Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 35 723
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Да, възможно е. Хемороидите понякога кървят. Трябва, обаче, да установиш със сигурност от къде идва кървенето, т.е. дали не е вагинално.

# 136
Малко извън темата , но какво ви е мнението за ваксините за бебчовците , изчвтох какви ли не мнения и съм супер раздвоена...

# 137
Моят син има абсолютно всички ваксини + ротарикс. Имал е само веднъж висока температура, която смъкнахме с Куул пач. Никакви други грижи!

# 138
Ами спри да четеш антиваксърски идиотщини и няма да си раздвоена. Ваксините са задължителни и са елиминирали много опасни, за човечеството, болести.

# 139
Ами то малко човек пък и трябва да прочете за ваксините, за да разбере че това движение, което е против ваксините, няма много основа на която да стъпи. Аз не бях запозната ( не че някога съм била против ваксините), но лекари ми разясниха част от нещата, друга част прочетох и сега си знам позицията - ЗА ваксините. Никога не съм била раздвоена, по скоро съм била ЗА без да имам може би цялата информация. Даже ако може да го направят като в... Италия ?... Май там беше.. Ако не биеш ваксините на детето държавата не ти дава право на градина и училище, да не говорим че имаш и парична глоба.

# 140
  • София
То и в Бг нямаш право на градина, ако детето не е ваксинирано (с изключение на неваксинираните по здравословни причини). И детски не дават, ако няма ваксини.
Добре, че ги има ваксините иначе още да си мрем и да се инвалидизираме от предотвратими инфекции.

# 141
То и в Бг нямаш право на градина, ако детето не е ваксинирано (с изключение на неваксинираните по здравословни причини). И детски не дават, ако няма ваксини.
Добре, че ги има ваксините иначе още да си мрем и да се инвалидизираме от предотвратими инфекции.

А че то това хубаво тогава, не знаех че не те приемат - нямам опит още Grinning Само дано наистина не приемат, а да не е с пари да се оправя всичко. Наистина не искам да обидя никого, но.. не ми побира главата как няма да си ваксинираш детето заради това че някой нещо си бил казал за тези ваксини.. Защото реално ако се разрови човек вижда, малко от малко поне, научната обосновка и защо това течение е лишено от смисъл. Но хората имат право на избор и мнение и пак не искам да обиждам никой понеже знам че това е деликатна тема.

# 142
  • София
Проблема е, че си плащат на докторите

# 143
Някои педиатри първо питат -ще правим ли ваксини,и ако кажеш не,направо ще те отпратят.

# 144
Ами много се надявам да е така с всички лекари, а не просто да ти вземат повече пари и да напишат че са правени, а всъщност да не са.   Дано тези с "лъжливите ваксинации" не са много : (

# 145
Здравейте, трябваше да ми дойде миналия по понеделник на 16.12, последната менструация ми е на 18.11, правих един тест миналата седмица и един днес и двата са положителни, но нямам и никакви симптоми и въпросът ми е кога най рано мога да отида на преглед?

# 146
Здравейте, трябваше да ми дойде миналия по понеделник на 16.12, последната менструация ми е на 18.11, правих един тест миналата седмица и един днес и двата са положителни, но нямам и никакви симптоми и въпросът ми е кога най рано мога да отида на преглед?
Поне десет дни след закъснението.Аз 15 пъти съм го писала-в петия месец съм и все безсимптомна си карам.Успех!

# 147
Поне десет дни след закъснението.Аз 15 пъти съм го писала-в петия месец съм и все безсимптомна си карам.Успех!

Благодаря много за отговора и Весели празници

# 148
Моите бременности са все без симптоми. Единствено обонянието ми става като на хрътка

# 149
  • София
Здравейте дами,
Моля за помощ , ако някоя от вас е изпитвала такава болка да ми помогне, в 20 г.с съм и имам чувствителна матка и само лежа, пия магнерот, но-шпа, алеракт. От многото лежене, започнах да се схващам и снощи както спях и като се обръщах на другата страна в просъницата си, се изпънах, ръце, крака и ме прониза болка в средата на корема, усещам я като мускулна, ту става тъпа, ту боли по силно. Повече и не заспах. Преди седмица бях при АГ -то, всичко си беше наред. Не знам какво да правя да ходя ли в болница Надежда в спешното или да изчакам да ми поотмине? Все пак е празник, а и довечера имам рожден ден, но може ли да е нещо по сериозно, нямам кървене, но болката си я имам?

Общи условия

Активация на акаунт