Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 740
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Привет! Аз се оперирах също при Стоянов - 375 сс и също ми се струват малки. На последния преглед го питах за реоперация и ми каза така: Първо да минат 6 месеца, идвате, слагам ви 550-600  сс, за по-малко няма да имате видима разлика през дрехите и няма смисъл. Операция е лека, слагам новите импланти, после си тръгвате на същия ден, няма нужда да нощувате дори тук. Операцията е много по-малко травматична.

Здравейте, момичета, както съм писала и преди, операцията ми беше на 14.10.2019год. при д-р Стоянов. Възстанових се буквално за 24 часа и от втория ден бях на работа. На втората седмица - след махането на конците вече позабравих, че имам импланти. Висока съм 163 см, 48 кг, 330 СС анатомични. Не бях с нулев старт, имах си малки стегнати гърди и хубави зърна. Та в началото си мислих, че не искам да си препълвам пазвата, но сега гърдите ми ми се струват буквално малки и обмислям пак да легна под ножа на есен. Та въпросът ми е към повторно опериралите се - по-доволни ли сте от втория си избор? Колко време изчакахте между двете операции. Има ли смисъл да третирам белезите с лазер сега или по-добре да изчакам, ако ще се оперирам пак. Ходя на масажи в клиниката и ще попитам и доктора за мнението му другата седмица, т.к. според масажистката гърдите ми все още са адски твърди и притиснати от мускула. Бих се радвала Вие да споделите мнения и опит. П.С.: Успешна и готина Нова година на всички! Simple Smile

# 286
Ехеее, чак без нощувка. Не мога да повярвам. И какви пари взима за реоперация? Струват ми се много кубици, предвид че за трета операция за смяна примерно след 15 години вече ще трябва и обиране, че на къде по голям имплант. Другото 6 месеца трябва да минат да се възстанови организма и самите и плати да се на местят. И аз така знам, дори и за проблеми и не естетически вид пак трябва да минат толкова, за да се прецени обективното състояние.

# 287
Да, много са. Това не означава, че ще сложа толкова, именно поради причината, която описа за увисването след години. Той разбира се каза да изчакам, да родя 2-3 деца и тогава да правя реоперация. 😁 А за цената в сайта му пише 2400 Евро. Когато аз се оперирах бяхме 4 в един ден с нощувка и две с реоперация без нощувка. Аз бих държала дда остана за по-сигурно.

Ехеее, чак без нощувка. Не мога да повярвам. И какви пари взима за реоперация? Струват ми се много кубици, предвид че за трета операция за смяна примерно след 15 години вече ще трябва и обиране, че на къде по голям имплант. Другото 6 месеца трябва да минат да се възстанови организма и самите и плати да се на местят. И аз така знам, дори и за проблеми и не естетически вид пак трябва да минат толкова, за да се прецени обективното състояние.

# 288
Ехааа, това ще е пълна пазва вече Grinning Защото наистина през блузата все едно нямам нищо...а ти прави ли масажи и лазер? Да, ще чакам аз 5, 6 деца да родя Grinning Искам ги сега...
Да, много са. Това не означава, че ще сложа толкова, именно поради причината, която описа за увисването след години. Той разбира се каза да изчакам, да родя 2-3 деца и тогава да правя реоперация. 😁 А за цената в сайта му пише 2400 Евро. Когато аз се оперирах бяхме 4 в един ден с нощувка и две с реоперация без нощувка. Аз бих държала дда остана за по-сигурно.

# 289
Моята операция беше преди месец да когато съм с бкуза не си личи но този ефект търсех и аз но с бански всичко е по различно. Не бих си сложила повече защото когато се отпусне мускула и по бързо ще увиснат. Аз харесвам стегнати гърди тези клатещите  се 😂😂😂 ме дразнят.
Скрит текст:
Скрит текст:
това са гърди на 1на година или малко повече. Еми увиснали са ми

# 290
Моята операция беше преди месец да когато съм с бкуза не си личи но този ефект търсех и аз но с бански всичко е по различно. Не бих си сложила повече защото когато се отпусне мускула и по бързо ще увиснат. Аз харесвам стегнати гърди тези клатещите  се 😂😂😂 ме дразнят.
Скрит текст:
Скрит текст:
това са гърди на 1на година или малко повече. Еми увиснали са ми
Ааа увиснали.... На мен ми се струват добре. Това на някоя приятелка ли са?

