Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 683
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Не съм чувала до сега да отказват мамография заради възрастта. Ехомамографията е достатъчна като изследване преди поставяне на импланти, но все пак недоумявам защо са ти отказали мамография.

# 361
Аз си мисля, че ако на ехографията не излезе нищо, няма смисъл да се прави. Доста е травмиращо за тъканите.

# 362
Когато си запазвах час за мамография първо ми отказаха след като им казах годините си, защото правили само на жени след 35годишна възраст.
Казах, че ще се оперирам и ми се изисква от лекаря, и задължително ми трябва. След това нямах проблем. Можеше и само с ехография, но аз исках да си направя мамография, защото уж е най сигурният начин да се види ако има нещо.

# 363
Не съм чувала до сега да отказват мамография заради възрастта. Ехомамографията е достатъчна като изследване преди поставяне на импланти, но все пак недоумявам защо са ти отказали мамография.

отказват освен ако не си в рискова група и пак е с много уговорки и предупреждения, че е не добре

# 364
Момичета, на някоя отказвали ли са мамография. Днес исках да правя и като казах, че съм на 35,ми отказаха категорично. На тази възраст било изключено! Казаха ми, че ще ми направят само ехография и това било достатъчно за мамопластика, понеже и с други жени в този случай така са процедирали. А бе знаех си аз, че когато тръгна по изследвания, ще троша нерви...
Аз също си скъсах нервите с тези изследвания преди операцията. В крайна сметка ми направиха ехография на млечни жлези което беше достатъчно

# 365
Аз съм писала тук, че по принцип мамография правят над 40г освен, ако не си в рискова група. Ехограф е достатъчен за операцията, хубаво е да се направи и 6м след това.

# 366
Момичета, на някоя отказвали ли са мамография. Днес исках да правя и като казах, че съм на 35,ми отказаха категорично. На тази възраст било изключено! Казаха ми, че ще ми направят само ехография и това било достатъчно за мамопластика, понеже и с други жени в този случай така са процедирали. А бе знаех си аз, че когато тръгна по изследвания, ще троша нерви...

На много места отказват да ти направят Мамография. Но ти си настоявай Че искаш. Отиваш плащаш и им занеси бележка че си платила и те няма къде да отидат. Аз по тоя повод да разкажа за моята мамография когато отидох да си правя не ми отказаха но ме накараха да си платя всяка проекция по отделно и така мамо графията ми излезе на 120лв. Вече знам че съм се прецакала но тогава не бях на ясно защото ми беше за първи път и платих какво да правя.
Момичета кога махнахте мед.сутиен през деня. Днес мерих едни без банели и подплънки 75С ми е размера нямам търпение вече да си сложа нещо по нормално.
За отоците да споделя и аз на втората седмица ми бяха спаднали почти и сега и аз усещам единият си сутиен по свободен но сега на прегледа ще питам доктора.

# 367
А въпроса за чужбина и летенето- предвидете си поне 2 седмици престой в бг:) Първите 3-4 дни се ходи на превръзки, а след това около 10ия свалят конците. Летенето не е проблем. Аз лично летях след 3 седмици и се оправих с ръчен багаж и бая торбички, но поисках стюардесата да ми качи куфара. В смисъл бях ок да дърпам, бутам или да държа чантите, но движението да ги вдигнеш нагоре не е оферта. В тоя смисал, ако ск сама и ще летиш по рано, по- добре си го чекирай, защото на 10ия ден още си е рано за експерименти. Иначе при Стоянов първия официален контролен е след 45ия ден, но и по- късно да отидеш е ок.

# 368
Здравей, понеже виждам, че си писала, че при Стоянов си се оперирала, бих искала да те попитам колко време след консултацията насрочихте дата за операция ? Н мен ми предстои преглед на 4фев. И бих искала възможно най-бързо да се оперирам Simple Smile

# 369
Сми да ти кажа не си спомням съвсем точно. Сравнително бързо беше- имаше в следващия мвсец дати. После ми се наложи да си я сменя- пак имаше за след месец:)

# 370
Операциите при Стоянов вървят за около месец напред. Аз бях на преглед на 07.01 и насрочихме за 12.02.
Той ми даде избор между политех и ментор и все още се чудя кои да избера. Сякаш съм повече за политех, тъй като целя максимално естествена визия. Вие имате ли впечатления от имплантите на политех и бихте ли ги избрали?

# 371
Кой като име е най-добър в Естетика Турция? Питам за Рино и уголемяване на бюст . Имат ги в комплект за 4300евро а така дали ще е с избор на хирург ?

# 372
  • Plovdiv
Кой като име е най-добър в Естетика Турция? Питам за Рино и уголемяване на бюст . Имат ги в комплект за 4300евро а така дали ще е с избор на хирург ?
Аз пет пъти питах дали имам право на избор и те не ми отговарят и се отказах от тях

# 373
Аз пет пъти питах дали имам право на избор и те не ми отговарят и се отказах от тях
Ох садваш ме така 🙄 а иначе ти на кой се беше спряла там ?

# 374
  • Бургас
Естетика имат посещение в Бургас следващата седмица, имам запазен час... Ще споделя впечатленията след като мине консултацията .
А някой скоро оперирал се при тях ??

Общи условия

Активация на акаунт