Седмица на трепети, надежди и сбъднати желания (24.07-30.07)

• 8 276
  • 231
  •   1
Отговори
# 90
  • Чехия
Привет момичета, малелеееее колко сте изписали, сядам да чета............
Меги миличка, бъди силна,  дано манипулацията  мине без проблами,  newsm17 дай Боже скоро отново да се похвалиш с добри новини............. 
Мегита не притеснявай за цикъла си, аз никога не съм имала цикъл 24 дни  и менст. кървене 4 дни от който един силен и 3 само замазване еми така стана миналия месец, аз си чаках овулацията към 20 ден то взе, че ми дойде на 24 ден  Crazy
Като се има предвид, че обикновено съм с цикъл по 37 дни............ Peace
Момичета имам едно спешно питане, днес сутринта забелязах, че имам обилна силно разтеглива  прозрачна ЦС, а вчера имах една такава течна, бяла и сега съм напрегната защото графиката ми е някаква странна Ill и нищо не разбирам от нея, и рано имах температура 36,7 С 
Вчера не стана да я измеря защото се върнах сутринта от нощна  и сега се чудя дали вчера е могло да има овулация или пък дали днеска не е ДЕНЯ Two Hearts .............Моля само погледнете графиката и кажете мнението си, че нещо съм като тресната  newsm09...............
Предварително благодаря.........  bouquet

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 11:22 от ivalex

# 91
Добро утро момичета   bouquet колко отпускарски сте настроени само нямам думи Wink
Ние също с мъжо замисляме към края на август да забегнем към Южното черноморие но не сме решили още къде така че Магдалина ако откриеш нещо свиркай Wink
Целия месец карахме с бебеправене през ден и вече си мисля че е време да започна да чакам резултата но ще си покаже на 2/08/ тогава чакам да НЕдойде лелката Praynig
Лек ден

# 92
Ива, мисля, че между вчера  и днес е овулацията. Не е лошо да сексите и тази вечер.
Стискам палци на нечакащите.

# 93
Добро утро, момичета. Надявам се днес да бъде един хубав ден изпълнен с много добри новини! helenapeeva,дано бебчо да появи  Praynig
magdalina_black, по това време и туристите ще намалеят пък и цените, така че като пристигнеш там където ще почивате със сигурност ще намерите нещо подходящо.
Аз ще ходя от 02.08- до 06.08 на Царево, ако искаш после като се върна да ти дам координати. Ако някоя от вас е там тогава може да се видим.
Лек ден всички!

# 94
  • на пистата
добро утро момичета.тази седмица не съм писала,защото ми беше кофти майка ми се разболя и само дертове на главата.меги не се притеснявай всичко ще мине и скоро ще се похвалиш пак с две чертички.аз си чакам лелката на 30ти и се надявам да недойде този месец,възможно ли е да ми се гади от цигарите още от сега,заклет пушач съм а тази сутрин ми става гадно от тях,ох май взех да си втълпявам вече ама то като искаш нещо е така.лек ден на всички и по спокойно,че мойто маме от нерви си докара сумати проблеми(извинявам се за примера)

# 95
  • София
Здравейте и от мен Grinning Колко е хубаво като си заговорим за почивки. Момичета, защо не влезете във форума На път, море, почивка, екскурзия. Там мамите са споделили много впечатления от курорти, цени, хотели...И сега какво? Никой няма да ходи толкова на север като мен, така ли Thinking Веднъж и аз да реша да опозная Северното Черноморие и да няма с кой да се видя. А важното е, че и мъжът ми даже ме пита дали няма да го запозная с някоя от мойте съфорумки Wink
ivalex , според мен овуто ти е било вчера. Но за всеки случай правете секс и днес.

