Коледата чука на вратата, ЮЛЧЕТО подарък чака под елхата! - Тема 3

• 23 301
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
мами вашите мъници могат ли вече да сядат сами защото ние още се опитваме но не си получава не го подпирам с нищо защото ортопеда ни каза да 6 месец  да не го подпирам с възглавници просто сам се набира да става но не успява а свекито все ми обяснявя как трябва да го уча да седи като го подпирам с възглавници а аз естествено не го правя защото не искам да го карам насила да седи

# 106
Педиатърката ни каза да я слагаме да сяда няколко пъти на ден. Засега я държа, защото пада, но желанието и да е седнала е огромно. И като се набере на ръцете ми, за да се изправи, първото нещо което прави е да ми налапа някой пръст. Като побесняло куче ми дърпа пръстите и ме напада 😄😄😄😄

# 107
Той и на моя желанието му е голямо и се набира и за пръстите ме хваща и набира но още не успява а сега както имаме зъбче хапе всичко живо дори одеялото си а гризалките въобще не иска и да ги види само тях не ги слага в устата

# 108
Здравейте, ние още не сядаме. Преди 10 дни започнахме обръщането от гръб по корем. Педиатърката каза да се упражнявам с бебчо да сяда. Аз го правим упражнения за сядане, но аз те съм се разбързала. Ще захранвам в края на януари. Тогава ще сме на 6 месеца.

# 109
  • София
Здравейте, Алекс седи самичък за няколко минутки и пада на една страна. Ако е облегнат на нещо твърдо се задържа повечко, но обикновено е наведен напред за да си хапе крачетата😀. В столчетох за хранене седи много добре и страшно му харесва

# 110
  • София
Не е ли е още рано да ги сложим седнали? Аз не правя никакви опити, нито я подпирам с нещо. Даже не се е научила да се върти още, но сме от мързеливите и явно по-бавно ще се случат нещата.

# 111
Аз го слагам по няколко секунди да му направя кефа, особенно като мрънка. Иначе педи каза седнал след 6м. В столчето за хранене е на предната позиция преди напълно седнал, но се хваща за таблата и се набира.

Относно въртенето, до преди седмица се въртеше само на една страна и винаги на ляво, тук от няколко дни е такова въртене по корем, че започна и така да спи.

# 112
Весела Коледа,момичета. Да сте здрави,щастливи и благополучни - вие и вашите близки. 💕 А малките бебоци да ви направят най-хубавия подарък - да спят непробудно цяла нощ . Нали по Коледа ставали чудеса ... 😂😂

# 113
Весела Коледа,момичета. Да сте здрави,щастливи и благополучни - вие и вашите близки. 💕 А малките бебоци да ви направят най-хубавия подарък - да спят непробудно цяла нощ . Нали по Коледа ставали чудеса ... 😂😂
Весела Коледа живи и здрави всички

# 114
Весела Коледа !!! 🎁🎄🎅 Бъдете здрави вие и семействата ви! Аз бих пожелала и някой да измие съдовете вместо вас 😄😄😄.. Досега това правих и хич не ми понесе 😄

# 115
Весела Коледа, нека малките човечета бъдат много здрави и послушни❤️!

# 116
Весела Коледа и от мен! Здраве и щастие на вас и на семействата ви. Grinning

# 117
  • София
Весела Коледа! Много здраве и късмет на вас и на малките бебоци! Щастие и благодат на семействата  ви!

# 118
Весела Коледа ❤ Бъдете здрави и най-вече бебчовците да са здрави!

# 119
Да ви питам нещо.. След като сме опитали всички ( или почти всички ) видове зеленчукови пюрета, какво правим след това? 😄😮😃

Общи условия

Активация на акаунт