eMAG -ТЕМА 2

• 84 320
  • 965
  •   1
Отговори
# 630
Щом отговорът я задоволява, всичко е наред ...значи...

Че то така излиза го знаем всички, и без да им пишем Simple Smile

# 631
  • Велико Търново
Здравейте! Скоро не бях пазарувала от Емаг и сега ми направи впечатление, че като сложих продукти в кошницата ми начисли някаква такса 5,99 лв. Понеже ще плашщам предварително с карта, се чудя ще изчезне ли тази такса?
Редактирам се - куриерската услуга е.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 12:51 от dannyny

# 632
Виждам,че не се пише много за Емаг,ще ви разкажа нашето преживяване...
Поръчахме си велоаргометър от тях,дойде ни в рамките на няколко дни до седмица.
Кашонът дойде при нас във видимо лошо състояние,имаше пукнатина от едната страна на велоаргометъра,не го отчетохме.
Включихме го,всичко точно,качих се да въртя,започна да рестартира след 1 минута работа,даже си проверихме всички контакти,да не би проблемът да е в нас.
Минаха се повече от 14-дни за връщане,свързахме се с тях и започнаха с мотаенето,така някъде месец ни обещаваха,че ще се свържат с нас,за да го изпратим на куриер за поправка.
На 2-ри месец го взеха,и ни вест,ни кост от тях,минаха се още месец,решихме пак ние да ги потърсим,изпратиха ни друго колело набутан в предния кашон.
Колелото си работеше,докато не направи същия рестарт като предното,решихме,че грешката е в самия дисплей.о
Отново се свързахме с Емаг,помолиха ни за клипове,направихме и изпратихме по имейл,отговориха ни с някакъв бот и до там.
Чакахме седмици,последваха месеци,а от тях нямаше никакъв отговор какво правим с колелото.
Накрая ни изпратиха нов дисплей,не че знаеха от къде идва проблемът,това за мен си беше замазване на очите.
Оказа се,че и при смяната на дисплея има същия проблем,почти веднага се свързахме с тях,прехвърляха ни на различни оператори,трябваше всеки път да обясняваме едно и също.
Решихме и на имейл да продължим настояването,с какво ли не ги заплашихме,нищо не даваше резултат.
Накрая решихме да си ни върнат парите,вместо да ни разиграват,но от ЕМАГ са скръндзи,не искаха да ни върнат 1000 лв,колкото е и стойността на продукта.
Няколко пъти ги заплашихме с адвокат,всеки ден звъняхме и се набутвахме,но това даде резултат.
Първо казаха че ще ни върнат парите,после се отметнаха с думите,че трябвало до 3-пъти да върнем повреден продукт,и чак тогава се започва процедура по връщане на пари.
Заболяха ме пръстите да пиша повече,но развръзката е ново колело,доволни сме и го ползваме.
Инатът ни доведе до победа,но от ЕМАГ никога повече ел.продукти!!!

# 633
  • София
No Hard Feelings, търговецът Емаг ли беше или външен, който използва платформата?

# 634
No Hard Feelings, търговецът Емаг ли беше или външен, който използва платформата?

MELAROX,която също е румънска,а съм попадала и на информация,че Меларокс е дъщерна компания на Емаг.

# 635
Колко време се бави отговора на търговеца и неговото разрешение за анулиране на поръчка?

# 636
  • София
Поръчах електроника от търговец в Румъния...но с инсталацията има проблем.
Има някакъв адрес завършващ на .... @емаг.бг
Писах си въпроса.
Идеята е ... Емаг имат ли как да ми дадат телефон или не на тези? Или с нещо да помогнат...или да я връщам

# 637
Като се цъкне на името на търговеца му излизат данните - фирма, адрес, включително и телефон. Друг е въпросът дали ще попаднеш на човек, който да знае английски..

# 638
  • У дома !
Здравейте! Бански могат ли да се връщат в Емаг, ако не сме избрали правилния размер? Става въпрос за такива предлагани от Емаг?

# 639
Поръчах електроника от търговец в Румъния...но с инсталацията има проблем.
Има някакъв адрес завършващ на .... @емаг.бг
Писах си въпроса.
Идеята е ... Емаг имат ли как да ми дадат телефон или не на тези? Или с нещо да помогнат...или да я връщам

Обадете се на тел.номер,така с имейли нищо няма да стане,не че има гаранция в работата на операторите.
Минат ли 14 дни от връщането ще е трудно,да не кажа почти невъзможно,но опитайте все пак...

# 640
Здравейте,
за продукт предлаган от Емаг и с доставка до EasyBox за колко време може да се задържи преди вземане?
Избрала съм продукт, за който ми излиза очаквана дата за доставка петък, 25 август. Има ли възможност да взема пратката вече в понеделник/вторник следващата седмица? Или е късно?

# 641
72 часа е срока за взимане на пратката считано от това кога куриера остави пакета в кутията.
Ще получите смс веднага.
Напр. ако остави пратката в 12:15 ч в петък, имате време до 12:15 ч в понеделник.

# 642
Когато получиш кода за достъп на Изибокса в смс-а пише и докога трябва да се вземе. Наскоро взимах такава пратка, вече нямам спомен, но ми се върти че поне седмица беше срока.
Писали сме заедно с marinadp.

# 643
72 часа след оставяне на пратката в клетката е срока, аз сега взех една.
И поглеждайте какво взимате преди да затворите клетката - сега освен моята пратка, в клетката имаше още 2 пратки за друг човек.. Куриерите май хич не проверяват дали клетката е празна преди да оставят нова пратка..

# 644
Емаг вече не доставят ли с Еконт? Sameday.bg? За първи път ги чувам....

Общи условия

Активация на акаунт