Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 5

• 41 441
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Спарки, Нас ни приеха седмица след обаждането. Изобщо не се чака с месеци.
Mmm, цунки на ревящите ❤
Ели, стискам палци на всички крайници!
Казабланка, добре дошла в групата и успех с процедурите.
Цвети, на мен доктора и на двата трансфера ми каза да направя тест на 7ми ден. Става въпрос за 5дневни обаче. Ако са на 3 дни мисля, че няма смисъл да бързаш. Имай предвид, че дори и при 5дневните на 7мия ден може да не е много задоволителен резултата, така че не се отчайвай, а си взимай лекарствата и на повторението ще покаже. Успех!

# 151
  • Пловдив
А...той всъщност Доктора не коментира каква ще е стимулацията. От Вашия опит как мислите при мойте чудесни данни .. хахаххах. Wink

# 152
  • София/Севлиево
Казабланка,аз за съжаление не мога да кажа.Виждала съм дами над 40,чувала съм да говорят за процедури с ДЯ,но на идея си нямам как се процедира.Той не е от най-разговорливите,но ако му зададеш въпрос ще ти отговори.Още веднъж ,успех!
Нямаме ли още някоя бременна или родила дама.Все си мисля,че след Мим още някой трябваше да роди...Знам за едно момиче,което пише в една от другите теми.Хубаво е да наминавате и да вдъхвате кураж на все още борещите се.
Аз съм трети ден на Утрогестан и ще ми се пръсне главата.Че и кръвното ми е ниско и съвсем съм омаяна.

# 153
Ами аз го чакам моя бебок другия месец да се появи на бял свят. След толкова страх, след като го отписах три пъти в началото, не бях голяма куражлийка, но сега вече смело мога да ви кажа да вярвате силно в чудото, в ембриончетата, да мечтаете и да се радвате, че дори и по трудния начин имате шанс. Слава Богу, при мен се получи от втория път и сравнително бързо, чакаме го от Коледа 2016. Тежко е времето като минава, и финансите са проблем, но просто трябва да се знае, че ще изгрее слънцето на всяка една улица. Аз мечтая за успехите на всички ❤

# 154
Слънцето изгрява, стига да си достатъчно упорит.Аз имам в Надежда няколко опита на ЕЦ и един стимулиран по фонда.След последния видях, че там няма да я бъце и чудейки се къде да се преместя съдбата се намеси и спечелих процедура при д-р Владимиров.Още на първия опит имах положителен тест, но прокървих и всичко приключи.Направихме ЗЕТ и пак положителен, но беше биохимична.На следващия опит ин витро, вече бяхме изчистили много неща с него и от две върнати бласточистчета имам две госпожици, който в момента не ми дават да спя, защото им избиват зъби.Да са ми здрави и това ще мине.
Чудесата се случват.Аз бях на 38г, с АМХ 1,4.Изкарахме 9 яйцеклетки, оплодиха се и имах 6 бластоциста.

# 155
  • Стара Загора
И аз да ви усмихна малко от 2 опита (1 свеж трансфер и един замрзен) имаме момченце на 2г. и половина и сега точица 7г.с. С неизяснен стерилитет сме, но все пак съм толкова благодарна на екипа и на Господ за това, че се случиха нещата. Сега си лежа, заради леко кървене и си страдам от гадене почти постоянно, но се надявам, че ще станем 4-ма следващия февруари и всичко ще свърши добре

# 156
Спарки, Нас ни приеха седмица след обаждането. Изобщо не се чака с месеци.
Mmm, цунки на ревящите ❤
Ели, стискам палци на всички крайници!
Казабланка, добре дошла в групата и успех с процедурите.
Цвети, на мен доктора и на двата трансфера ми каза да направя тест на 7ми ден. Става въпрос за 5дневни обаче. Ако са на 3 дни мисля, че няма смисъл да бързаш. Имай предвид, че дори и при 5дневните на 7мия ден може да не е много задоволителен резултата, така че не се отчайвай, а си взимай лекарствата и на повторението ще покаже. Успех!
Благодаря, 5 дневни са ембрионите. Днес по принцип трябва да направя ЧХГ, но мисля да изчакам още ден-два. Стискайте палци! 😘

