Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 785
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 09:52 от bubanka

# 211
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
Да аз имам повдигане и импланти при Молов и съм много доволна.Плюс обиране страхотни са нямам разрез котва.
Повдигане без разрез котва? Той магьосник ще да е или в стремежа си да го прехвалите не се усещате какви небивалици пишете. Обирането на излишна кожа около ареолата не е повдигане.

# 212
  • Бургас
Monika799 Много добре изглеждат! На колко време си и с какви импланти беше?
Да те радват дълго!

# 213
Не прехвалвам никой!Бях с увисване трета степен и надмускулни импланти и повярвайте ми като разбрах , че няма да имам разрез котва ,което другите ми предлагаха и който както виждсм няма заличаване бях много доволна.На месец и няколко дни от операцията съм 550 кубика висок профил ментор.Аз си ги харесвам като знам какви бяха тоест не съм нулев стар .6 часа операция седем дни дренажи венозен антибиотик 10 дни.Не знам дали е магьосник но обиране имам няма как без както виждате белега е само през ареолата

# 214
Принципно 3 степен няма как да стане добре без котва, това ще ти го каже всеки професионалист. Не случайно са ти го казали, де. Значи, или сега пак са увиснали, или не е било 3 степен.

# 215
Принципно 3 степен няма как да стане добре без котва, това ще ти го каже всеки професионалист. Не случайно са ти го казали, де. Значи, или сега пак са увиснали, или не е било 3 степен.
Значи това ,че е било трета степен ми го казват трима доктори не си го измислям и не виждам смисъл да спорим.А по късно ще намеря и снимките от преди .

# 216
Ами ето, че е добър резултата. Аз затова казвам, че е хубаво преди и след за да е ясно.
Е как пак да са увиснали? Много са си добре

# 217
От този ъгъл на снимката, да. Снимка странично така, че да се види долния полюс е друго. Тези дни ще снимам и аз. И понеже също бях 3 степен, та имам представа какво е увисването...пък сега със 550куб ще ми е интересно да ги видя след 2-3г

# 218
# 219
Молов  не притискай нещата..... Ти нали си доволна трай си.
Ами тогава спри да ревеш...

# 220
Защо не приемете, че има и недоволни от Молов, където не се е справил добре. Вие като сте доволни, не нападайте потърпевшите. Всеки си носи болката и е редно да се подкрепяме тук, не да оспорваме чуждата болка. Щом има недоволни и от Стоянов и от други и никои опериран от съответния не е сккочил да го защитава.

# 221
  • Бургас
Аз съм го приела! И дори смятам, че би било ненормално да няма недоволни, иначе не би бил човек. За мен е нормално от всеки лекар да има някъкъв процент недоволни, иначе и те самите ще спрат да се развиват. Просто когато някой е недоволен съм любопитна от какво точно, така и аз се информирам какво може да ми се случи дори и след време, въпреки, че сега съм доволна.

# 222
Защо не приемете, че има и недоволни от Молов, където не се е справил добре. Вие като сте доволни, не нападайте потърпевшите. Всеки си носи болката и е редно да се подкрепяме тук, не да оспорваме чуждата болка. Щом има недоволни и от Стоянов и от други и никои опериран от съответния не е сккочил да го защитава.

Аз не мисля,че нападнах някой.Нито хваля някой,нито съм му длъжна на лекаря..да не ми е направил операцията без пари.Просто след такъв стряскащ пост мисля че щеше да е добре да покаже,независимо от това кой и е бил лекарят.

# 223
Да вметна само , че имам 4 алопластични мрежи, които държат имплантите.Мисля , че се правят опити да се фаворизират определени доктори и да се плюят други.Всеки доктор си има определен почерк .Онзи ден видях позната оперирана от Стоянов с белег от котва дебел колкото пръста ми и увиснали до пъпа на мен това не ми харесва .Все пак естетика търсим нали? Така , че нека се изказваме без да правим крайни изявления .Дано всички са доволни от избора си.

# 224
Моника779, а ти преди това при кой се беше оперирала надмускулно и това снимки с имплантите ли са в изходно положение. Кой се фаворизират?

Общи условия

Активация на акаунт