# 291
Ами момичета, не искам да ви натяквам, но преди такава сериозна стъпка и промяна, трябва да сте много наясно със себе си и желания резултат. Трябва да ви е ясна концепцията и какво искате да постигнете, Стоянов е добър хирург и съм сигурна, че е направил точно това, което вие сте искали. Повторната операция в толкова кратък период без здравословна причина според мен е абсурдна, това не е като да ви сложат по-дълъг екстеншън. Помислете си добре, особено ако не сте раждали, защото ставате абонамент след това за 3-та и 4-та операция. Приемете го така - По-големия бюст (особено на дребна жена) седи вулгарно и грозно, нито се харесва от мъжете, нито се приема насериозно в обществото. Търсете естетиката и естествения вид. Simple Smile

# 292
Момичето не го познавам. Някой ми я беше показвал даже не я знам как изглежда визуално. Добре изглеждат с бански ама като го махне...... дали ще са същите

# 293
Моите гърди всеки изминал ден се променят и стават по добре. По спокойно ми е вече.
С дрехи не си личи, че имам импланти. Тесен ми е гръдният кош и мислих, че визуално 250 ще ми е достатъчно. Личи си единствено ако съм с нещо подобно като на снимката. Мисля, че не бих се подложила на нова операция ако не ми се наложи по здравословни причини.
На  снимката съм без сутиен.

# 294
Не знам защо си мислите, че като сте с 350-390 кубика, та няма да увиснат след време. Ми увисват колкото и да са  Grinning
При по големите кубици е възможно да се сложи и от така модерната напоследък мрежа и даже сутиен може да не носите цял живот ( Комитски го е казал на позната, на която слага такава)
Според мен зависи от вида на имплантите повече, отколкото от кубиците. Има и 390 кубика, които имат достатъчен профил напред и поставени високо изглеждат....фрапантно. Аз съм с 400, но исках естествени и сега малко съжалявам  Joy

# 295
Доста и твресно за това платно. То от какъв материал е, че с моята автоимунна реакция знма ли. И къде се захваща. И аз така исках естествени, но реално как ще изглежда и кой от всичките разновидности ще пасне по добре на самата теб, не се знае. Понякога има опит грешка, няма как.

# 296
Никой не е казал че няма да увиснат но когато са по големи увисват по бързо.

# 297
Никой не е казал че няма да увиснат но когато са по големи увисват по бързо.
Не е задължително.

# 298
Ами момичета, не искам да ви натяквам, но преди такава сериозна стъпка и промяна, трябва да сте много наясно със себе си и желания резултат. Трябва да ви е ясна концепцията и какво искате да постигнете, Стоянов е добър хирург и съм сигурна, че е направил точно това, което вие сте искали. Повторната операция в толкова кратък период без здравословна причина според мен е абсурдна, това не е като да ви сложат по-дълъг екстеншън. Помислете си добре, особено ако не сте раждали, защото ставате абонамент след това за 3-та и 4-та операция. Приемете го така - По-големия бюст (особено на дребна жена) седи вулгарно и грозно, нито се харесва от мъжете, нито се приема насериозно в обществото. Търсете естетиката и естествения вид. Simple Smile
Напълно съм съгласна. Две операции и то преди раждане и кърмене е направо смущаващо! Имайте предвид, че гърдите естествено порастват под въздействието на хормоните. При една евентуална бременност и раждане тялото става все по-пищно, пък даже и в деколтето и при много жени гърдите запазват този обем. Ако сте късметлийки, а не като мен Simple Smile Понякога забравяме целите на естетичната хирургия. Ох, аз да не приказвам много, че ще се видя в края на месеца с моите 325сс. Да не плача и аз за повече Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 21:55 от bubanka

# 299
Увисват според мен каквито и кубици да са, ако не спите със сутиен. Колкото до масажирането на текстурираните,да-четох и гледах  и е логично. Идеята им е да се срастнат малко с тъканта,заради това са мъхести и за това не са толкова подвижни и не се уголемява джоба с времето. За това мачкането и избутването им рано може да доведе до кръвоизливи или проблем.Гладките си правят джоб и играят в него, тъй като са гладки. И избутването чрез масаж им спомага, точно да няма срастване  .

Общи условия

Активация на акаунт