# 157
  • София/Севлиево
Цвети,стискам силно палчета.А докторът няма ли да очаква днес да му звъннеш?Защото аз съм с трансфер в събота и теста ще се пада в събота,но ще ми е по-удобно в понеделник да го направя.Обаче не знам дали няма да чака обаждане от мен...Че миналата седмица в петък след изследванията ми звънна и каза да повторя на другия ден лх и прогестерон,а аз бях на почивка и си направих една неочаквана разходка до Пловдив,понеже нямаше къде по-близо да ги повторя.И той чакаше да му звънна...

# 158
Цвети,стискам силно палчета.А докторът няма ли да очаква днес да му звъннеш?Защото аз съм с трансфер в събота и теста ще се пада в събота,но ще ми е по-удобно в понеделник да го направя.Обаче не знам дали няма да чака обаждане от мен...Че миналата седмица в петък след изследванията ми звънна и каза да повторя на другия ден лх и прогестерон,а аз бях на почивка и си направих една неочаквана разходка до Пловдив,понеже нямаше къде по-близо да ги повторя.И той чакаше да му звънна...
Предполагам, че щом каза най-рано в четвъртък не е проблем и утре да го направя, и да му се обадя. 😊

# 159
Благодаря, 5 дневни са ембрионите. Днес по принцип трябва да направя ЧХГ, но мисля да изчакам още ден-два. Стискайте палци! 😘
[/quote]

Мисля, че ако той ти е казал на 7ми ден ше чака. Аз втория път дори бях толкова отчаяна, че забравих да звънна и на рецепцията и момичетата ми звъняха. За него има значение на 7ми ден какъв е резултата, пък после със сигурност ще ги повториш. На мен ми се падаше в четвъртък също к го повторих в понеделник вместо след два дни, ама здраве да е. Щом имаш търпение браво Simple Smile
Успех успех успех 🥰

# 160
Тони, коментирали ли сте какво качество са бластоцистите ви?

# 161
Не сме. Ама от мисля 14 извадени яйцеклетки се оплодиха 5-6 и до края останаха само 2. И първото се хвана, но спря развитие. За второто не сме обсъждали нищо, то аз с доктора само на трансфера се видях.

# 162
Не сме. Ама от мисля 14 извадени яйцеклетки се оплодиха 5-6 и до края останаха само 2. И първото се хвана, но спря развитие. За второто не сме обсъждали нищо, то аз с доктора само на трансфера се видях.

Аз съм с ДЯ. Имам 2 неуспешни опита. Трансферирахме по 2 бластоциста на опит. Качеството им беше 3СС. Не се стигна дори до имплантация.
Преди това правих ЕRA и тромбофилии. Сега чакаме кариотипа на ММ.
Опитвам се да си обясня причината за неуспехите.

# 163

Аз съм с ДЯ. Имам 2 неуспешни опита. Трансферирахме по 2 бластоциста на опит. Качеството им беше 3СС. Не се стигна дори до имплантация.
Преди това правих ЕRA и тромбофилии. Сега чакаме кариотипа на ММ.
Опитвам се да си обясня причината за неуспехите.
Ох, не знам. Да ти кажа за мен си е Божа работа. Не съм задълбавала в информацията с нищо, не разбирам иг качествата, абе почти от нищо Simple Smile Е началото преди процедурите ровех, проучвах, търсех всякакви варианти тук и в чужбина( ние сме с мъжки и фактор и в крайна сметка се наложи с донор). Накрая просто се оставихме в ръцете на доктора и късмета. Решихме, че най-важното е да имаме дете, по какъвто и начин да е. Но наистина в сравнение с много други двойки, бързо се случиха нещата. А и май когато проблема е в жената е много по-сложно понякога. Дано да се намери проблема и да се реши и скоро да се радвате.

# 164
Тони, благодаря за отговорите.
Да, всичко е в божиите ръце!
Моля се за всички нас, тръгнали по този път. Няма по-велика и чиста радост от децата!
От сърце желая скоро да гушнете своето здраво и пухкаво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт