Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 5

• 41 444
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, казвам се Ани, 37г. и от една седмица съм пациентка на д-р Владимиров. Много се радвам, че ви открих! Толкова позитивизъм и борбеност има у всички ви! Заредихте ме със сила да започна своята борба! Благодаря!

Накратко за нашия случай: имам 12г дъщеря ( от предишна връзка), последвала извънматочна бременност и запушена тръба. Другата- малко проводима. От 2 години съм с Хашимото, Еутирокс 50.
Мъжът ми е с много лоша спермограма и едва 2% качествени сперматозоиди. Бяхме при д-р Макки в “Надежда” и той беше категоричен, че единственият ни шанс е ин витро. Пробвахме 3 месеца Фертил Ейд, но резултатите не се подобриха и потърсих д-р Владимиров.
Започваме с ДНК анализ, за да преценим дали ще правим ИКСИ или ИМСИ и тепърва ще изследвам АМХ и се надявам да няма неприятна изненада и там.

Ще се радвам да ме приемете в групата! Simple Smile

# 166
  • София/Севлиево
Здравей и добре дошла!Надявам се бързо да решите вашия случай
Моят трансфер мина вчера,добре съм, усещам леки придърпвания и бодежи тук там,но май е нормално.Доктор Белчева ми го направи.С мен имаше още две момичета за същия ден.Ако случайно четат-успех! Като лекарства имам утрогестан ,Фракси, мета фолиева и витамини Д и Б12-тях почти постоянно ги вземам.Пих и но шпа,че снощи се стреснах от една кафеникава нишка по бельото и малко по-силни спазми.Четох една много интересна статия на клиника Бахчеди ,където бе обяснено,че имплантацията ставала през първите 20-24 часа,не го вярвам,но ми подейства успокояващо.А,и гърдите доста ме наболяват,ама с това вече съм свикнала.Докторката каза,че може трансфера чак на 9 ден да го направя, понеже 7 се пада в събота,но ако намеря читава лаборатория ще го пусна на 7.Пък при положителен резултат ще има и на 9 ден тест Simple Smile

# 167
Ели много късмет

# 168
Здравей и добре дошла!Надявам се бързо да решите вашия случай
Моят трансфер мина вчера,добре съм, усещам леки придърпвания и бодежи тук там,но май е нормално.Доктор Белчева ми го направи.С мен имаше още две момичета за същия ден.Ако случайно четат-успех! Като лекарства имам утрогестан ,Фракси, мета фолиева и витамини Д и Б12-тях почти постоянно ги вземам.Пих и но шпа,че снощи се стреснах от една кафеникава нишка по бельото и малко по-силни спазми.Четох една много интересна статия на клиника Бахчеди ,където бе обяснено,че имплантацията ставала през първите 20-24 часа,не го вярвам,но ми подейства успокояващо.А,и гърдите доста ме наболяват,ама с това вече съм свикнала.Докторката каза,че може трансфера чак на 9 ден да го направя, понеже 7 се пада в събота,но ако намеря читава лаборатория ще го пусна на 7.Пък при положителен резултат ще има и на 9 ден тест Simple Smile
И на мен Д-р Владимиров така ми обясни-тест най-рано на 7 ден. Аз понеже бях нетърпелива го направих на седмия ден след трансфера в лаборатория Рамус. Оказа се положителен, не знам все още да се радвам ли, да не се ли радвам 😁. Притеснявам се. И което много ме очуди доктора не ми каза да го повторя отново след няколко дни а директно ми обясни да си запазя час след 10 дни за проследяване на пулсации. Май утре ще прибягам за второ ЧХГ за мое вътрелно успокоение. Успех на всички и много положителни тестчета ви пожелавам, момичета! 😘

# 169
  • София/Севлиево
Да,той практикува така.Тест на ден 7,при положителен резултат направо те вика за преглед след 10 дни,което е достатъчно.Повторния тест го правя за мое спокойствие.На теб-честито!Всичко ще е наред.Кой опит ти е?На мен опит 9-4 инсета и 5 ЗЕТ имам.

# 170
Успех, момичета. Хайде да я пълним тази група с бебета ❤❤❤

# 171
  • Пловдив
А нали клиниката не работи събота и неделя..как направихте трансфер ?

# 172
  • София/Севлиево
В събота работи,в неделя ако се наложи я отварят.Четох случай ,когато трансфер(или пункция беше) се падал на Великден и отворили клиниката,за да го направят.
Тони,и аз тъй викам да напълним темата с бебета.Но явно малко пациентки пишат тук.Докато чаках за един от прегледите слушам как си говорят момичетата на регистратурата коя пациентка била родила и ми стана толкова хубаво...

