Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 686
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, не се заяждайте една с друга. Тук сме да споделяме опит, не да изказваме такива крайни мнения! Важното е човек да се харесва и да се чувства добре. Дали с 50сс естествени или със 780сс силикон - за всеки влак си има пътници и правилния човек ще ви хареса.

След като са спазени физическите пропорции и особености на тялото и не се е излизало от границите - значи всичко е наред.
Да,уж е тема за хирургия на гърди... Какви са тези определения "дойна крава", кой харесвал ,кой не... Аз не помня да съм обидила някой тук, на тема "малки гърди"... И искам да добавя,че супер много се кефя, че съм от отбора на голееееемите гърди!!! 😂 Да са ми честити! Нямам търпение да дойде лятото, въпреки, че и отсега близначките ги забелязват не само "роднините ми"....😏🤣 Вие не се правете на по-големи естети от хирурга ми, ами помагайте със съвети на новите момичета. За това съм благодарна на форума и темата,защото научих много от миналите вече през това🙏Благодаря ви от сърце. Аз също помагам,с каквото вече знам 🙂

Xetera не се обиждай не става въпрос за жени които имат къде да сложат дадените кубици. Става въпрос за такива където нямат място но искат да са като Джулката например.

# 346
Добро утро, какви изследвания трябват ( Др. Молов, др. Кънев), има ли място в София където могат да се направят всичките наведнъж, колко време трябва за резултатите?

Към тези летяли от чужбина :
Колко време престой ви трябваше?
Колко пъти посещавахте доктора?
С ръчен или чекиран багаж пътувахте и сами ли се справихте с него в самолета?

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 12:32 от Анонимен

# 347
  • Бургас
Момичета, малки или големи важно е ние самите да се харесваме и чувстваме комфортно в собствената си кожа, а който не му харесва да не ни гледа. Пък за мъжете, и при тях всеки е различен, обаче за разлика от нас не съм ги видяла масово да се втурват да си ги уголемяват, защото им били малки или къси или тънки та  не са толкова важни....
По- важни сме ние самите да сме доволни и да имаме самочувствие.....

# 348
  • Plovdiv
Това, че мъжете не харесват малки гърди беше много тъпо 😂😂😂 всъщност те харесват хубави гърди а дали са малки или големи вече е индивидуално.  На мен ми трябваха няколко години да убедя съпруга ми да си уголемя бюста, просто защото изглеждаха много добре. Аз реших, че искам да са по големи. Освен това аз ви задавам въпрос и след мен имаше 20 коментара за глупавия спор и нито един отговор.

# 349
  • София
Снимките в сайта на Кънев са ужасни, лично мнение.Д ане говорим, ч е от това, кеоот е постнал, виждам много малко жени от нулев старт (аз май не съм съвсем нула, но горе-долу там), та мен личо ме касаят тези жени и как е станало при тях.
Моллов няма снимки в сйата, но щше ти покаже колко искаш, като отидеш на косултация на лаптопа си, защо не ги качва, нямам идея. Виждала съм на снимки релано две жени при него оперирани, изглеждаха супер, но и те не са въобще с нулев старт. Соред мен да изградиш нещо, кеоот го е нямало въобще, е по-сложно, отколкото да запълниш празно пространство.

# 350
  • Бургас
Да дам един бърз отчет. За трети ден вкъщи почти нямам болки. Днес не съм пила обезболяващи, чувствам се доста добре. Горе долу кога поне леко се усеща омекване на импланта ? И кога напълно спадат отоците ? Утре съм на преглед но и вашето мнение ме интересува.
При мен започнаха да омекват след 1 месец по малко, но след 4 се усеща вече омекването като на естествена тъкан, отоците са индивидуални, но след месец, месец и половина по-голямата част е спаднала вече, определено след 4-5 месеца има доста разлика и в усещането и на пипане, иначе големите отоци след около месец месец и половина, поне при мен...

# 351
Добро утро, какви изследвания трябват ( Др. Молов, др. Кънев), има ли място където могат да се направят всичките наведнъж, колко време трябва за резултатите?

Към тези летяли от чужбина :
Колко време престой ви трябваше?
Колко пъти посещавахте доктора?
С ръчен или чекиран багаж пътувахте и сами ли се справихте с него в самолета?
Не съм летяла от чужбина, но пак си полетях... Стоях до 5ти ден,първа превръзка май се водеше. Взимай ръчен багаж. Реално за тези 4-5 дена ти трябват само практични неща във багажа и нищо излишно. Гледай да е на колелца или лек. Аз лично пратих моя по Еконт за Варна от София ,в хотела ми и летях с дамската си чанта.

