eMAG -ТЕМА 2

• 84 307
  • 965
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не, сутринта излизаше на някои от любимите ми продукти (обувки, чанта). Пробвах го, отрази намалението. Но реших да поръчам по-късно и вече го няма на нито един отбтези продукти!

# 676
Намалението е валидно само за детски обувки, детски дрехи, детски играчки, детски и бебешки пелени, мокри кърпи, ученически пособия и храна за животни.

# 677
  • София
Благодаря, виждам. Но сутринта имаше и за други артикули, явно е било бъг… Жалко, че не се възползвах

# 678
Здравейте. Не съм порчвала от доста време. Всъщност преди 2-3 седмици поръчах някаква дъска за лицеви опори и дойде друга, че и дефектна.... Чакам връщане на парите.... Обаче днес иска да поръчам два продукта и за всеки ми дава доставка от по 12 лева. Това от кога е? Има ли как доставката да се намали?

# 679
Всеки търговец си има доставка. От край време е така...

# 680
Бордът за лицеви опори беше с доставка 6 кинта. Сега за нещо, което струва 6 лева трябва да платя 12. Няма да стане.

# 681
Естествено. И аз не бих.

# 682
Търговецът ЕвоМаг има ли нещо общо с еМаг? Да не е румънският събрат? Чудя се дали да поръчам скъп продукт чрез него.

# 683
Не, нямат общо с Емаг, освен че им ползват платформата. Но си имат и те сайт и изглеждат голям и сериозен търговец..

# 684
Здравейте, момичета!
Някоя да следи в последно време цените на лаптопите в емаг? Чудя се на един Dell дали да го поръчам сега или да изчакам черен петък ...

# 685
Здравейте, момичета!
Някоя да следи в последно време цените на лаптопите в емаг? Чудя се на един Dell дали да го поръчам сега или да изчакам черен петък ...

На Черен петък цените са по-високи от другите им кампании - Крейзи дейс, революция на цените и др.

Аз пазарувам предимно козметика от Емаг. Страхотни цени има, които по аптеките не могат да се намерят.

# 686
И на мен ми е правело впечатление, че дадени стоки са с по-ниска цена преди черния петък, вдигат се непосредствено преди настъпването му и после се "намаляват", което никак не е коректно...

Затова и сега не знам доколко тези отстъпки са реални. Благодаря за споделеното мнение!

# 687
Здравейте, момичета!
Няма правило. Може да е на изгодна цена, може и да не е. На Черен Петък има доста изгодни предложения, които не ги е имало през другото време на годината.

Много хора пропускат, че един продукт може да се продава не само от eMAG, но и от друг търговец, а от там и "вчера беше на Х цена, а днес уж промоция, а е по-висока от вчера".

# 688
  • София
Купували ли сте от прозрачните буркани за съхранение на подправки и хранителни продукти с дървена капачка?
Доволни ли сте?

# 689
Предстои ми рекламация. Някой скоро да е връщал към тях, към Емаг... спазва ли се деня за вземане на стоката от куриер, който посочвам във формата ?

Общи условия

Активация на акаунт