# 96
  • Far away from here...
Здравейте и от мен!
На всички желая лек и ползотворен ден  bouquet
И искам да помоля за съвет и мнение тези,които са изпитвали подобно нещо.Или за чували за такова.
От няколко дни усещам тежест и бодежи ниско долу (със сигурност не е в яйчниците),които все повече се засилват.Снощи дори пих но-шпа.Но почти не минава и болката си я усещам постоянно...
Притеснявам се от това,че датата за М е далече и едва ли тя е причината.Възможно ли е да е някакво възпаление или знам ли и аз какво е? newsm78 Или пък да се дължи на факта,че този месец за първи път не пия противозачатъчни и това се отразява по някакъв начин?
fraUlica,дано не си втълпяваш,имам приятелка-пушачка,на която й ставаше гадно от цигарите още преди да разбере,че е бременна Grinning

# 97
  • София/Варна
lea, ако си падаш по диви и некултивирани места, северното Черноморие много ще ти допадне - няма големи и култивирани плажни ивици, само малки, романтични и леко каменисти плажчета. Водата е кристално чиста и можеш да видиш в нея как се стрелкат рибетата Simple Smile.

# 98
  • София
Като стана дума за Северното - да си кажа аз любимия плаж - Болата до Калиакра. Приказно местенце е  Sunglasses

# 99
Добро утро момичета   bouquet колко отпускарски сте настроени само нямам думи Wink
Ние също с мъжо замисляме към края на август да забегнем към Южното черноморие но не сме решили още къде така че Магдалина ако откриеш нещо свиркай Wink
Целия месец карахме с бебеправене през ден и вече си мисля че е време да започна да чакам резултата но ще си покаже на 2/08/ тогава чакам да НЕдойде лелката Praynig
Лек ден
Знаеш ли какво ще направя накрая- ще отидем на автогарата  и където ни хареса  - за там хващаме пътя. А пък на място знам че има много баби дето дават квартира , Милия вика- ще спим на плажа ако трябва - нали сме заедно - все ми е едно ..... абе txtloves
А и аз съм за - ДА НЕ ИДВА НА 1.08  Praynig
ЛЕЯТА поне с гаранция ще се чувстваш добре с мъжо , чух че на долу ходели в индийска нишка по улиците - за какво ти е тая лудница в крайна сметка не сме на по 20 и май клоним към уединение - поне аз съм така . Иска ми се да хукна на Синеморец или на другия край - Дуранкулак - знам ли ще видим.

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 11:23 от magdalina_black

# 100
Здравейте милички!   wavey
Хубав и спокоен ден ви желая!  Hug
На мен ми се появи леко кафеникаво зацапване... та се чудя дали пък този месец не сме успели  Thinking  (ох дано  Praynig)...  ама то на 1-ви ще си покаже, ще почакаме и ще видим. (Добре че е ремонта да ми отвлича мислите.)

helenapeeva, fraUlica, magdalina_black дано следваща среща с лелката е чак след 9 месеца.  Praynig Hug

А сега ви оставям, че ме чака боядисване.  bouquet

# 101
Здравейте милички!   wavey
Хубав и спокоен ден ви желая!  Hug
На мен ми се появи леко кафеникаво зацапване... та се чудя дали пък този месец не сме успели  Thinking  (ох дано  Praynig)...  ама то на 1-ви ще си покаже, ще почакаме и ще видим. (Добре че е ремонта да ми отвлича мислите.)

helenapeeva, fraUlica, magdalina_black дано следваща среща с лелката е чак след 9 месеца.  Praynig Hug

А сега ви оставям, че ме чака боядисване.  bouquet
Ей внимавай с ремонтирането Naughty Laughing

# 102
 Simple SmileЗдрабейте и от мен момичета,аз напоследак имам много работа и влизам само да препрочитам какво става с вас и не ми оставаше време да ви пиша,но и аз се надявам моята лелка да неидва  на 30.07Меги сигурна сам,че всичко ще мине наред и барзичко ще се възстановиш HugАз момичета съм отпуска чак септември та като гледам май само аз и Дара тогава ще почиваме.ЕЕЕ хайде приятен ден и дано след отпуските всички се похвалим с  EFP preggo  и след 9 месеца   ylinfant narnia пази се мила,че ако е станало не трябва много да се натоварваш

# 103
Ами септимви е много хубаво на морето. Миналата година бяхме пак от 1 септември и на мен много ми хареса, и времето беше разкошно.

# 104
И аз така мисля.Ние с моя мъж излизаме отпуска само септември,защото лятото е силния им сезон и чесно казано съм свикнала.Също така е и много спокойно

Общи условия

Активация на акаунт