Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 30

• 38 922
  • 738
  •   2
Отговори
Успешни покупки на всички! Flowers Four Leaf Clover

Кодове за отстъпки за следните сайтове НЯМА: H&M, ZARA, Decathlon, аптеки Гален, Ремедиум и производни (изключение BENU/SOPHARMACY), PRAKTIKER, makeup

* Моля, използвайте опцията за "скрит текст" при публикуване на купони от Лидл и производни *

Линк към старата тема

# 1
# 2
# 3
Здравейте. Търся код за Букинг и ще съм благодарна да го получа на лично съобщение.
Поздрави

# 4
  • bg
Здравейте, аз също търся код за букинг. Ако някой има излишен, ще бъда благодарна да го сподели.

# 5
Здравейте, търся код Answear. Благодаря предварително!

# 6
Имам код за booking, изпращам го на първия писал Simple Smile

Изпратен на MissChanandlerBong.

# 7
Здравейте, търся код за букинг. Ще бъда благодарна ако някой има свободен.

# 8
Здравейте, търся код за notino. Благодаря!

# 9
  • Пловдив
Моля, ако някой има излишен код Answear да ми пише.

Последна редакция: нд, 26 апр 2026, 20:52 от dolce la vita

# 10
  • София
И аз търся код за Букинг ☺

# 11
Имам код за букинг, валиден до утре. Simple Smile Минимална сума за резервация 50 евро, до 100 евро обратно.

# 12
Който има нужда от купон за протеинова извара да ми пише

# 13
Подарявам код за букинг на първият, който ми пише на лс - 10процента, валидни до 8 май.
Условията :
•Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата
•Максималната стойност на наградата е BGN 200

пп. Подарено на milmiga

Последна редакция: нд, 26 апр 2026, 20:25 от Lanarte

# 14
  • София
Имам код за букинг, валиден до утре. Simple Smile Минимална сума за резервация 50 евро, до 100 евро обратно.
Няма как да е “до 100 евро обратно”. Думата “обратно” е излишна. А резервация за поне 100 евро. Единствено може има процент (5, 8, 10, 12%) кешбек в портфейла на букинг. Но Вие дори не уточнявате какъв е процентът…
Съвсем правилно е записано. Резервацията трябва да е за поне 50 евро, а могат да върнат до 100 евро.

За втори път се споменава, че резервациите трябва да са поне 100 евро, а не е така. Има и "по-евтини". Ето код, който важеше до преди 3 седмици и е за над 50 евро.
Скрит текст:

Димяни, изпратих ти код.

Последна редакция: нд, 26 апр 2026, 20:41 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт