Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 337
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 660
Къде ги намирате тия с по 5к заплата, за една приятелка питам Satisfied

# 661
уейв, ми в моите среди е пълно, и ако не ти се сторят твърде душевно изпосталяли, действай.

# 662
  • BG
Ха, че и БНД вземаше почти 5 без 300 лв. И то не в София или Пловдив. И не е ИТ, лекар, адвокат. Тъй че мъжлетата тук да не си търсят оправдание.

# 663

Намираме ги с по-малка и стига до повече. Освен това заплата=/=доходи.

Стига бе, 5К през 2019 не са чак толкова пари, че да те развалят. Даже и повече не може да те развалят, ако си нормален. Просто са си средства за живот.

В тоя ред на мисли, патологично отношение към парите прави мъжа неподходящ за връзка.

# 664
По-скоро на мен ми се иска да взимам 5к, за да не ми пука чак толкова бъдещият ми мъж колко взима. За момента съм доста далеч от тази сума. Възможно е парите да те "развалят", аз лично ги искам не толкова за парцали и глупости, колкото за да ми дадат някакво спокойствие, че каквото и да стане аз ще съм подготвена.

# 665
Сирено, ти малко(в обратния смисъл), като една колежка, дето псуваше началник, че развалил две семейства, като бутал момичета на мъжете.
Нищо им няма на парите, права си, хаха.

# 666
По-скоро на мен ми се иска да взимам 5к, за да не ми пука чак толкова бъдещият ми мъж колко взима. За момента съм доста далеч от тази сума. Възможно е парите да те "развалят", аз лично ги искам не толкова за парцали и глупости, колкото за да ми дадат някакво спокойствие, че каквото и да стане аз ще съм подготвена.

Не се вторачвай толкова в парите. И с под 5к може да се живее нелошо.

# 667
Много зависи каква ти е ситуацията. Да, и с по-малко се живее нелошо. Впрочем семейният ни бюджет е доста под 5К, при това не за двойка, а при наличие на деца. Но живеенето добре с малко пари се случва, когато налице има други нефинансови активи и преднина. Примерно да си млад и силен. Да нямаш деца за гледане, или да са изгледани. Да нямаш старци за обгрижване и медицински разходи.

И да, стабилност и инвестиции също. Защото може да си живееш добре, ама като си на нулата или с минимум възможност за буфер - може бързичко да стане тегаво.

Освен това приличното жилище в момента си струва пари и то сериозни. Бе изобщо, има сто неща, за които трябва да платиш, преди да артисат пари за коври и бело и да те развалят.

# 668
  • Пловдив
Скрит текст:

Намираме ги с по-малка и стига до повече. Освен това заплата=/=доходи.

Стига бе, 5К през 2019 не са чак толкова пари, че да те развалят. Даже и повече не може да те развалят, ако си нормален. Просто са си средства за живот.

В тоя ред на мисли, патологично отношение към парите прави мъжа неподходящ за връзка.
Нали се сещаш, че като си "намериш" мъж с под 5 хиляди лева доход, а в бъдеще той се увеличи над 5 хиляди, това ще се дължи на неговите умения, а не на твоето "вдъхновение"? Simple Smile

# 669
Ама Дяволиткооо, ако този мъж мисли така, то няма смисъл да е с мен. И преди ти казах, мъжа(и жената) трябва да вижда партньора си като добавена стойност, като постижение, ценност и т н, ако я вижда като обикновена слугиня, която се е помислила за много важна, по-добре да не и губи времето.

# 670
Ще се дължи на много фактори, вкл. на това, че може да закъснява и да чете, докато аз гледам децата. И вече казах - много повече от вдъхновение е, ако съм участвала активно в търсенето на позиции, писала съм сивита и съм редактирала кореспонденция. То си е микс, няма да обяснявам пак - до един етап е способности, оттам нататък - ситуации.

Примерно ако ходи на лекции, и е спокоен, защото съм се съгласила да поема децата извънредно, ходи ми кажи, че след това успехът му е само негов личен. Двамата са екип, и наистина третирането на другия като навлек говори за някои дефицити.

# 671
  • Пловдив
Пишете какви мъже с обикновен (среден?) доход искате, че да ви намерим такива, а вие от нулата ще бъдете редом до тях, ще ги "вдъхновявате" и заради вълшебната ви сила те ще започнат да вадят хилядарки на килограм. Simple Smile Но защо ли си мисля, че точно такива мъже с нормални доходи за някои от вас са силно неподходящи за връзка и всъщност искате от ден първи да сте при някой вече постигнал лукса? Scream

# 672
Скрит текст:
Пишете какви мъже с обикновен (среден?) доход искате, че да ви намерим такива, а вие от нулата ще бъдете редом до тях, ще ги "вдъхновявате" и заради вълшебната ви сила те ще започнат да вадят хилядарки на килограм.
Но защо ли си мисля, че точно такива мъже с нормални доходи за някои от вас са силно неподходящи за връзка и всъщност искате от ден първи да сте при някой вече постигнал лукса? Scream
[/quote]
Защото рядко мислиш, или не ти се отдават причинно-следствените връзки Simple Smile

# 673
Или пък просто да си четеш и на никакъв да не се правиш. Особено предвид някои подробности около личността на Вазов Simple Smile
Кои професори? От новото време ли?
То па едни професори. Ох, не знам как щяхме да я караме без академични длъжности.
Ок. 60годишни,не знам ново- или старовременни са.

докато аз гледам децата.... Двамата са екип, и наистина третирането на другия като навлек говори за някои дефицити.
Има много тънък момент като извадиш довода с децата. Той винаги може да ти каже, че не те е карал да ги гледаш и/или че си е женска работа, и/или че се правиш на жертва, и/или че тия деца са си твое настояване и да не го занимаваш. И по темите се виждат такива изказвания - стил 'кво толкова се правите, едни деца, чудо голямо'.

П. П. Какво значи нормален доход? Под 1000 в първите 5 града в България не е нормален доход.

# 674
  • София
Чети форума, идентично е Joy Всеки луд с номера си

Общи условия

Активация на акаунт