Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 662
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Колко струва консултация преди операция?
На повечето места 50лв

Към оперираните във Вита, там ли правят необходимите изследвания или пак сам си ги правиш някъде, ако да каква е цената?

# 406
На повечето места 50лв

Към оперираните във Вита, там ли правят необходимите изследвания или пак сам си ги правиш някъде, ако да каква е цената?

Аз си ги правих където на мен ми беше удобно, макар че освен кръвни и мамолог нямам спомен друго да съм правила.

# 407
На повечето места 50лв

Аз си ги правих другаде, ако искаш би могла и там да ги направиш. Там задължително ти правят ехокардиограмата преди самата операция

# 408
Привет и от мен! Simple Smile
Най-после се престраших да пиша, но за мен нещата наближават. Сега се вълнувам страшно много, не мога да си представя как ще съм на самата операция. Чифт гърди са ми мечта от има-няма 15 години.Изчела съм много, дори препрочитам. От самото начало съм се спряла на Николай Георгиев и Ильо Стоянов, признавам след прочетеното в последно време се колебая и за Молов. Аз съм с габарити 164/55 , подгръдна 82, надгръдна 88, старт - почти 0, по мое мнение без или поне с минимална птоза. Записана съм за консултации в средата на Март. Имам обаче питанка към тези, които са оперирани от тези доктори. Прочетох, че изискват капаро за операцията. Въпросът ми - е горе-долу каква сума и кога трябва да я внеса, т.е. след консултацията, или? Искам да съм напълно подготвена за всичко. За изследванията разбрах, наясно съм какъв резултат целя,дано се случат нещата. Извинявам се,ако стана прекалено дълго.

# 409
Привет и от мен! Simple Smile
Най-после се престраших да пиша, но за мен нещата наближават. Сега се вълнувам страшно много, не мога да си представя как ще съм на самата операция. Чифт гърди са ми мечта от има-няма 15 години.Изчела съм много, дори препрочитам. От самото начало съм се спряла на Николай Георгиев и Ильо Стоянов, признавам след прочетеното в последно време се колебая и за Молов. Аз съм с габарити 164/55 , подгръдна 82, надгръдна 88, старт - почти 0, по мое мнение без или поне с минимална птоза. Записана съм за консултации в средата на Март. Имам обаче питанка към тези, които са оперирани от тези доктори. Прочетох, че изискват капаро за операцията. Въпросът ми - е горе-долу каква сума и кога трябва да я внеса, т.е. след консултацията, или? Искам да съм напълно подготвена за всичко. За изследванията разбрах, наясно съм какъв резултат целя,дано се случат нещата. Извинявам се,ако стана прекалено дълго.
При Стоянов капарото е в размер на 500 евро или 1000 лева. Дава се кеш или се превежда по банков път при запазването на дата. Останалата сума може в деня на самата операция кеш или няколко дни по-рано по банка.

# 410
Здравейте, искам да си направя уголеменяване на гърди и си търся някой не много скъп хирург във Варна или избщо ще се радвам да споделите опита ви с хирурзите във Варна.
Потърсих в интернет,но не излизат много?
Колко горе долу струва такава операция?

# 411
Здравейте от доста време не съм писала минаха точно два месеца след моята операция(мастопексия+импланти) искам да попитам тези който са оперирани на едната ми гърда разреза е много твърд и имам още синьо даже стой по нагоре от другата.Случвало ли се е на някоя от вас?

# 412
Здравейте! Мина месец и една седмица от операцията ми и резултата много ми харесва в момента. Имам питане към вече оперираните, много ли ви се намалиха гърдите до първата година? Че не ми се иска още много да спадат. Не усещам да имам отоци, вече са мекички, мисля, че още съвсем малко ще спаднат надолу.

# 413
Здравейте, искам да си направя уголеменяване на гърди и си търся някой не много скъп хирург във Варна или избщо ще се радвам да споделите опита ви с хирурзите във Варна.
Потърсих в интернет,но не излизат много?
Колко горе долу струва такава операция?
За варна знам доц.Заякова и доц.Янков.
С повече няма как да помогна понеже не съм ги посещавала.

# 414
Здравейте! Мина месец и една седмица от операцията ми и резултата много ми харесва в момента. Имам питане към вече оперираните, много ли ви се намалиха гърдите до първата година? Че не ми се иска още много да спадат. Не усещам да имам отоци, вече са мекички, мисля, че още съвсем малко ще спаднат надолу.

Явно аз съм единствената, на която в началото след операцията гърдите бяха малки и в последствие се "уголемиха". Може да ти спадат отоците, и гърдите да придобият по-естествена форма, но не мисля, че има как да намалеят. Ще слезнат надолу и ще изпъкнат напред като мускула се отпусне. На месец е прекалеееено рано, те наистина се променят до година, година и половина.

# 415
Не си единствената, аз и преди съм писала.
Аз като се събудих помислих, че операцията се е отложила Simple Smile Изглеждаха си ми като преди, но повдигнати, а си представях 400 като доста фрапантни.
С времето като спаднаха отоците и се отпуснаха мускулите сякаш изпъкнаха и вече се пооформиха. Най вече мускула ги притиска и затова така изглеждат.
Обаче, ако си с 300 колко пък да изпъкнат  newsm78

# 416
Здравейте от доста време не съм писала минаха точно два месеца след моята операция(мастопексия+импланти) искам да попитам тези който са оперирани на едната ми гърда разреза е много твърд и имам още синьо даже стой по нагоре от другата.Случвало ли се е на някоя от вас?
При кого се оперира, доволна ли си, на мен ми предстои и съм в търсене на лекар???

# 417
Не си единствената, аз и преди съм писала.
Аз като се събудих помислих, че операцията се е отложила Simple Smile Изглеждаха си ми като преди, но повдигнати, а си представях 400 като доста фрапантни.
С времето като спаднаха отоците и се отпуснаха мускулите сякаш изпъкнаха и вече се пооформиха. Най вече мускула ги притиска и затова така изглеждат.
Обаче, ако си с 300 колко пък да изпъкнат  newsm78
Аз съм с 330, като се гледам отстрани не са много изпъкнали напред, но ми харесват.  Отпред като ги гледам си има широчина, събрани са и отстрани на тялото също излизат леко, което ми харесва. Казаха ми, че щели да се смалят още, което не ми се ще да става много.

# 418
Не знам кой ти е казал, че ще се смалят още, но това съм убедена че е невъзможно. Ако импланта е подмускулно, мускула след операцията е травмиран и се стяга и притиска импланта. Логично е че като се отпуска мускула с времето и импланта се отпуска напред и респективно гърдата увеличава обема си. Аз 2 месеца след операцията бях чашка С едва я запълвах, и след 4-5 месеца същия тоя сутиен го хвърлих и взех чашка Д, защото зърната ми излизаха и ми стягаше. Сигурно са ми се смалили още повече гърдите нали? Satisfied Satisfied

# 419
При кого се оперира, доволна ли си, на мен ми предстои и съм в търсене на лекар???
Като цяло съм много доволна от лекаря си д-р Владимиров Хигия Пазарджик без болка и без дискомфорт след такава операция но разреза е странен на едната гърда утре съм на преглед при него дано да не е нещо сериозно.Макар че обмислям да сложа по големи импланти по нататък че тези много малки ми се струват 🤗😊

Общи условия

Активация на акаунт