързано с овулацията, абе нещо като отлюспване и намалено коли4ество на не знам си кой хормон. Препоръ4а контрацептиви, пих ги 5 месеца, спрях ги на своя глава. Нещо не бях убедена, 4е трябва да ги пия, не се 4увствах добре. Оттогава пове4е не се е появявало това те4ение. Забравих да ти кажа, 4е и при мен беше за около 2-3 дена и отминаваше.

# 262
айде и аз да се разпиша да не си помислите че спя
бях на РД на мойта Джипка
та чак до сега
мама гледа дребко той спинка де
Теди, аз нямам мнение и не съм компетентна по въпроса та за това не се изказвам по него но съм ЗА да идеш на лекар
най-вече за твое успокоение
мииииииииииии май нямам друго за казване
лека и спокойна нощ на всички Hug

# 263
Леле цачи мислих че спиш и аз съм единствената таласъмка. hahaha

# 264
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
tanya_79 колко ти излезе раждането.Аз смятам да мина по ЗК.С Яков говорихме за суми за нормално 500, секцио 800,легло ден 60лв, но забравих да го питам да ли влиза упойката.Мислех ако ще раждам нормално да е тук,но май се отказах твърдо съм за Варна.Колко дена те държаха след раждането и какво трябва да си нося

# 265
Здравейте мами и от мен Simple Smile
има доста таласъмки  Wink

Приятно ми е да се присъединя към вас. Отдавна се мотая из форума, чета ви най-редовно и албума разгледах - супер сте!
Мисля че е крайно време и аз да се разпиша в тази тема, само в "отчетните по месеци" се представих преди време.....
Та за "Бургаския протокол" малко инфо : 28г. Бургас, второ бебе,термин 01.11.2006г, баткото е на 9 години.

Теди, категорично отивай на лекар и не отлагай, няма от какво да те е страх. Може да има може и да няма нищо. Подкрепям останалите и както казва Цачи "най-вече за твое успокоение"...Всичко ще е наред! Wink

Оле, Алекс гледам си се ориентирала вече за раждането - Браво на теб. Аз още не съм се замислила сериозно. 1997г. като раждах нямаше нито тъпи здравни каси, нито такива уговорки. А сега аз като чета - ами то ужас... не ми се мисли а трябва  newsm78 

# 266
 welcome Amelia
утре ще гледам ако остане време да те допиша в майки и коремчета
ако има някой ненаписан пишете на лични моляяяяяяяяяяяяяя Hug

# 267
Дадоха ми направление и сега трябва да се запиша на женска консултация, което май е различно от прелед при гинеколог. е мога да се ориентирам изобщо. Помогнете ми, моля.

# 268
Дадоха ми направление и сега трябва да се запиша на женска консултация, което май е различно от прелед при гинеколог. е мога да се ориентирам изобщо. Помогнете ми, моля.

от тук нататък имаш два варианта:
1. записваш се на женска консултация, където акушерка всеки месец ти следи бременноста.
2. записваш се при акушер-гинеколог, работещ със здравната каса, който всеки месец ти следи бременността
3. оставаш при джипито, което всеки месец ти следи бременността.

последният вариант- най-неприемлив, щото друго си е специалист да те гледа.

лично аз бих ти препоръчала вариант 2 - ако си се спряла на лекар, просто го питаш дали работи  по ЗК и дали ще те поеме. Ако не-да ти препоръча кой да те води по ЗК/да ти пускат изследвания- кръв, урина и др, безплатните ултразвуци, болнични и прочее благини, които ЗК благоволява да предостави на бременните/, а при него ще си ходиш на частно. 

# 269
абсолютно на същото мнение съм и аз  Peace
моята бременност я следеше Ризова,но не бях никак доволна от нея и лека по-лека си минах при Ско4ева,но на частно си ходих при Георгиев  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт