Коледата чука на вратата, ЮЛЧЕТО подарък чака под елхата! - Тема 3

• 24 532
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, днес ми дойде една страшна идея 😄😄😄... Закачих балон на полилея, така че Мелани да може да го пипне, но не и да стигне да го дърпа 😄😄😄 За пръв път си изпих кафето, без да съм препускала по 527811 пъти до детската стая 😄😄😄

# 496
Здравейте, моят господинчо е роден в края на Юли, той се върти успешно и в двете посоки от гръб на корем и обратно, но не може да сяда още. Имаме 2 долни предни зъбчета. Долният му венец е ужасно надут и чакам от 2 седмици поне още някой зъб отдолу да избие. Ние нямаме проходилка, но имаме стоящо бънджи от каката. 
Нашето е такова: https://www.hippoland.net/moni-b-ndzhi-tropic-fun .
Харесва му в него да скача. Слагам го по 20-30 минути преди обед и следобед.

# 497
От вчера и при нас настъпи моментът със седенето, търкалянето във всички посоки отдавна го е овладяла. Засега само крещи(буквално) "амамам" и "бабаб", а като кажа мама, за да повтори, тя ми се смее... Само телевизора и котката са удостоени с "ааах". Joy
Чудесна идея дадохте за бънджи, ще помисля за седящо като опция.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 09:59 от Sunny555

# 498
Нашето е ей такова (подарък ни го дадоха). преди да избереш разгледай предимствата и недостатъците да има подложка отдолу. Аз откак четох за една мацка във фб, на която се счупило докато бебето било вътре съм максимално предпазлива.

# 499
Нашето е ей такова (подарък ни го дадоха). преди да избереш разгледай предимствата и недостатъците да има подложка отдолу. Аз откак четох за една мацка във фб, на която се счупило докато бебето било вътре съм максимално предпазлива.
Ооо, да. Това ми е най-големият страх, да не се изтърси детето. Мерси за идеята, твоето поне изглежда стабилно, а и моето диване обича да скача, така че е вариант. За проходилка още не сме решили дали да взимаме, т.к. четох, че не се препоръчва детето да седи в нея повече от 30 мин дневно и ако е така не знам дали има смисъл, и без това сме се затрупали от бебешки мебели и аксесоари.

# 500
Нашето бънджи е седящо. Но има и за касата на вратата. Виж в bebenaem.Bg,много бързо действат.

Точно.
И аз взех самоподдържащо се, от тях.
Ето такова: https://www.google.com/search?q=rainforest+jumperoo+age&clie … rc=mATBu7Hl9H4dJM

# 501
Момичета вашите педиатри имат ли забрана да бият ваксини на бебоците..вчера звънях на моята, защото пресрочихм2 ваксината и тя каза, че чак другата седмица ще му бие, защото има забрана в грипния период.. моя юнак казва да и не само..тази сутрин му казвам "кажи мама" и той -ньее.. върти се и денем и нощем, седи от близо месец сам и вече се изправя в креватчето на решетките..немога да го оставя и за минута.. само в проходилката седи и то кагато котката пъкне, за да я гони и тормози.. няма все още нито 1 зъб, а на 26ти прави 7месеца.. изприщил се е по бузките, явно от това, че слага играчките в устата..

# 502
Аз няма да взимам проходилка, ортопеда каза по-добре уокър, но за уокър ми трябва сама да се изправя. Моята мишка още се влачи по земята като крокодил или морски пехотинец (започна на 6.5м и още не е класически пропълзяла), иначе от скоро сама сяда от положение по корем, ама докато се научи много пъти падаше и се удряше, където намери.
За ваксините - да, и нашата педиатърка каза, че има забрана в грипната епидемия. Нямаме зъби, текат лиги навсякъде, всичко е в устата, събужда се по 348 хил пъти на вечер, но всичко е точно.. Говоренето е нечленоразделно - бля, вааа, уаа, изобщо всякакви такива.

# 503
Да, уокъра и на мен ми допада, но на един по-късен етап. За забраната за пръв път чувам... На 10-ти бяхме на ДК и й сложиха ваксина, но интересното е че този път я би сестрата, а не педиатърката. Изобщо не са споменавали за такива мерки, а и ние всички вкъщи го изкарахме.

# 504
Момичета, днес ми дойде една страшна идея 😄😄😄... Закачих балон на полилея, така че Мелани да може да го пипне, но не и да стигне да го дърпа 😄😄😄 За пръв път си изпих кафето, без да съм препускала по 527811 пъти до детската стая 😄😄😄
чудесна идея , аз го пробвах в проходилката , е резултат голям кеф , и бързо влезе в час за какво служи, и заспа като къпан че следобед сме на консултация. За бънджи незнам дали, ще взимам но определено, ми харесват тези седящите а не, тези за касата на вратата.

# 505
Днес бях ме на консултация, качили сме само 500 гр  за месец 10 500 , и 74 см. Всичко ни е наред.

# 506
Здравейте, колко дни въвеждахте кашата за вашите  бебчета?

# 507
Sunny555 И моята педиатърка каза да започна с един сухар,на следващия ден два,докато стигна максимум до 5 сухара в попарката. А ако съм започвала с овесена каша например в началото 30 гр,след това 60 гр до 150-180 гр.

Не мисля да купувам проходилка,но имам вече подарен уокър https://comsed.net/всички/проходилка-зебра-fisher-price?sort=p.price&order=DESC&filter_name=Fisher%20price&category_id=5216
А за място,в което да стои денем и да се занимава,от едно намаление й купих тази масичка. Много й допада.
https://comsed.net/всички/бебешко-столче-масичка-3в1-fisher-price?sort=p.price&order=DESC&filter_name=Fisher%20price&category_id=5216

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 21:07 от avlito

# 508
avlito, много са хубави, особено масата, за такъв вариант не бях чувала.
За попарата ми казаха максимум три сухара, но според мен си зависи колко яде детето попринцип и дали това количество ще го засити.

# 509
Относно ваксините - случили сте на педиатри! И според мен по време на грипна епидемия не трябва да се слагат!
На Бори му я сложиха на ДК преди 3 седмици, точно като обявиха епидемията. Питах педката дали е ОК така, тя каза, че нямало никаква епидемия, нарочно си правели ваканция всяка година по това време... 5 дни след това баткото ни се разболя с грипа, кошмар беше, 7 дни с Т и тн, после зарази таткото, аз се чудех къде да се свра с бебето, абе беше някакъв ужас! Слава Богу, мина, аз и бебето се отървахме. Но много се изплаших, то това не е вирус като вирус, то беше някакъв ад.
Сега на 18ти сме на ДК, предстои последната ваксина до годинката и много се чудя дали да не я отложа. Очевидно, на педката не може да се вярва и ще трябва да го реша сама...

Общи условия

Активация на акаунт