# 173
Здравейте момичета, наминавам да дам кураж на тръпнещите в очакване на своето чудо 🌞
Стискам силно палци на всички ви.
С помощта на доктора и целия му екип на Великден се случи и нашето чудо, една прекрасна госпожица.
От трети опит ИКСИ, всеки път променяше подхода и накрая успяхме.
Сега са на дневен ред нови грижи, всички тревоги и несгоди около процедурите са забравени.
Чакам с нетърпение да премине истерията около Ковид, за да я заведа на гости в клиниката.
P.S. процедурата започнахме на моя рожден ден, а малката се роди на рождения ден на Роси Simple Smile

# 174
  • София/Севлиево
Честитооооо ❤️ ❤️❤️
Бъдете здрави и много щастливи.

# 175
  • Пловдив
Аз съм пациент на Надежда и бягам от конвейра,пренебрежителния равен тон на всеки мой въпрос, подбутването на темата ДЯ непрекъснато. Ще ми се да повярвам в този човек,колкото и негативни отзиви да се срещат в нета.Самата среща с него,преглед и разговор продължил 45мин ,ми даде много положително мнение и никакво сравнение с Надежда. Дано успеем Wink Късмет на всички!!!

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 14:01 от casablanka

# 176
  • София/Севлиево
А ММ иска да ходим в Надежда в случай,че сега неуспеем.Почти от 2 години ми опява за това.Обаче аз харесвам Владимиров и екипа му и знам,че успехът ми ще е с него.Щом забременях от първия ЗЕТ и сега ще стане.Сега имам знания и опит,знам как да се грижа за себе си и знам,че всичко ще е наред.Онзи ден в петък така се бях наплашила,че ембриончето няма да се размрази,а то милото е успяло и дори ми казаха,че тръгнало да се излюпва.Вярвам в него и се надявам щом е имало сили да преживее всичко до тук ,че ще се превърне в човечето,което чакам вече почти 9 години...

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 10:34 от Елислава

# 177
Много тежко звучи това "колкото и негативни отзиви". Аз миналата година като проучва, при кого да стартирам, Владимиров беше първия, който Кацаров ни препоръча. Четох доста и срещнах само едно единствено (и лично мое мнение скалъпено) отрицателно мнение тип оронване на престижа. Но каквото и да си говорим, човек отива, среща се с доктора, провежда един разговор и сам си го усеща. За мен Владимиров (при все, че все още нямам бременност от 2 ЗЕТ-а) и от всичко, което съм изчела от момичета в др клиники, си направих следния извод:той не те тъпче с 200 препарата ей така на конвеир, стимулациите му са перфектни, изкарва макс здрави ембриони, имат много високо ниво на хранителни среди за култивирането до 5ти ден. На няколко пъти кто съм му казвала какво съм чела, какво е направено еди къде си, той ми вика "Това се правеше преди 10 години, ако искаш да се върнем там, да се върнем Simple Smile Надявам се това да е вашия човек и нещата да ви се случат бързо Simple Smile

Аз съм пациент на Надежда и бягам от конвейра,пренебрежителния равен тон на всеки мой въпрос, подцутването на темата ДЯ непрекъснато. Ще ми се да повярвам в този човек,колкото и негативни отзиви да се срещат в нета.Самата среща с него,преглед и разговор продължил 45мин
 ми даде много положително мнение и никакво сравнение с Надежда. Дано успеем Wink Късмет на всички!!!

# 178
  • София
Аз също възнамерявам да се махна от Надежда, въпреки че първият ми опит там, преди 3 години, беше успешен.
За съжаление през последната година в опитите за второ дете имах няколко разочарования, но стоях там, защото мисля, че ембриолозите им са от най-добрите в страната.
Сега колебанията ми са между д-р Владимиров и д-р Калчев (от Адела) и ще следя темите, за да взема окончателно решение къде да продължа борбата.
Успех на всички!

# 179
  • Стара Загора
Нашия д-р беше отново гост в БТВ заедно с д-р Тачева в предаването на д-р Неделя Щонова Simple Smile и ми стана интересно, че имат програма, наречена Споделен риск и при жени до 38г. при неуспешни 3 инвитро опита възстановяват парите, което само говори за това колко са уверени, в това което правят Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 11:14 от sudju4e

Общи условия

Активация на акаунт