Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 773
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Ники28, така какво стана с теб намери сили да се срещнеш с Кънев, той призна ли си грешката? Щом е предложил корекция без заплащане

# 241
Не две предишни имам по 6500 лева .При Молов е под 10000 всички останали ми искаха от 10000 на горе.Извинявам се че не поясних
Като се избират евтини доктори обикновено така става....евтиното винаги излиза скъпо. Аз затова предпочетох да дам веднъж 11, но да знам, че няма да имам проблеми.

# 242
Принципно 3 степен няма как да стане добре без котва, това ще ти го каже всеки професионалист. Не случайно са ти го казали, де. Значи, или сега пак са увиснали, или не е било 3 степен.
Принципно 3 степен няма как да стане добре без котва, това ще ти го каже всеки професионалист. Не случайно са ти го казали, де. Значи, или сега пак са увиснали, или не е било 3 степен.
Значи това ,че е било трета степен ми го казват трима доктори не си го измислям и не виждам смисъл да спорим.А по късно ще намеря и снимките от преди .
Аз също съм с трета степен и при мен ще бъде без котва. Д-р Молов каза, че обирането през ареолата е за предпочитане. Голямо значение има положението на зърната спрямо костта отгоре. При мен докторът измери отклонение от около сантиметър при дясната и сантиметър и половина при лявата гърда. Това позволявало корекцията да стане през ареолата. Доколкото разбрах големината и формата на зърната също са от значение, както и дали гледат напред. Така че факторите са много и вярвам, че докторът взема под внимание всичките, за да избере правилния подход. Пък като мине, дано споделя с вас положителни резултати.

# 243
  • Бургас
Edelwise успех! Ще стискаме палци и ще чакаме радостни усмивки от теб!
За много години на всички! Желая Ви много здраве, щастие, любов и много късмет!

# 244
  • София
За много години!
Дано темата се напълни с много красиви гърди!😀
Но най вече,дано сме здрави!🍀🍀🍀

# 245
  • София
Честита нова година момичета,здраве и красиви гърди на всички. Edelwice стискам палци ❤Dete за моята операция носи отговорност Христов не Кънев,в епикризата пише Кънев асистент.Няколко пъти писах,че винаги съм била преглеждана от Христов и тои носи отговорност не от Кънев,него го видях веднъж на едната от консултациите .Последващите проблеми с ареолите отново Христов ми назначаваше лекарства,сменяше ми превръзки и комуникираме .Още щом видя на първия месец белезите по ареолите каза,че тях ще ми ги оправи без пари.Mila 1000 процента се съгласявам с теб

# 246
Animal See No Evil
Здравейте, мами!
Еле, да се престраша и аз да пиша!
Чета ВСИЧКИ теми ежедневно, след поставянето на моите импланти ( преди 6 дена) и така ми олеква като виждам, как и други се терзаят, че идея си нямате!!! 😂
Престоят в болницата беше 1 нощ... Беше кошмар! Много болеше и дренажите не помагаха изобщо... Спала съм на пресекулки около 20 часа.. Не бях яла.. Едвам ходих до тоалетна с дренажите в ръце и подвита като 90 годишна бабичка 😃... Ех, спомени!
На следващата сутрин беше добре - запалих си цигарка с едно кафе, че след толкова мъки...
Сега съм на антибиотик.. Още 1 ден остава.. Пия го.
Забелязвам обаче нещо малко.... Странно!
Имам топли вълни.. По обед и вечер. Температурата се вдига до 37 или МАКС 37.1 и си спада съвсем сама почти до час , че и по-малко .. И съм си добре...
Започвам да си мисля, че е от залежаване.. Не съм излизала почти никъде 1 седмица - само вкъщи... Притеснявам се да не вдигна температура и вече започвам да откачам.. Не съм се къпала цялата (отгоре, сещате се), а само с мокри кърпи... И това допълнително ме влудява. Сутиена стяга...
Кажете, мами... Побърквам ли се или си е в реда на нещата ❤️😃

Здравей,
и аз съм така.Вече четвърта седмица и се притеснявам доста. Вдигам 37,1-37,3 градуса, но вечер най-често спада и до 36,6.
Беше ми изписан антибиотик венозен, но не помогна.След това курс с урбазон да подтисне имунната система да не реагира на импланта, но не се повлиява.Сега ще си пускам кръвни изследвания Sad
Някой друг не е ли бил в такава ситуация и да каже как се е справил с проблема?

Здравей, и аз бях така.Вече нямам температура.Не знам на какво се дължеше.

# 247
Здравейте на всички ЧНГ 2020 бъдете живи и здрави и многооо красиви 🤩 трябва ми съвет 1месец и половина измина от моята операция(мастопексия+импланти) утре заминавам на Спа ще мога ли да се къпя в басейните не искам да звъня на доктора за подобно нещо.За сауната и парната баня знам че не са желателни.

# 248
Момичета, понеже не живея в БГ няма да имам възможност да ходя на масажи... та планирам да се пробвам сама. Само че прегледах няколко видеа и това ми се струва невъзможно- те ги стискат, бутат ги нагоре надолу, мачкат ги 😱 Не мога да си представя как ще извършвам такива движения с моя бюст ( в момента са като побити камъни)
Ще пусна няколко лонка. Може ли някоя девойка, която е ходила да каже дали така се случват нещата...
https://youtu.be/dY_SWwQVLNw

https://youtu.be/qFihXCzb2oo
https://youtu.be/bk_HI92nixY

# 249
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
.   На мен ми отказа 2 в 1

# 250
Момичета, понеже не живея в БГ няма да имам възможност да ходя на масажи... та планирам да се пробвам сама. Само че прегледах няколко видеа и това ми се струва невъзможно- те ги стискат, бутат ги нагоре надолу, мачкат ги 😱 Не мога да си представя как ще извършвам такива движения с моя бюст ( в момента са като побити камъни)
Ще пусна няколко лонка. Може ли някоя девойка, която е ходила да каже дали така се случват нещата...
https://youtu.be/dY_SWwQVLNw

https://youtu.be/qFihXCzb2oo
https://youtu.be/bk_HI92nixY
В началото гърдите са така, но след втората седмица стават все по-меки. Аз съм вече 23 ден и са доста по-меки и масажите се получават без болка, просто трябва да натискаш до толкова, че да не те боли.

# 251
Охооо,много съм пропуснала ,та да изкажа мнение и аз за пореден път . Simple Smile
Стигнах до страница 13 и как Калея с нулев старт гърди защитава отново и отново яростно д -р Молов,еее хайде спрете се вече !!!
Ние с нулев старт гърди,както и без повдигане не е добре да се намесваме в коментарите на другите.
Като гледам има и много нови потребителки уж ,че ще се оперират при Молов,щото разбираш ли са били на консултации и им е харесало отношението и снимките ,да не кажа ,че "хвалят" неговите пациентки тук.
Време е да престанем да си хвърляме хейт ,само и само да се споменава този или онзи хирург с цел реклама.
Весели Празници !

# 252
Здравейте на всички ЧНГ 2020 бъдете живи и здрави и многооо красиви 🤩 трябва ми съвет 1месец и половина измина от моята операция(мастопексия+импланти) утре заминавам на Спа ще мога ли да се къпя в басейните не искам да звъня на доктора за подобно нещо.За сауната и парната баня знам че не са желателни.
Басейните не са желателни заради разреза, може, ако вече е съвсем зараснал, но аз не бих рискувала да си лепна бактерия...много скоро си е след операцията.

# 253
Добро утро,;Здравейте; За много години! Simple Smile

Колко време продължиха сутрешните болки при вас?
Тези, хубавите след всяко ставане?
В един чужд сайт са го кръстили "Morning boob" Simple Smile))

При мен сякаш намалява вече ( пу-пу) и нямам месец още, но все пак ми е интересно, при вас колко траеше този магичен период!

# 254
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
.   На мен ми отказа 2 в 1
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт