Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е специфичната гърда, която се споменава в разговора?
Какви са препоръките за масажи след операция за увеличаване на гърдите?
Какви са рисковете от капсулна контрактура след операция за увеличаване на гърдите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е специфичната гърда, която се споменава в разговора?
-
Какви са препоръките за масажи след операция за увеличаване на гърдите?
След операция за увеличаване на гърдите, масажите могат да помогнат за омекотяване на тъканите и ускоряване на процеса на възстановяване. Обикновено се препоръчва да се извършват леки масажи, но е важно да се консултирате с вашия хирург относно подходящите техники и времето за започване на масажите.
-
Какви са рисковете от капсулна контрактура след операция за увеличаване на гърдите?
-
Каква е цената на операция за мамопластика в България и Турция?
-
Каква е разликата между цените на различни лекари за поставяне на импланти?
А защо смяташ, че с кръгли ще постигнеш естествен резултат? И аз това гоня, но все си мисля, че кръглите ще имат онзи недобре изглеждащ за мен ръб горе, който ще крещи “това момиче има силикон” хаххаах
Искам да ви попитам, тези, които са се оперирали при него и са с кръгли импланти, доволни ли сте и ако да може ли да качите някоя снимка ? Много бих се радвала, понеже преди исках капковидни, но си мисля, че и кръглите няма да ми стоят зле, имайки предвит, че в горния полюс ми липсва плътност. Също бих искала да ви попитам, най-много месец след консултацита насрочвате и дата за опразията, нали ? Много съм нетърпелива вече ....