Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 34 766
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мамчета знам , че пиша за втори път на тази тема , но съм много раздвоена...Имам папилом (брадавица) на деколтето , която е от тези растящите на краче... искам да я махна с течен азот , но много се чудя дали да е сега в 6 месец съм бременна.Тя страшно много ми пречи уголемила се е и ме дразни от дрехи и косата ми също се закача на нея...Благодаря ви предварително ☺
Както бях писала и аз по-назад, ми махнаха подобно нещо в 4 месец, беше на самото зърно на гърдата. Много пречише, пазих го с лепенки.Един ден го закачих с гъбата за баня, даже кръв текна и реших че е време да го махна. Падна 1-2 дни след като го обработиха с азот, без абсолютно никаква болка, даже случайно забелязах че го няма. И гинеколога, и дерматолога ме увериха че е напълно безопасно, но ти все пак се консултирай с твоите лекари. Също така 2 дни го мазах с гентамицин против инфекция, пак след консултация с двамата доктори.

Благодаря ти много за информацията ...днес мисля да ходя да го махам , че страшно пречи то е от тези на краче и се закача на всичко

# 286
Назначавали ли са ви изследване за токсоплазмоза?

# 287
Да, в 12-та седмица, май и ще го повторим в 24-та. Но това е защото имам котка, даже си бях пуснала преди да почнем опити TORCH панела за бременни, за всеки случай.

# 288
Здравейте
В 6ти месец съм и имах полов акт с приятелят ми.Не го бяхме правили от 2 3 седмици понеже бяхме отдалечени през този период,а след акта изпитвам болки , гадене и киселини в коремчето дори малко ми се доповдига . Някой знае ли каква може да е причината ? Да не е нещо сериозно? Ще се радвам на всеки отговор

# 289
Здравейте не е много по-темата, но искам да попитам в коя г.с. Видяхте ембрион. Аз съм в 6г.с и 1ден и още не се вижда ембрион и съм доста притеснена..

# 290
На преглед отидох в 12 г.с. и се видя сакчето и една малка точица

Здравейте не е много по-темата, но искам да попитам в коя г.с. Видяхте ембрион. Аз съм в 6г.с и 1ден и още не се вижда ембрион и съм доста притеснена..

# 291
7 г.с. ембрион със сърдечна дейност

# 292
Как точица в 12 г.с? Аз в 10та си видях едно малко човече.
Точица видяхме в 7ма седмица. С вагинален ще се види по-добре, отколкото с коремен.
В 13/14 г.с може да се направи ранен скрийнинг на органите дори.

# 293
В 6г.с. ембрион и пулс, но при всеки е различно и много зависи от апаратурата на доктора.

# 294
Апаратурата на моята АГ е коремна и малко стара не е 3д 4д или прочие и да точка си беше аз лично съм от хората който нямат толкова "развинтено" въображение за да видя сърце , крака , ръце , органи и прочие в 39 г.с съм вече и на екрана различавам само гръбнака нищо повече, а камоли половият орган...съжалявам но съм си откровенна Blush

Цитат на: PeacockLove
link=topic=1162666.msg39977379#msg39977379 date=1578599005
Как точица в 12 г.с? Аз в 10та си видях едно малко човече.
Точица видяхме в 7ма седмица. С вагинален ще се види по-добре, отколкото с коремен.
В 13/14 г.с може да се направи ранен скрийнинг на органите дори.

# 295
В 5+6 ембрион със сърдечна дейност, но и двамата с таткото сме високи. Съответно и сега си расте по-високо. Но наистина зависи и от вас, и от апаратурата, и от това дали ти е цикъла точно 28 дни този месец..
Така че не се притеснявай. Simple Smile

# 296
Здравейте. Дали е вредно за бебето в първия триместър, ако майката рисува с акрилни бои?

# 297
Всичко си е до техника. При единият ми лекар виждах неща с фантазия. При другия, с много по-добра техника, си виждах всичко- ръце, крака бубката му се виждаше.

# 298
В 5+6 ембрион със сърдечна дейност, но и двамата с таткото сме високи. Съответно и сега си расте по-високо. Но наистина зависи и от вас, и от апаратурата, и от това дали ти е цикъла точно 28 дни този месец..
Така че не се притеснявай. Simple Smile
Височината ви какво общо има със сърдечната дейност на ембриона? Rolling Eyes

# 299
Здравейте, ще навреди ли на бебето вагинален крем Гиназол, ако се сложи в 7 седмица?

Общи условия

Активация на акаунт