Иде Коледата вече, лази майското човече! - Тема 3

• 22 001
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Включвам се и аз по болната тема за килограмите. Качих 27 кг през бременността, като в болницата свалих 17 кг. От януари съм на режим с малки паузи и успях да ги смънка до 4 излишни килограма. Упражнения правя, но не много редовно - най-вече за диастазата.
Успех на всички със свалянето Simple Smile

# 676
Ох аз значи още доста усилия трябва да положа 🤦♀
Аз бях около 49-50 и стигнах до 73 🙈
В момента съм 57 , аз почти нищо не сеалих след като родих ,някъде на 66 паднах . И сега от края на януари съм на режим та така достигнах до тези 57. Цели 7 имам да свалям още 🤦♀ 5 да сеаля ,ще закопчея лесно дънките 😄 аз основно тренирам със Сами Хосни, упражненията му за корем за ми перфектни Simple Smile

# 677
Аз съм си купила една програма на Румяна Илиева преди пет месеца. Тренирах около две седмици преди известно време по нея, после спрях малко преди мъжо да си остане вкъщи и не мога да се взема в ръце.
Браво на решилите се за второ дете. На мен ми се върти в съзнанието такава идея, но имам своите съмнения. Мисля, че просто ми липсва безгрижието на бременността - с нея се справях перфектно, за разлика от сега. От друга страна, не знам дали ще мога да обичам друго дете. На майките с повече от едно сигурно им е абсурдно, най-вероятно е така, но в момента така се чувствам.

# 678
  • София
Еnter Sandmane, това с чувствата и ние сме го обсъждали в първите теми. Аз дълго чаках и исках второ дете и накрая се питах дали и с него ще ми прескача сърцето само като ми се усмихне. Е повярвай ми наистина няма разлика. Вярно, че каката ме изнервя доста и много скандали отнася, но категорично няма разлика в обичта ми.
А болната тема кг 😢  Цял живот бях висока и слаба. Ядях си без да му мисля. С първата бр качих 22 кг, които свалих за 1 г
След няколко години бях на хормонално лечение, което ми лепна едни 10-15 кг и най-лесно беше да се оправдавам с лекарствата. Забременях с тези кг, качих 10, които си изчезнаха и сега съм също толкова дебела, колкото последните години. Бях започнала успешно 90 дневната, но от 2 месеца вкъщи готвя и съответно ям. А и Великден ме довърши. А идва лято ☹ Е оплаках се

# 679
Ох и при мен излишното остана само на корем и аз се успокоих сега като прочетох, че сте бременни все едно в 5 тия месец ... Особено вечер да направо коремът ми става двоен а иначе забременях 52кг през бременността стигнах до 63 и сега пак съм 52 , но коремът ми е ужасен и аз започнах упражнения , но понякога просто сили нямам .. надявам се на чудото "бърз резултат "..

# 680
Ние бяхме на ваксина днес, стшо така и за годишните ни изследвания занесох урина и му взеха кръв. Данк всичко е ок. Колебаех се но док ме увери, че няма да има проблем, защото детето е здраво. Другия месец е следващата ваксина.

# 681
  • София
Разкажи малко по-подробно ,моля.
Когато март обявиха карантина, нашата лекарка ми звънна и каза да не ходим и ще се чуем след 13.04. После пак го удължиха. Сега нито аз съм й звъняла, нито тя.
Сега какви ваксини има? Не е ли чак тази на 13 месеца за морбили? Аз реших тогава и да даде кръв За профилакриката на 12 месеца
Другите как процедирате? Че това ми е голяма чуденка

# 682
  • София
Ще го заведа за кръв и урина, морбилите след септември.

# 683
На 12месеца реимунизация срещу пневмококови инфекции. Това са тези три първи ваксини на 3,4 и 5 месеца мисля, че бяха 3те ваксини. На 13месеца се прави имунизация за морбили, рубеола и паротит. Профилатичните изследвания ги пускаме на половин година. Пуснахме на 6месеца сега пуснахме за 2ри път кръв и урина. По преценка на родителя, някои ме желаят да карат децата си сега. Аз предпочитам да го заведа.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:35 от G.kehaiova

# 684
И нас ни извикаха сега в четвъртък сме на преглед за изследвания и аз ще занеса урина. Питах и аз за ваксина , казаха ми че била на година и месец , ще почакаме.

# 685
Аз също днес ходих до личната, но сама. Взех направление за кръвни изследвания заради неяденето на дребното. Пуснала ми е ПКК и желязо. Само ми каза "вас скоро няма да ви викам".
Даже не знаех, че на 12м. има реваксинация. То ние и до туб диспансер трябваше да ходим да правят манту. Но с личната май сме на едно мнение - ще поизчакам малко с ваксините. Не толкова заради вируса, все си мисля, че ако е с някой месец по-голям, ще съм малко по-спокойна. Поне сме здрави като коне всички, слава Богу.

# 686
  • Бургас
И ние днес бяхме на консултация. Малкия отново е наддал много малко. Края на Февруари беше 8650, днес го изтегли 8800 гр. Педи каза, че ако бил 9кг щяла да е по-доволна, но и това тегло не било притеснително.Той и на ръст е дребен 76см на година и 4 дни, та може за това да върви по-лек. Този път малко се притесних от това не-качване:disappointed: А яде като възрастен вече. Големи порции, задължително с десерт после, направо не знам защо така не качва грамчета.
Поставиха му ваксина, от която рева доста и взехме направления за кръв и урина. Организацията пред кабинета беше перфектна, друг път чакаме доста хора, а сега си бях сама и директно влязохме.

# 687
Аз забравих да кажа за два месеца е наддал с 500гр и 5см височина. Вече е 11кг 83см след два дни прави годинка. Наддава много добре, хем сега няма и много апетит заради зъбите. 😅

# 688
  • София
Аз ваксини няма да слагам предимно, защото искам да ги бавя с по няколко месеца, не толкова заради вируса.

# 689
Аз също водих дъщеря си на консултация. Изтегли я 8,5 и това било на долна граница... Иначе искам да похваля взетите мерки - на врата бинт със спирт, те облечени от-до с ръкавици, маски, очите..Бяхме само ние, след като тръгнахме имаше друго бебе и казаха един момент да дезинфекцираме. Очарована съм от стриктните мерки на нашия педиатър.

Общи условия

Активация на акаунт