Ми и аз да си кажа колко съм недоволна от лабораториаята до Космос - за Лина говоря. Та там си правих изследванията докато бях бременна и един път на смяна беше тази едрата лаборантка, една много висока. Та като влизах я заварих да мие пода със стирката, беше с ръкавици - ми ОК викам си, дааа ама не!!!
Погледнах, че се запътва да ми взима кръв с тях, помислих си дали е пипала разни препарати и други гнусотии и мислех да й кажа, ама патица!
като видях иглата и... бе моя си е вината. Исках по-бързо да свършва. Но и това не е всичко, като понечи да ми залепи левкопласта си залепи и въпросната ръкавица, която както се сещате не се отлепи изобщо - скъса се и остана залепена на ръката ми
то вече стана за смях ама тогава хич не ми беше смешно отлепи го, взе друг и него СЪЩО залепи на ръкавицата си, след което се ядоса, хвърли ръкавиците, хвърли и памучето, взе ново и ме залепи с голямо негодувание. 
миии, какво да ви кажа до манталитет ли е, до какво, но нали тази професия си е призвание и хора, за които е досадно задължение не бива да я вършат - абе българско здравеОПАЗВАНЕ!!! трънки!!! Да не дава Господ да им попадаш в ръцете си казват хората вече!!!

Amelia