eMAG -ТЕМА 2

• 84 341
  • 965
  •   1
Отговори
# 645
Емаг вече не доставят ли с Еконт? Sameday.bg? За първи път ги чувам....
Доставят.

# 646
Вчера поръчах и днес виждам, че пратката ми е във въпросната куриерска фирма Sameday...

# 647
Има ли изобщо някакъв начин да се свържа с Емаг? Искам да попитам кога да очаквам пратка, която Понеделник е изпратена, но е от техен партньор, и май от Полша идва. Все си мислех, че до 5 дни трябваше да е тук, но за първи път поръчвам от маркетплейс търговец и нямам представа реално.

# 648
Нямате ли проследяващ номер на пратката?

# 649
Гледам във фактурата, която са ми изпратили, че има някакъв номер, но нищо не намирам по него. Спиди и Еконт, нямат пратка с такъв номер. Незнам и с коя куриерска фирма ще доставят.
Затова исках да пиша на Емаг за съдействие.

# 650
Мои поръчки от Чехия, Словакия идват за около 6-7 календарни дни, така че вероятно ще пристигне тия дни. Номерът за проследяване е на външен куриер и затова не излиза в Спиди/Еконт - ако те ще доставят пратката в България, по някое време ще се генерира друг номер на тяхна товарителница. Може да проверите дали не пътува с Packeta и да проследите номера на техния сайт.

# 651
Благодаря за информацията. В този случай ще изчакам още малко.

# 652
  • София
Максималният срок за връщане на продукти, предлагани от eMAG, е 30 календарни дни от доставката, съгласно процедурата описана тук.

Според вас има ли продукт който е с 30 дни?
Скрит текст:
1)
Предлаган от : EVKVO CCTV Store
Доставка от: eMAG

2. 
Предлаган и с доставка от: SC SOFIA ONLINE DEPOT
в наличност

# 653
По закон са 14 дни.
В скритото са външни доставчици, що им преписваш на тях условия които важат за емаг??

https://www.emag.bg/help/usloviya-za-vryshtahe-za-mktp-produkt/

Според мен си много неориентиран, човек. Странни въпросш задаваш.
Но ето...отговарям ти..

# 654
  • София
Знам колко е законния срок за покупка през интернет.
Озадачи ме ...доставено от емаг...
Пп. И никой не те задължава да отговаряш, както и назидателния ти тон е излишен. Бъди здрава.

# 655
От скоро се появи опцията 'доставено от Емаг'. За продукти от външни търговци трябва да се провери каква е тяхната политика за връщане - всички дават 14 дни както е по закон, но някои също дават 30 дни. Кликва се на името на търговеца и там има политика за връщане.
Иначе 30 дни са за всички продукти, предлагани от Емаг.

# 656
Здравейте, поръчах две неща от емаг, и на двете посочих един и същи адрес на офис на Спиди, който винаги съм използвала без проблем. С едната поръчка нямам проблем, но за другата пише че е имало неуспешен опит за доставка заради непълен адрес (убедена съм, че адреса е точен). Опитах да се свържа с човек от емаг, ама знаете как си отговарят на имейлите ... Дали някога въобще ще пристигне тази поръчка, има ли какво да направя?

# 657
Здравейте, поръчах две неща от емаг, и на двете посочих един и същи адрес на офис на Спиди, който винаги съм използвала без проблем. С едната поръчка нямам проблем, но за другата пише че е имало неуспешен опит за доставка заради непълен адрес (убедена съм, че адреса е точен). Опитах да се свържа с човек от емаг, ама знаете как си отговарят на имейлите ... Дали някога въобще ще пристигне тази поръчка, има ли какво да направя?
Скоро имах същия казус, поръчката ми беше разделена на две части, като първата си приститна в изибокса навреме, а за втората ми звънна куриер( и тя беше за изибокс) че има само квартал без никакви други указания и къде да я достави. Явно като разделят поръчките , накой не си върши работата както трябва, което създава неудобства за нас клиентите.

# 658
Защо не провериш в офиса на спиди за какво точно иде реч. Имаш предполагам товарителница...попитай...

# 659
При плащане само с ваучер ще получа ли втори мейл, че 'плащането е успешно', въпреки че няма какво да доплащам? Получих мейл само, че поръчката е  'регистрирана' и няма тракинг на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт