Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 668
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Операциите при Стоянов вървят за около месец напред. Аз бях на преглед на 07.01 и насрочихме за 12.02.
Той ми даде избор между политех и ментор и все още се чудя кои да избера. Сякаш съм повече за политех, тъй като целя максимално естествена визия. Вие имате ли впечатления от имплантите на политех и бихте ли ги избрали?

Аз съм с Политех, не знам точно кой модел точно, но съм с ултра-висок профил 390сс. Аз съм доволна, мекички са, седят много естествено и слава Богу не съм имала проблеми.

# 376
Моите Политех са на 1 година, като естествени са си. Много са меки. Съфорумка сподели, че след 3 год употреба на нейните Политех, са пукнати и за смяна. Нз... Ментор пък са твърди, няма място за сравнение.

# 377
Аз ако трябва да съм честна, след като казах на Кънев какво точно искам като резултат тий директно ми избра марката, модела и кубиците, изобщо не знам другите марки какво предкагат и меки ли са, не са ли. Той ми избра Политех, защото тогава бяха единствените, които имат ултра висок профил в порфтолиото си.

# 378
  • София
Мазахте ли се с нещо преди операцията против стрии?
Колко време преди операцията е добре да се започне с мазането и с какъв продукт?
Много ме е страх да не ми се нацепи кожата.

# 379
Мазахте ли се с нещо преди операцията против стрии?
Колко време преди операцията е добре да се започне с мазането и с какъв продукт?
Много ме е страх да не ми се нацепи кожата.
Моята кожа и без друго вече е нацепена, така че съм отървала положението от кърмене и смъкването на килограми. В момента мажа с bio oil. Започнах преди около 2-3 седмици. Операцията ми е след малко повече от 2.

# 380
Аз започнах 2 месеца по-рано да мажа и после продължих сигурно поне 4-5 да се мажа стабилно, после неглижирах. Използвах Био Ойл, едно масло на палмърс специално за стрий и като цяло всичко ултра хидратиращо и мазно. Аз се оперирах Април и съответно цяло лято по бански съм се мазала обилно. Вечер още първите седмици след операцията буквално се заливах с масла и седях така с часове, за да попие и да омеква. Предразположена съм към нацепване, имам стрии по дупето и бедрата, въпреки че винаги съм била слаба, но гърдите ги опазих, хем че от чашка А вдигнах до малко Д.

Мазането помага със сигурност.

# 381
Аз започнах 2 месеца по-рано да мажа и после продължих сигурно поне 4-5 да се мажа стабилно, после неглижирах. Използвах Био Ойл, едно масло на палмърс специално за стрий и като цяло всичко ултра хидратиращо и мазно. Аз се оперирах Април и съответно цяло лято по бански съм се мазала обилно. Вечер още първите седмици след операцията буквално се заливах с масла и седях така с часове, за да попие и да омеква. Предразположена съм към нацепване, имам стрии по дупето и бедрата, въпреки че винаги съм била слаба, но гърдите ги опазих, хем че от чашка А вдигнах до малко Д.

Мазането помага със сигурност.
Не съм се казала с нищо но не съм предразположена към стрий. След като ми махнаха конците и спряха да ми секретират разрезите мажа с това
Скрит текст:
Скрит текст:
PeachHoney колко кубика сложи за чашка D

# 382
Аз съм го ползвала това кремче по други поводи обаче. Не знам до колко ще помогне за белезите. Аз след махането на конците ползвах цикатридина спрей с хиалуронова киселина, много бързо ми паднаха коричките след него. После ползвах някакви скъпи мазила със силикон и силиконови лепенки и от тях най-добър ефект видях, много прибират релефа. На 4-5 месец вече мажех с каквото падне.

# 383
Мажа се с него от както ми махнаха конците и почти нямам и следи от белези на места , а съм на месец и 4-5 дни. Даже не мисля да си купувам следващият крем, който трябваше да използвам след този. Но при всеки най-вероятно е различно.
Аз съм го ползвала това кремче по други поводи обаче. Не знам до колко ще помогне за белезите. Аз след махането на конците ползвах цикатридина спрей с хиалуронова киселина, много бързо ми паднаха коричките след него. После ползвах някакви скъпи мазила със силикон и силиконови лепенки и от тях най-добър ефект видях, много прибират релефа. На 4-5 месец вече мажех с каквото падне.

# 384
Естетика имат посещение в Бургас следващата седмица, имам запазен час... Ще споделя впечатленията след като мине консултацията .
А някой скоро оперирал се при тях ??

И аз съм от Бургас и се чудя дали да ходя 😁 Чакам да споделиш впечатление ☺️

# 385
Момичета на мен ми е време вече да се мажа за белези. Доктора каза че при всеки е различно едно помага друго не. Чудя се за този турският крем. Някой използвал го да сподели мнение

# 386
Май най-добре е със силиконовитебстикери. Нещо си беше цица кеър хахаха.

# 387
  • София
За стрии или за белези?
Мен белезите не ме притесняват,но стриите-много!

# 388
За стрии или за белези?
Мен белезите не ме притесняват,но стриите-много!
Аз търся за белези. Но доктора ми каза да си взема кокосово масло и да се мажа още малко било добре за стрии

# 389
При мен белезите стояха червени може би над година, кожата си ми е много гадна по принцип. Синини и отоци държа по месец-два Simple Smile Мазах тука с разни кремове, но нищо...
Наскоро приятелка ми даде от турския Кело код, е няма нищо общо с нашия. Белезите веднага започнаха да стават бели. И цика кеър си взех и слагам вече денонощно. Има разлика голяма.

Общи условия

Активация на акаунт