На море в Турция - тема 65

• 62 767
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте!

Отново съм с питане за хотели в Кушадасъ. Пътуване със собствен транспорт за края на Август. две семейства с по две деца. Оказа се, че хотелите на които се бяхме спряли с дъщеря ми са над финансите на другото семейство с което ще пътуваме и се наложи да гледам наново. Worried

Ограничението в сумата е 2000 - макс,2100 лв за 2 възрастни и 2 деца ( 7 и 11 год). Изискването е да има пързалки на басейните -за децата, да има достатъчно шезлонги около басейните( да не е бой за места и запазване на шезлонги), кухнята да е хубава ( да не са полуфабрикати). На мен ми се иска морето да не е много каменисто, но ще го преглътна ако е, по възможност да има бар на плажа, Спрели сме се на следните хотели, но ще се радвам ако препоръчате и други.

1. OMER HOLIDAY RESORT 4*
2. SEALIGHT RESORT HOTEL 5*
3. ADAKULE HOTEL 5*
4. LE BLEU HOTEL & RESORT 5*
5. GRAND EFE 4*
6. SEALIGHT FAMILY CLUB 4*

# 166
Марги благодаря ти много за информацията!
Би ли ми казала кой период е по-удачен за почивка в Мармарис: началото и средата на юли месец или края на август?

# 167
irinopolis, не съм запозната с всички изброени хотели, така че се надявам и друг да се включи. Имам мнение за Sealight Resort, Grand Efe и Omer.
От тези трите не препоръчвам Omer, защото е доста занемарен. Реновация не му е правена отдавна, хигиената не е сред силните му страни, практически няма плаж. Икономичен хотел, предпочитан от турски семейства. Има красива територия, но не знам дали тя може да компенсира минусите.
Sealight Resort ми се струва най-добър. Има няколко пързалки, сравнително голяма територия, красива гледка, бар на плажа. И той не е реновиран отдавна, но е по-поддържан. Плюс е и това, че е по-близо до центъра на Кушадасъ. Естествено като икономичен хотел си има своите минуси - стълбите към плажа, който е малък, тесни стаи, слаб интернет. За полуфабрикати и шезлонги не мога да кажа.
Grand Efe също заслужава внимание, въпреки че има по-малка територия, плажът е не е добър и има скали в морето, а и е далече от центъра. Въпреки минусите, за парите си не е лош хотел. Нямам мнение за полуфабрикатите и шезлонгите.

kisssa, в Мармарис водата е по-студена, така че през август е по-добре, защото има повече време морето да се стопли. Хотелът е доста зелен, така че високите температури няма да са непоносими.

# 168
  • София
irinopolis, не съм запозната с всички изброени хотели, така че се надявам и друг да се включи. Имам мнение за Sealight Resort, Grand Efe и Omer.
От тези трите не препоръчвам Omer, защото е доста занемарен. Реновация не му е правена отдавна, хигиената не е сред силните му страни, практически няма плаж. Икономичен хотел, предпочитан от турски семейства. Има красива територия, но не знам дали тя може да компенсира минусите.
Sealight Resort ми се струва най-добър. Има няколко пързалки, сравнително голяма територия, красива гледка, бар на плажа. И той не е реновиран отдавна, но е по-поддържан. Плюс е и това, че е по-близо до центъра на Кушадасъ. Естествено като икономичен хотел си има своите минуси - стълбите към плажа, който е малък, тесни стаи, слаб интернет. За полуфабрикати и шезлонги не мога да кажа.
Grand Efe също заслужава внимание, въпреки че има по-малка територия, плажът е не е добър и има скали в морето, а и е далече от центъра. Въпреки минусите, за парите си не е лош хотел. Нямам мнение за полуфабрикатите и шезлонгите.

Благодаря Марги. А za  Ephesia 4* мнения? Иначе и аз най- харесах Sealight resort

# 169
  • София
Цитат

Благодаря Марги. А za  Ephesia 4* мнения? Иначе и аз най- харесах Sealight resort
А защо не Амара, една верига са, май няма голяма разлика в цените, но Амара си е един от най-добрите в Кушадасъ.

# 170
  • Русе
Цитат
А защо не Амара, една верига са, май няма голяма разлика в цените, но Амара си е един от най-добрите в Кушадасъ.
Ама, май има и то немалка разлика. Жената писа, че другото семейство е с ограничен бюджет.
За Ефесия съм чела и чувала добри отзиви. Има и водни пързалки, които доколкото знам се ползват от почиващите и в двете Ефесии.

# 171
  • Варна
Ей, не се научихте, че хубавите хотели струват пари.

# 172
Марги, много благодаря за съветите и за отделеното време.

Отправила съм запитване за Selectum Luxury Resort, гледам бг агенциите не го предлагат.

Много ме дърпа към Gural Premier Tekirova също. Изглежда ми още по-голям от Gural Premier Belek. Построен е 2010 г, но май не е реновиран от тогава. Дали вече не е занемарен?

# 173
Не е занемарен.

# 174
Selectum е непосредствено до Суено, където бяхме ние, изглеждаше много приятно, нашите приятели се позамислиха дали да не отидат там тази година. Плажът отпред поне е перфектен, това мога да гарантирам - хубава ивица с фин пясък и пирс навътре в морето с бар и шезлонги. Излизат ми оферти от Тез тур, Аква тур, Емералд.

# 175
  • София
Amara Seaight е уникален хотел във всяко едно отношение, ние сме му големи фенове.
Ако може да си го позволите, изберете него.

# 176
  • София
Цитат
Ама, май има и то немалка разлика. Жената писа, че другото семейство е с ограничен бюджет.
За Ефесия съм чела и чувала добри отзиви. Има и водни пързалки, които доколкото знам се ползват от почиващите и в двете Ефесии.

Мдаа, има, сега видях, двойна стая средата на септември Сийлайт 1266, срещу 1482 за Амара...200+ потни левчета.

# 177
Selectum е непосредствено до Суено, където бяхме ние, изглеждаше много приятно, нашите приятели се позамислиха дали да не отидат там тази година. Плажът отпред поне е перфектен, това мога да гарантирам - хубава ивица с фин пясък и пирс навътре в морето с бар и шезлонги. Излизат ми оферти от Тез тур, Аква тур, Емералд.

Де да имаше оферти на Тез тур за Selectum Luxury Resort, щях да съм резервила отдавна Pensive Но, за съжаление, няма.
Емералд имат цени, които вече са по-високи в сравнение с преди нова година. Аква тур също имат оферти.

mimkatabg, Gural Tekirova е с по-добре организирана територия, по-хубави бани и много по-добър аквапарк. Като обслужване и храна имам забележки, може би защото очаквах нивото отпреди няколко години, когато беше по-добре. Но за цената си е прекрасен.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 14:08 от Мaрги

# 178
Права си, Марги, излиза информация за хотела, но не и оферти. Извинявам се.

# 179
  • Пловдив
Погледни в сайта на Турс клуб.Там си излизат цените за хотела.

Общи условия

Активация на акаунт