Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 279
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Пилето е пич. Само трябва да обере пространствените си обяснения.
Протяжни, сухи, досадни.
Умението да слушаш е голям плюс.

# 856
Съжалявам за офтопика, донякъде аз го предизвиках. За да се върнем на темата ще кажа, че смятам за неподходящи мъжете, които не знаят кога да спрат. Grin

# 857
За липсата на грамотност съм категорична. Затова, че търсиш поле на изява за избиване на комплекси - също. Поставям под въпрос и способността ти да свързваш логично факти и обстоятелства, с последствия.

И аз ли съм незадоволена?

И още колко време ще четем тук инфантилен монолог, написан с абсолютно всички грешки, съществуващи в българския език? Назидателен, просташки и агресивен.

# 858
Гейтс и Джобс са имали
добри ментори, специалисти по продажбите между впрочем, които са дали пари и първоначален тласък на заниманията им. Нека сме реалисти все пак.

# 859
Гейтс и Джобс са имали
добри ментори, специалисти по продажбите между впрочем, които са дали пари и първоначален тласък на заниманията им. Нека сме реалисти все пак.
Тъй де. Гръб.
Тука всеки идиот от Политология ги ползва да оправдае тройката пред мама и тате. Както и некадърните изпаднали и от ТУ, и от ФМИ, и даже от НБУ.
Ама, бате, ти не си Бил Гейтс, бе. Бил Гейтс е бачкал. Не се е жалвал на бира пред работещите си приятели колко му е скучно да учи тия излишни глупости и затова е прекъснал, пък то о, изненада, шефовете нещо почнали да искат дипломи.

# 860
Като чуя аргумента за Гейтс и Джобс от обикновен лузър и ми иде да го питам "що ти не си на мястото на Гейтс".

# 861
А на мен ми се ще да питам дали е чувал за Илон Мъск - или за Тесла вече не му дават толкоз лизинг.
Или пък откъде си е дръпнал уиндоуса - замундата или арената.

# 862
Защото, всеки има мечти и разбира живота по свой начин . Какво е да си успешен ? Страхотно семейство , материално осигурено??? Защо трябва да си някой за да си щтастлив...

# 863
  • BG
Колкото повече пишат мъжлетата тук, толкова повече нагледно разбирам поговорката "мълчанието е злато".  Mr. Green

# 864
Като чуя аргумента за Гейтс и Джобс от обикновен лузър и ми иде да го питам "що ти не си на мястото на Гейтс".

А , ти защо не си ? Учена ...... мама  меси , тате носи и съдиш другите

# 865
Почна се с алабалата.

# 866
Колкото повече пишат мъжлетата тук, толкова повече нагледно разбирам поговорката "мълчанието е злато".  Mr. Green
Що не мълчиш тогава? Може да забогатееш .....

# 867
  • София
DDS1, много изпадаш от дискусията.
Не се владееш, почна за недоеб*ане да говориш, мамини, татини....направо знам следващия ти прийом.
Никакви качества на събеседник нямаш.
Сори, не те бива.

# 868
  • BG
Аз може и да забогатея, ама ти по-умен няма да станеш като гледам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Поредният палячо.

# 869
Пилето е пич. Само трябва да обере пространствените си обяснения.
Протяжни, сухи, досадни.
Умението да слушаш е голям плюс.

Аз , загубих логиката на разговора ! Коментират посредствени хора имащи се за повече... щото имат диплома за визи 90 / 100 са с магистратура...... как да се впишеш. ... ? Обясни .

Общи условия

Активация на акаунт