Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 34 760
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Няма да навреди Гиназола, стига да е по лекарско предписание! Вече съм в 37г.с и за съжаление се наложи да ползвам Гиназол два пъти до момента, но няма никакви проблеми.

# 301
Височината ви какво общо има със сърдечната дейност на ембриона? Rolling Eyes
Абсолютно нищо. Може да има връзка с това, че бебето е високо и досега, затова може да се е видял ембрион и по-рано.
Жената попита кога сме видяли ембрион, аз допълних, че е имало и сърдечна дейност.

# 302
Здравейте, налага ми се да си направя панорамна снимка , знам че не е препоръчително, но нямам избор 🙁
В 3 месец съм, дали е прекалено опасно?

# 303
Здравейте, налага ми се да си направя панорамна снимка , знам че не е препоръчително, но нямам избор 🙁
В 3 месец съм, дали е прекалено опасно?
Ако лекаря,който ти я назначава знае че си бременна и го е взел в предвид,значи няма проблем.

# 304
Здравейте! В 7 г.с. съм. След консултации с двама АГ доктори ме посъветваха, за да се предпазя от вируси, да пия витамин
Ц, сутрин, обяд и вечер по 1 хапченце.. Знам, че са доктори и трябва да слушам, но на доста места пише, че витамин Ц не се препоръчва за бременни.. Иии малко се притеснявам.. Вашето мнение?

# 305
  • София
Не съм чувала такова нещо.

# 306
Аз за да се предпазя си правих фрешове от портокал.

# 307
Височината ви какво общо има със сърдечната дейност на ембриона? Rolling Eyes
Абсолютно нищо. Може да има връзка с това, че бебето е високо и досега, затова може да се е видял ембрион и по-рано.
Жената попита кога сме видяли ембрион, аз допълних, че е имало и сърдечна дейност.
какво значи, че бебето е високо?

# 308
  • София
Здравейте,
В 23 г.с съм с чувствителна матка, от месец и половина на прием от магнерот 3х2 и алеракт 2х1, но-шпа 3х2 и биозин мама 1х1 на ден, признак на притеснение ли е появата на тъмни (черни) фекалии?

# 309
При първата ми бременност желязото ми беше ниско, затова приемах Малтофер. Тогава ме предупредиха, че подобни лекарства могат да имат такъв ефект и че не е повод за притеснение. Може да прочетеш в листовките дали някое от твоите хапчета предизвиква такъв ефект. Не съм запозната с тях и не мога да кажа.

Здравейте,
В 23 г.с съм с чувствителна матка, от месец и половина на прием от магнерот 3х2 и алеракт 2х1, но-шпа 3х2 и биозин мама 1х1 на ден, признак на притеснение ли е появата на тъмни (черни) фекалии?

# 310
Здравейте! В 7 г.с. съм. След консултации с двама АГ доктори ме посъветваха, за да се предпазя от вируси, да пия витамин
Ц, сутрин, обяд и вечер по 1 хапченце.. Знам, че са доктори и трябва да слушам, но на доста места пише, че витамин Ц не се препоръчва за бременни.. Иии малко се притеснявам.. Вашето мнение?
Пих витамин С по 1000 мг на ден може би първите 4 месеца, само че ми беше предписан заради кървене. Отделно 2 пъти лежах в болница пак заради кървенето, и там витамин С ми вливаха ударно със системи

# 311
Малтофера прави точно така. Някаква мъка е ходенето до 00

# 312
  • София
Витамин С няма да те предпази от вируси. А и трябва да се внимава с него, че може да увреди бъбреците.

# 313
За първи път чувам такава ударна доза витамин ц. И е нормално при такова количество да спре кръвотечението ако има такова. Аз така прекъсвах цикълът си..

# 314
Очевидно сега има вирус и съм го лепнала ,казах на АГ че съм пила парацетамол тя ми препоръча да не прекалявам с него и каза да пия повече чай с мед , лукчета, а за носа спрей морска вода или нещо такова беше . Без хапче не знам как ще мине но в 9 месец не ми се рискува така че ..

Общи условия

Активация на акаунт