Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 741
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
За мамография- 50 лв , а при кардиолога 40 лв .

# 271
  • София
Да не би при др.Стоянов да се изискват повече показатели и затова кръвните да излизат по-скъпо?
Едно момиче от форума на която скоро и предстои днес питала в една лаборатория и и казали 450 лв.Тя ще е при др.Стоянов.
Нека някой,който е бил при Стоянов да сподели.

# 272
Да не би при др.Стоянов да се изискват повече показатели и затова кръвните да излизат по-скъпо?
Едно момиче от форума на която скоро и предстои днес питала в една лаборатория и и казали 450 лв.Тя ще е при др.Стоянов.
Нека някой,който е бил при Стоянов да сподели.
Аз ще съм другата седмица на операция при д-р Стоянов и половината кръвни изследвания са с направление, за останалите, които не са по касата, в лаборатория ми взеха 100лв.

# 273
Няма начин да са 450лв.Не помня колко платих аз за кръвни/правех и много допълнителни на свояглава/,нямам ЗЗ в БГ,но в никакъв случай не съм платила 450лв-щях да го запомня

# 274
  • София
И на мен ми се струва нереално да е толкова.
Не знам защо такава цена са и казали.
Тя утре ще провери на друго място.

# 275
Наистина има много повече показатели, които иска Стоянов. Включително хеликобактер. Аз преди 2г ги правих без направление ми излязоха към 200лв  Сега може да има промяна, ама чак 450....да пита в друга лаборатория.

# 276
Привет дами, пиша ви от болничната стая. Вчера ми беше втората операция при др. Стоянов, абдоминопластика. Болката е поносима, обезболяват добре. Операцията продължи повече от 2 часа, понеже диастазата ми беше много голяма. Може би и затова се събудих с треска от упойката, гърлото адски ме дразнеше от тръбата. Наясно съм, че групата е за импланти, но все пак реших да ви споделя. Имам сложени импланти от др. Стоянов преди шест месеца вече, но съм писала за това в предишните теми.

# 277
Браво! Да се възстановяваш бързо.

# 278
  • Бургас
ZornitsaVu Честито!  Бързо и безпроблемно възстановяване! Да те радва дълго резултата!
Всъщност при такава операция, резултата е дългосрочен предполагам, има ли опасност да се върне старото положение?

# 279
  • София
Кръв и урина + кръвна група (защото не си я знаех), всичко ми излезна около 120 лв. в Бодимед. Резултатите ми излезнаха същия ден онлайн.
2 прегледа при кардиолог ми бяха безплатни в клиниката, която се оперирах. Единствено прегледа при мамолог ми беше платен и то на частно - 80 лева.

# 280
ZornitsaVu Честито!  Бързо и безпроблемно възстановяване! Да те радва дълго резултата!
Всъщност при такава операция, резултата е дългосрочен предполагам, има ли опасност да се върне старото положение?
Благодаря, освен при нова бременност може да се получи разкъсване, но като цяло е дълготраен резултат.

# 281
  • Plovdiv
Здравейте момичета. Най - после мина и моята операция вчера. Вече съм вкъщи и почивам . Да припомня 375 мотива, Фул профил. Др . Хатър в Пловдив. Оперирали са ме по малко от два часа, излизането от упойката беше доста кофти два часа ме тресеше и постоянно повтарях колко е болезнено. От всичко най- много ме болеше гърбът. Днес след свалянето на бинта и дренажите разбрах , че има живот и след мамопластиката 😁😁😁 успях да се видя и много се харесах. В петък след преглед може би ще имам разрешение за къпане и ще се снимам. Сега ми се струват бая големички. Докторката и персонала са Страхотни.  Честно да ви кажа вчерашния ден и ноща бяха ужасни но с всеки час съм по добре. Ходя бавно, прегърбено и ми е трудно дишането, кога ще дишам пак нормално ? Малко хаотично го описах но пак е нещо Simple Smile

# 282
  • Бургас
Честито!
Всеки ден ще е все по-добре Simple Smile И с дишането, и с болките. Лично на мен поне седмица ми беше доста некомфортно, на други по-малко. Дано при теб минат по-бързо неразположенията.

# 283
  • Бургас
Cristaline Честито, много да те радват! Бързо, безболезнено и безпроблемно възстановяване!

# 284
Здравейте, момичета, както съм писала и преди, операцията ми беше на 14.10.2019год. при д-р Стоянов. Възстанових се буквално за 24 часа и от втория ден бях на работа. На втората седмица - след махането на конците вече позабравих, че имам импланти. Висока съм 163 см, 48 кг, 330 СС анатомични. Не бях с нулев старт, имах си малки стегнати гърди и хубави зърна. Та в началото си мислих, че не искам да си препълвам пазвата, но сега гърдите ми ми се струват буквално малки и обмислям пак да легна под ножа на есен. Та въпросът ми е към повторно опериралите се - по-доволни ли сте от втория си избор? Колко време изчакахте между двете операции. Има ли смисъл да третирам белезите с лазер сега или по-добре да изчакам, ако ще се оперирам пак. Ходя на масажи в клиниката и ще попитам и доктора за мнението му другата седмица, т.к. според масажистката гърдите ми все още са адски твърди и притиснати от мускула. Бих се радвала Вие да споделите мнения и опит. П.С.: Успешна и готина Нова година на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт