Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 745
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
.   На мен ми отказа 2 в 1
Защо?
каза ми че нямало да бъде добрв имало риск едни такива .... куп думи да ме разобвждава да си направя две отделни операции С интервал 6 мес. имало риск да увиснат или операцията да е несполучлива другия вариант е  само една ...повдигане с по две мрежи на гърда или само имплат с  над 460сс даже 480сс зада обере кожата за което отказах и не бих се оперирала  при него Показа ми снимки на Плейметки с по 500сс имплант аз му казах че неискам голям искам си нормален повдигнат бюст и така реших че не е моя доктор мисля че той няма опит за 2 в 1 понеже не съм чела тук
Някое момиче да сподели

# 256
А в крайна сметка ти избра ли своя доктор за 2 в 1 или още продължаваш търсенето?

# 257
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
.   На мен ми отказа 2 в 1
Защо?
каза ми че нямало да бъде добрв имало риск едни такива .... куп думи да ме разобвждава да си направя две отделни операции С интервал 6 мес. имало риск да увиснат или операцията да е несполучлива другия вариант е  само една ...повдигане с по две мрежи на гърда или само имплат с  над 460сс даже 480сс зада обере кожата за което отказах и не бих се оперирала  при него Показа ми снимки на Плейметки с по 500сс имплант аз му казах че неискам голям искам си нормален повдигнат бюст и така реших че не е моя доктор мисля че той няма опит за 2 в 1 понеже не съм чела тук
Някое момиче да сподели
Всъщност много правилно ти е казал. Точно така се прави.

# 258
Не бих си причинила 2 отделни операции аи   Не всички си правят отделни операции повечето са с 2в 1.
Да, все още си търся доктора и не неискам да прибързвам

# 259
Не бих си причинила 2 отделни операции аи   Не всички си правят отделни операции повечето са с 2в 1.
Да, все още си търся доктора и не неискам да прибързвам
Да, аз също съм с 2 в 1, но на мен Стоянов ми обясни същото. Аз на свой риск реших да я направя наведнъж.

# 260
Добро утро,;Здравейте; За много години! Simple Smile

Колко време продължиха сутрешните болки при вас?
Тези, хубавите след всяко ставане?
В един чужд сайт са го кръстили "Morning boob" Simple Smile))

При мен сякаш намалява вече ( пу-пу) и нямам месец още, но все пак ми е интересно, при вас колко траеше този магичен период!
При мен след 7 ден вече не чувствах болка. След някой ден ще стана на 1 месец и въобще не ги усещам вече, все едно цял живот съм била с тях. А като се сетя как ходях като препарирана първите дни 🤣🤣🤣

# 261
Здравейте. Предстои ми поставяне на импланти 395 сс анатомични.
Имам питане към вас. Понеже в момента разстоянието между гърдите ми е приблизително 4 пръста, след интервенцията дали това разстояние ще се събере малко?
Благодаря.

# 262
Здравейте. Предстои ми поставяне на импланти 395 сс анатомични.
Имам питане към вас. Понеже в момента разстоянието между гърдите ми е приблизително 4 пръста, след интервенцията дали това разстояние ще се събере малко?
Благодаря.

Ако хирурга ти е добър бо трябвало да скъси разтоянието, но все пак е до анатомията на гърдите и гръдния кош. Понякога чисто анатомично не може да стане. И все пак да не те плаша, със сигурност ще е много по-добре положението от колкото е сега!

# 263
Това само доктора ти може да каже, питай го!

# 264
Ще го попитам. Благодаря много за бързите отговори

# 265
Момичета, понеже не живея в БГ няма да имам възможност да ходя на масажи... та планирам да се пробвам сама. Само че прегледах няколко видеа и това ми се струва невъзможно- те ги стискат, бутат ги нагоре надолу, мачкат ги 😱 Не мога да си представя как ще извършвам такива движения с моя бюст ( в момента са като побити камъни)
Ще пусна няколко лонка. Може ли някоя девойка, която е ходила да каже дали така се случват нещата...
https://youtu.be/dY_SWwQVLNw

https://youtu.be/qFihXCzb2oo
https://youtu.be/bk_HI92nixY
Ако не се лъжа, ти се оперира малко след мен при Стоянов. Аз като питах за масажите( на конци когато бях) хирурга, който ми ги маха,  каза,че масажи дали трябват се определя от Стоянов на 1ви контролен. Питах, защото съм с текстурирани, а за тях масажите, които показват с местенето на импланта са дори опасни!!! Аз лично се мажа с арганово масло и ги масажирах в началото много леко, постепенно омекнаха и сега си ги мачкам направо, но без да си причинявам болка. Това почнах след конците да го правя,т.е 2 седмици след операцията. Всеки ден. Сега съм на месец, и са значително по-меки подвижни. Не знам дали е правилно, но ги чувствам по-добре и кожата ми не е опъната. Оттоците почти спаднаха. И омекват доста. Надявам се и още да продължат. Аз имах подобен въпрос тогава и не получих достатъчно инфо тук. Дано съм ти полезна.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 20:45 от Xetera

# 266
  • София
Колко лв.ви излязоха кръвните изследвания?
Вярно ли е,че стрували около 450лв. в София?😳

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 19:37 от Даяна1111

# 267
Вярно ли е,че стрували около 450лв.?😳
На мен 105лв кръвните, урина и за спин, сифилис + хепатит С без направление. В частна лаборатория в Стара Загора.

# 268
Момичета, понеже не живея в БГ няма да имам възможност да ходя на масажи... та планирам да се пробвам сама. Само че прегледах няколко видеа и това ми се струва невъзможно- те ги стискат, бутат ги нагоре надолу, мачкат ги 😱 Не мога да си представя как ще извършвам такива движения с
https://youtu.be/dY_SWwQVLNw

https://youtu.be/qFihXCzb2oo
https://youtu.be/bk_HI92nixY
Ако не се лъжа, ти се оперира малко след мен при Стоянов. Аз като питах за масажите( на конци когато бях) хирурга, който ми ги маха,  каза,че масажи дали трябват се определя от Стоянов на 1ви контролен. Питах, защото съм с текстурирани, а за тях масажите, които показват с местенето на импланта са дори опасни!!! Аз лично се мажа с арганово масло и ги масажирах в началото много леко, постепенно омекнаха и сега си ги мачкам направо, но без да си причинявам болка. Това почнах след конците да го правя,т.е 2 седмици след операцията. Всеки ден. Сега съм на месец, и са значително по-меки подвижни. Не знам дали е правилно, но ги чувствам по-добре и кожата ми не е опъната. Оттоците почти спаднаха. И омекват доста. Надявам се и още да продължат. Аз имах подобен въпрос тогава и не получих достатъчно инфо тук. Дано съм ти полезна.
Как опасни? Това го чувам за първи път. Кой ти го каза или прочете?

# 269
Вярно ли е,че стрували около 450лв. в София?😳

200лв ми излезнаха абсолютно всички изследвания и лекари без направления

Общи условия

Активация на акаунт