# 352
  • Plovdiv
Да дам един бърз отчет. За трети ден вкъщи почти нямам болки. Днес не съм пила обезболяващи, чувствам се доста добре. Горе долу кога поне леко се усеща омекване на импланта ? И кога напълно спадат отоците ? Утре съм на преглед но и вашето мнение ме интересува.
При мен започнаха да омекват след 1 месец по малко, но след 4 се усеща вече омекването като на естествена тъкан, отоците са индивидуални, но след месец, месец и половина по-голямата част е спаднала вече, определено след 4-5 месеца има доста разлика и в усещането и на пипане, иначе големите отоци след около месец месец и половина, поне при мен...
Благодаря ти ! Аз си представях, че поне отоците спадат по бързо. Че между гърдите ми се струва доста отока.

# 353
Снимките в сайта на Кънев са ужасни, лично мнение.Д ане говорим, ч е от това, кеоот е постнал, виждам много малко жени от нулев старт (аз май не съм съвсем нула, но горе-долу там), та мен личо ме касаят тези жени и как е станало при тях.
Моллов няма снимки в сйата, но щше ти покаже колко искаш, като отидеш на косултация на лаптопа си, защо не ги качва, нямам идея. Виждала съм на снимки релано две жени при него оперирани, изглеждаха супер, но и те не са въобще с нулев старт. Соред мен да изградиш нещо, кеоот го е нямало въобще, е по-сложно, отколкото да запълниш празно пространство.

Аз бях при Кънев с нулев старт и съм доволна, писала съм много за него. Виждала съм наживо и други негови произведения и по мое мнение ги прави много добре и естествени. Аз съм почти 2 години след операцията и гърдите ми изглеждат много натурално и красиво, но аз така си ги поисках.

*Соред мен да изградиш нещо, кеоот го е нямало въобще, е по-сложно, отколкото да запълниш празно пространство.* - това не е съвсем така, каквото и да сложиш на 0лев старт ще излежда добре, няма какво да се съобразява толкова, но при жени с натурални по-големи гърди има повече кожа, увисване, задължително има асиметрия, понякога се налагат различни по обем импланти за изравняване, така че всеки хирург предпочита да работи "на чисто платно", зашото е по-лесно.

# 354
  • Бургас
Cristaline като казвам до месец, месец и нещо, постепенно по-малко намалява отока, след това време вече е осезаема доста разликата, иначе с всяка седмица по-малко намаля и отока и напрежението, и се чувстваш по-комфортно...
 В началото, сутиена така беше изпълнен, че имах чувството, че ще изскочат, после със всяка седмица, се усеща и по него спадането, в един момент го слагаш и даже виждаш, че започва да се понабръчква сутиена тук таме, даже в началото си мислих, че се е отпуснал, ама не е, отоците спадат Simple Smile

# 355
А кога позволихте мъжете да ги пипат Grinning .

# 356
  • Бургас
Аз говорих с доктора за това, каза  2 седмици след сваляне на конците може секс нежно разбира се и без сутиен, ама само  за секс давал без сутиен иначе не Simple Smile
Ама моя 2 месеца ги пипаше, все едно са от стъкло и ще се счупят всеки момент, докато се престраши хахаха

# 357
  • София
Това, че мъжете не харесват малки гърди беше много тъпо 😂😂😂 всъщност те харесват хубави гърди а дали са малки или големи вече е индивидуално.  На мен ми трябваха няколко години да убедя съпруга ми да си уголемя бюста, просто защото изглеждаха много добре. Аз реших, че искам да са по големи. Освен това аз ви задавам въпрос и след мен имаше 20 коментара за глупавия спор и нито един отговор.

И аз вече втора година опитвам да убедя моя. Бях даже на консултации и още не може да приеме, че искам това за собствено удоволствие.

# 358
Момичета, на някоя отказвали ли са мамография. Днес исках да правя и като казах, че съм на 35,ми отказаха категорично. На тази възраст било изключено! Казаха ми, че ще ми направят само ехография и това било достатъчно за мамопластика, понеже и с други жени в този случай така са процедирали. А бе знаех си аз, че когато тръгна по изследвания, ще троша нерви...

# 359
  • София
След доста прочетено назад по темата имам няколко въпроса. Интересуват ме анатомични импланти. Те ми изглеждат по-естествени.
След преглед при ИС и Георгиев, сега смятам да посетя Молов и Романски. Наскоро опериралите се при Романски може ли да ми дадат повече информация (ако желаят на лично), къде оперира, каква цена са при него, снимки (ако е удобно), колко е болнични престой, с кои импланти работи. Искам да съм наясно с тези неща, за да знам дали да ходя на преглед.
За Молов - виждам доста кръгли импланти, може ли снимки на анатомични импланти правени при него. До колкото разбрах оперира в Св. Панталеймонт в София. Цените ги знам.

Момичета, на някоя отказвали ли са мамография. Днес исках да правя и като казах, че съм на 35,ми отказаха категорично. На тази възраст било изключено! Казаха ми, че ще ми направят само ехография и това било достатъчно за мамопластика, понеже и с други жени в този случай така са процедирали. А бе знаех си аз, че когато тръгна по изследвания, ще троша нерви...
На мен също ми отказаха, но говорих с гинеколижката и тя каза, че съм подходяща въпреки възрастта, след като съм раждала 2 пъти.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 14:16 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт