Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 709
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Напълно съм съгласна. Две операции и то преди раждане и кърмене е направо смущаващо! Имайте предвид, че гърдите естествено порастват под въздействието на хормоните. При една евентуална бременност и раждане тялото става все по-пищно, пък даже и в деколтето и при много жени гърдите запазват този обем. Ако сте късметлийки, а не като мен Simple Smile Понякога забравяме целите на естетичната хирургия. Ох, аз да не приказвам много, че ще се видя в края на месеца с моите 325сс. Да не плача и аз за повече Simple Smile
[/quote] Ако максимума ти е друг, слагай него ! Не се страхувай от кубиците, а слушай доктора и имай ясна визия как искаш да изглеждаш .Но алчността за по-големи я има, след операцията. Ако сложиш макса, поне ще знаеш,че не е можело повече. Специално тези, при Стоянов ,които сме за чисто уголемяване, то е грехота да не се възползваш от хирург, който слага от раз големи кубици, без глупостите за подписи и дрън дрън. На мен ми каза 780сс и сега се чудя, дали не трябваше. Но и с моите 620сс взех да свиквам и даже мисля,че са си точно за мен.😊🤗

# 316
Извинявай Xetera, но може ли да споделиш снимка на тези 620сс. Ужасно много ми звучат, но предполагам, че ти си едра жена, аз съм 40 кг, 158 см и съм с 390, които пак ми седят леко големи

# 317
Едра 😂 Не ,мила, джоба ми е голям. Както съм писала-14,5см.с естествен висок профил. Вижте сами таблиците на Ментор. Плюс това аз исках впечатляващ бюст и физиката ми го позволяваше. Стоянов е професионалист, иначе Заякова искаше макс 475сс да ми слага,среден . Слава на Бога, имах благоразумието да избягам от там с 300. Висока съм 167, 55кг. Но ти си много дребна и смятам ,че 390сс са ти наистина големи.Една приятелка, с твоите параметри, Н.Георгиев и каза,че над 295сс, ще трябва да се подписва. Голи снимки няма да кача.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 12:27 от Xetera

# 318
A поне със сутиен ?

# 319
Колкото и да го позволява гизиката аз имам приятелка с 550сс втори път си го сменя  висока е 180см и ми е като дойна крава няма нищо секси в толкова големият бюст.Това не е мое мнение а на мъже с които съм коментирала. Но всеки си знае и се харесва по различен начин.С изказването си не искам да засегна никой това е моето мнение.

# 320
Така е,но човек го прави първо за себе си
Иначе и моите наблюдения са,че мъжете не си падат по огромни гърди

# 321
Аха, те все така казват, пък се заглеждат по големи Simple Smile демек вашите мъже сега не ви харесват...
Мен ме интересува аз да се харесвам, за другите мъже не ми пука.

# 322
Напротив заглеждат се по добре изглеждащи спрямо тялото. Не съм съгласна че големите са саразмени с тялото колкото и пищна, едра, (и тем подобни изрази които се използват)да е една дама. Мен също ме вълнува аз да се харесвам. Причината да се подложа на операцията беше единствено и само банския,защото се чувствах нелепо когато си облека бански и горнището ми залепне за гърба😂😂😂😂😂

# 323
Момичета, голям мерак ми е да си сложа импланти. Наскоро бях на консултация при др. Асенов в Торакс. Аз имам големи гърди, които обаче искам да запълня, сега нося 75/80C сутиен. Та... той ми препоръча 475 кубика на Мотива висок профил, че даже и 510, което обаче на мен ми се стори Уау. Дори не мога да си представя как ще изглеждат 475 и с моя старт, който никак не е нулев, притеснявам се от това да не са ми прекалено големи, да ми тежат и прочие. А аз съм и нисичка 165/53кг. Какво бихте ме посъветвали? Да отида ли при друг на консултация, дали биха ми казали по-малки импланти?

# 324
Естествено отиди. На тези мерки  и със старт си е доста да, но зависи дали има увисване и тези кубици ще го оберат, заради това да се е спрял на тях.

# 325
Естествено отиди. На тези мерки  и със старт си е доста да, но зависи дали има увисване и тези кубици ще го оберат, заради това да се е спрял на тях.
И аз смятам така. Но си направи и още една консултация

# 326
Момичета, голям мерак ми е да си сложа импланти. Наскоро бях на консултация при др. Асенов в Торакс. Аз имам големи гърди, които обаче искам да запълня, сега нося 75/80C сутиен. Та... той ми препоръча 475 кубика на Мотива висок профил, че даже и 510, което обаче на мен ми се стори Уау. Дори не мога да си представя как ще изглеждат 475 и с моя старт, който никак не е нулев, притеснявам се от това да не са ми прекалено големи, да ми тежат и прочие. А аз съм и нисичка 165/53кг. Какво бихте ме посъветвали? Да отида ли при друг на консултация, дали биха ми казали по-малки импланти?

Винаги ходете поне при 2ма, за да чуете мнение и гледни точки. На мен като второ мнение ми препоръчаха 300сс кръгли, което хич не ми хареса и си останах с първоначалния план. Не боли да чуете втора, та и трета препоръка!

# 327
Има съвсем леко увисване, аз не съм раждала, но наистина единственото, което ме притеснява е да не са прекалено големи и да изглеждам нелепо. Попитах го “Това не е ли много?” А той ми каза да не се притеснявам и че ще станат едни умерени гърди, но все пак умерени гърди за неговата и моята представа може да е нещо съвсем различно. Но така и не ми показа резултати с подобен старт като моя и същите кубици и сякаш аз нищо не разбрах, а и се шокирах. Отидох с мисълта, че ще ми се каже нещо от рода на 350-375-400 кубика и заедно с моя старт отново ще са едни по-обемни гърди. Но той обясни, че няма да се получи търсения ефект, а аз не желая гърдите ми да вървят 5 мин преди мен😁

# 328
Има съвсем леко увисване, аз не съм раждала, но наистина единственото, което ме притеснява е да не са прекалено големи и да изглеждам нелепо. Попитах го “Това не е ли много?” А той ми каза да не се притеснявам и че ще станат едни умерени гърди, но все пак умерени гърди за неговата и моята представа може да е нещо съвсем различно. Но така и не ми показа резултати с подобен старт като моя и същите кубици и сякаш аз нищо не разбрах, а и се шокирах. Отидох с мисълта, че ще ми се каже нещо от рода на 350-375-400 кубика и заедно с моя старт отново ще са едни по-обемни гърди. Но той обясни, че няма да се получи търсения ефект, а аз не желая гърдите ми да вървят 5 мин преди мен😁
Довери му се все пак той е направил измервания  на база на тези измервания ти е предложил тези кубици. И най-вероятно като ти е казал че няма да се получи желаният резултат е защото когато има увисване и кубиците са малко може да изглеждат пак увиснали и да не се харесаш. Поне аз така смятам но можеш ако не си сигурна да си направиш още една консултация и да му кажеш какво те притеснява и какви са ти опасенията.

# 329
Въпроса е, че след раждане при наличние на твоя тъкан не се знае какво ще стане положението. И с тези големи кубици, може да си вкараш автогол. Освен, ако не ти предложи и платна, които обсъждахме тук преди няколко коментара. Все пак, ако отидеш ори друг попитай го, ако и той е за големи цц.

Общи условия

Активация на акаунт