eMAG -ТЕМА 2

• 84 281
  • 965
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз бях приятно изненадана - в неделя вечерта заявих връщане, в понеделник дойде куриер, вчера ми върнаха парите. Късмет ли беше Grinning

# 691
Не, те бързо връщат парите. Няма проблем с това. Говорих със сервиза на марката и оттам момчето същото ми каза. Коректни са, нямам притеснения относно това.
Просто след като въведоха чатбота се чудя гладко ли върви работата.
А ти кой ден посочи за идване на куриер - това ми е въпроса, спазва ли се деня посочен от клиента.

# 692
  • София
В моя случай - да.

# 693
Благодаря.

# 694
Купували ли сте от прозрачните буркани за съхранение на подправки и хранителни продукти с дървена капачка?
Доволни ли сте?
Може ли линк към тези бурканчета?🙂

# 695
  • София
Ето за такива и други подобни питам🙂
До колкото разбрах от друга тема по магазините ги има по-евтини.
https://www.emag.bg/komplekt-ot-burkani-s-kapak-quasar-co-r-herm … ?ref=fav_pd-title
https://www.emag.bg/komplekt-stykleni-burkani-vidaxl-styklo-proz … ?ref=fav_pd-title

# 696
Тета, при мен при чат с оператор (не бод) ми каза, че трябва да спазвам инструкциите на фирмата изпращач. В тях пишеше, че трябва да чакам те да се свържат с мен. Добре, обаче дойде куриер, който аз отпратих, защото от фирмата изпращач още не се бяха свързали с мен. После пак си писах с оператор и той го изпрати отново. Парите наистина ги върнаха бързо.

# 697
Емаг е търговецът, не външен.

# 698
За моите л"бимци от emag...Направих опит да си поръчам два сешоара с отстъпка, но без успех.
Подръжката във facebook се опита да ми обясни, че това е мираж и аз не съм видяла добре.
Не повярваха  на снимики ... и така си останах без покупка с 20% намаление

# 699
При мен последната поръчка така и не дойде. Наложи се да отнема доставката в деня, който ми написаха да я чакам, защото бях в Гърция. И след опция да я отложа за следващия ден. И така и не дойде. Вчера проверих с товарителницата, че пратката се движи и е все по- далече от мен.

# 700
И моята последна поръчка никаква я няма. Вече 7 дена. Уж до Easybox, идваха за ден-два, а пък сега..

# 701
Да, едни обувки за детето също се бавят. Точно до easybox ги пуснах, че да не се занимавам с куриери и да дойдат по-скоро, а то... Даже sms ми пратиха да не се тревожа, че до 3 дни щели да дойдат. Grinning

# 702
Може би няма празни кутии , знам ли....

# 703
Вероятно нещо им се е счупила системата. При моя номер за проследяване пише, че има технически проблеми с този локър /Сердика Център/. И сега не мога и да откажа поръчката, защото била на път вече..
Ще им звънна утре на Sameday да питам какво се случва.

# 704
  • София
Аз пък си поръчах тенджера и тава Брио black stone.Сравнително бързо дойдоха с Easy box,ноо цвета на тавата се разминава от този в сайта.Тенджерата пък ми се струва ниска🤷♀🤦🏼♀
Мога ли да ги върна без проблем?
Възтановяват ли цялата сума?

Общи условия

Активация на акаунт